- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.541
kk dan tanıdığım birisi neredeyse hergün 9 ay boyunca yaptıhiç bir sıkıntı yaşamadan ve dr da yasaklamamış
poryazlıgünler diye bi blog var hamileler. çok faydalı bi blog bugün keşfettim bebeğin ihtiyacı olanları, kullanıp memnun kaldıklarını filan anlatmış.
9 ay boyuncamı bizim hiç sanmam bu kadar sürsün ne bilim garip geliyor bize içerde bebişin varken zaten gülmekten yapamıyoruz
bende şaşırmıştım ama meğer devam etmesi normalmiş gittiğim dr söyledi. anne sıkıntı yaşamadıkça devam edilebilir falan diyedr dedim de yine gitmem lazım dr poffffff
düşününce komik oluyor.. eşinin iş durumu ne oldu görüşmye gitmişti haber var mı ?
tatlım evde değilim ben k.validemdeyim tlfnn usb kablasu yok yanımda malesef yoksa atıcaktım:44:
oo neler yapmadımkiiiikısır, minik pizza, muzlu rulo pasta, havuçlu tar. kek, fırında patates salatası, pudingli kurabiye, sodalı börek
ama sizin sayenizde görüyorum sizden banada gaz geliyor, hemde bayadır hamurişi yemiyorduk yaptıkça yapasım geldi
pazar günü eşimin d. gününü kutlayalım diyorum..
bende yapcam artık bişeyler
eftelyacım artık huzuru kalmadıysa en güzeli bu yaştan sonra kafasını dinleyeceği biyere gitmek. o kadar apartman sakini bi bunakla bi sarhoşu susturamıyolarmı peki ??
eftelya, içinin buruk olması çok normal ama emeklide olmuş babacığın, e bi de baksana rahat bırakmıyorlarmış adamcağızı o yaştan sonra elin sarhoşuyla, bunağıyla uğraşmaktan daha iyidir.
Saol canım,görünmüyorsun ne zamandır,
Haklarnda hayırlısı olsun canım,maalesef böyle insanlar var heryerdeler şimdi tartışmaya girseler olay büyüycek herkese ayrı laf anlat ailen boşuna daha çok yıpranıcak canım,ailen en iyi kararı alıcaktır canım üzülme sen herşeyin başı sağlık diyelim..
eftelyacım üzülme onlar rahat huzurlu olsunlar yeter ben de doğup büyüdüğüm yerden ayrıldığımda çok üzüldüm hala aklıma geliyo ama bi şekilde alışıyosun eski komşulara filan arada giderdik annemle şimdi fırsat bulamıyoruz
ewet sen yoktun canım. mercimek çorbasını çok seviyoruz biz üzerine tereyağla kırmızı biber kızdırıp döküyorum güzel oluyo. bi gece önceden biftekleri sosluyorum onu da eşim çok sever. pilav ve pire yaptım güzel bi sofra oldu.
bunak olan apartmanın sahiplerinden.3 kardeşler,ikisi bizim apartmanda,diğeride öbüründe oturuyor.Ama bizim bu adamla kardeşleri bile konuşmuyor.Sarhoşta ev sahibi,kötü olmak istemiyorlar.Duymamazlıktan gel falan filan diyorlar.
Sağolun kızlar.Er yada geç çıkacaklardı zaten.Kardeşimin okulu sorun sadece.Tercihlerini İstanbul içi yapmıştı,kazanamadı.Ek kontenjan olarak tekrar yapacak şimdi.Şehir dışınıda yazacak şimdi...
Böylesi daha iyi olacak.Diğer türlü daha zor olurdu çıkmak heralde...
Bir taraftanda bana yakın olacaklar,Arnavutköy'e gelecekler,ona seviniyorum...
Sofrana bakamadım,hemen bakacağım şimdi.Senden tüyo aldım bende,aynı menüyü yapıcam
Yalnız püre yapamıycam,dün süt almıştım ama bir sürü alışveriş yaptık,gör ki nerede unuttuk sütleri :) Hazır patates kroket almıştım,onu yaparım,pilav,mercimek çorbası,biftek,zeytinyağlı barbunya,buzlukta zeytinyağlı sarma var,onuda mı yapsam bilemedim,çok mu olur kiBirde yoğurtlu bişey yaparım,kırmızı biber olabilir...
Eee,tatlı?
Bizimkinden hiç ses seda yok,birde hiç birşey yapmazmış!
Birde final olayı var tabii.İşte beni düşündüren o.Ne yapıcam ben
bu hafta haber gelicek canım işallah..
ben süprizlerden zerre anlamam vede beceremem o yüzden bu durum beni baya bir kastı pöff belki dışarı yakında bir alışveriş merkezi var orayamı gitsem diyorum ama üşenmiyorda değilim hani
pingucum speedy hatırlattı doğru kafam gidik benim eşinin iş görüşmeleri ne oldu??
eftelyacım eşine aşıkmısın?? Birde ilişki olmuyomuki hiç aranızda ?
hadi hayırlı olsun canım bizimki de iş değiştirmeyi düşünüyor ama şeflik sınavına girmeden de çıkmak istemiyor.
ctesi çalışacak eşim pek süpriz olmaz ama artık bişeyler yapcaz annemde hasta nasıl olacak bilmiyorum
oo hertürlü olur canım sen rahat olyaptırırsın pastasını hazırlarsın mumlarını ışığını güzelcede giyinirsin ohh miss gibi doğum günü işte annenede pazar gidersin veya madem çalışıyor eşin gündüz annende olur akşamı gelirsin eve
bilmiyorum pek konuşuyorum bu konularda ama siz ne nazlısınız be anacımm
tatlım evde değilim ben k.validemdeyim tlfnn usb kablasu yok yanımda malesef yoksa atıcaktım:44:
oo neler yapmadımkiiiikısır, minik pizza, muzlu rulo pasta, havuçlu tar. kek, fırında patates salatası, pudingli kurabiye, sodalı börek
ama sizin sayenizde görüyorum sizden banada gaz geliyor, hemde bayadır hamurişi yemiyorduk yaptıkça yapasım geldi
ne nazı kız ?
pazar günü aile ile birlikte kutlucaz hep birlikte annesi kardeşi falan filan işte kalabalıkbize gelebilecek mi diye düşünüyorum..
okurken bile ağzımın suyu aktıı
neler yapmışsın sen öyleeee. misafirlerin hangilerinden yiyeceklerini şaşırmıştır kesin
eftelyacım peki sonradan mı böyle oldun
yoksa arada sırada mı böyle oluyo hep mi böyle hani yorgunluktan uykusuzluktan dolayı olabilir mi anlat güzin ablana
13 kişi var ama yazan 3 kişi...
yok tatlım sana hitaben demedim zaten, dalgasına ortaya söyledim
doğum günleri evet aileylede güzel olabiliyor, biz eşiminkini öyle yapmıştık anneside sevinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?