Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu hafta haber gelicek canım işallah.

maşallah maşallah hamarat kızımıza neler neler yapmışın kız öyle...

pazar günü eşimin d. gününü kutlayalım diyorum..
bende yapcam artık bişeyler

ben süprizlerden zerre anlamam vede beceremem o yüzden bu durum beni baya bir kastı pöff belki dışarı yakında bir alışveriş merkezi var orayamı gitsem diyorum ama üşenmiyorda değilim hani

pingucum speedy hatırlattı doğru kafam gidik benim eşinin iş görüşmeleri ne oldu??

eftelyacım artık huzuru kalmadıysa en güzeli bu yaştan sonra kafasını dinleyeceği biyere gitmek. o kadar apartman sakini bi bunakla bi sarhoşu susturamıyolarmı peki ??

bunak olan apartmanın sahiplerinden.3 kardeşler,ikisi bizim apartmanda,diğeride öbüründe oturuyor.Ama bizim bu adamla kardeşleri bile konuşmuyor.Sarhoşta ev sahibi,kötü olmak istemiyorlar.Duymamazlıktan gel falan filan diyorlar.

eftelya, içinin buruk olması çok normal ama emeklide olmuş babacığın, e bi de baksana rahat bırakmıyorlarmış adamcağızı o yaştan sonra elin sarhoşuyla, bunağıyla uğraşmaktan daha iyidir.

Sağolun kızlar.Er yada geç çıkacaklardı zaten.Kardeşimin okulu sorun sadece.Tercihlerini İstanbul içi yapmıştı,kazanamadı.Ek kontenjan olarak tekrar yapacak şimdi.Şehir dışınıda yazacak şimdi...

Böylesi daha iyi olacak.Diğer türlü daha zor olurdu çıkmak heralde...

Bir taraftanda bana yakın olacaklar,Arnavutköy'e gelecekler,ona seviniyorum...

Sofrana bakamadım,hemen bakacağım şimdi.Senden tüyo aldım bende,aynı menüyü yapıcam
Yalnız püre yapamıycam,dün süt almıştım ama bir sürü alışveriş yaptık,gör ki nerede unuttuk sütleri :) Hazır patates kroket almıştım,onu yaparım,pilav,mercimek çorbası,biftek,zeytinyağlı barbunya,buzlukta zeytinyağlı sarma var,onuda mı yapsam bilemedim,çok mu olur ki Birde yoğurtlu bişey yaparım,kırmızı biber olabilir...

Eee,tatlı?

Bizimkinden hiç ses seda yok,birde hiç birşey yapmazmış!

Birde final olayı var tabii.İşte beni düşündüren o.Ne yapıcam ben

zar alaydın sen de ne yapıcam diye düşünmezdin ne çıkarsa bahtına olurdu

bu hafta haber gelicek canım işallah..

hadi hayırlı olsun canım bizimki de iş değiştirmeyi düşünüyor ama şeflik sınavına girmeden de çıkmak istemiyor.

ctesi çalışacak eşim pek süpriz olmaz ama artık bişeyler yapcaz annemde hasta nasıl olacak bilmiyorum

eftelyacım eşine aşıkmısın?? Birde ilişki olmuyomuki hiç aranızda ?

Oluyor-du...

Ya hiç istek falan yok bende.Özellikle kayınvalidemler gittikten sonra... Çok kötü hissediyorum kendimi yaaa.Kendime kızıyorum niye diye.Suçlu hissediyorum sonra kendimi,onun tarafından bakıp...

oo hertürlü olur canım sen rahat ol yaptırırsın pastasını hazırlarsın mumlarını ışığını güzelcede giyinirsin ohh miss gibi doğum günü işte annenede pazar gidersin veya madem çalışıyor eşin gündüz annende olur akşamı gelirsin eve
bilmiyorum pek konuşuyorum bu konularda ama siz ne nazlısınız be anacımm

ne nazı kız ?

pazar günü aile ile birlikte kutlucaz hep birlikte annesi kardeşi falan filan işte kalabalık bize gelebilecek mi diye düşünüyorum..

Son düzenleme:

okurken bile ağzımın suyu aktıı
neler yapmışsın sen öyleeee. misafirlerin hangilerinden yiyeceklerini şaşırmıştır kesin

eftelyacım peki sonradan mı böyle oldun
yoksa arada sırada mı böyle oluyo hep mi böyle hani yorgunluktan uykusuzluktan dolayı olabilir mi anlat güzin ablana

ne nazı kız ?

pazar günü aile ile birlikte kutlucaz hep birlikte annesi kardeşi falan filan işte kalabalık bize gelebilecek mi diye düşünüyorum..

yok tatlım sana hitaben demedim zaten, dalgasına ortaya söyledim
doğum günleri evet aileylede güzel olabiliyor, biz eşiminkini öyle yapmıştık anneside sevinmişti

okurken bile ağzımın suyu aktıı
neler yapmışsın sen öyleeee. misafirlerin hangilerinden yiyeceklerini şaşırmıştır kesin

baya bir zamandır annem çalıştığı için fırsat bulupta bana gelemiyordu bizde özlemiştik böyle gün yemeklerini biraz fazla kaçırdım o yüzden herkesinde hoşuna gitti ama onlarda özlemişler hepsinden tıka basa yediler diyet miyet unutun bugün dedim
ayhh ama hamişsin sen olmaz canın çeker üzüldüm şimdi gel buralarada sanada yapıyım

ben de uykusuz olunca uyumak istiyorum kocam zaten geç geliyo uykuya yenik düşüyorum yaaa kocam ısrarla benimle uğraşırsa uyku filan kalmıyo tabii

yok tatlım sana hitaben demedim zaten, dalgasına ortaya söyledim
doğum günleri evet aileylede güzel olabiliyor, biz eşiminkini öyle yapmıştık anneside sevinmişti

biz ayrı yapamayız mutlaka olmak isterler pazar onlarla kutlarız p.tesi birlikte mutlaka onlarla da bişey yapmamız lazım yani.
yapcaz artık bişeyler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…