- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.561
ben de uykusuz olunca uyumak istiyorum kocam zaten geç geliyo uykuya yenik düşüyorum yaaa kocam ısrarla benimle uğraşırsa uyku filan kalmıyo tabii
speedy haklı sen hazırlanmaya başla çıkar çeyizindeki kombinezon setleri,jartiyer takımlarını aynanın karşısına geç giyin süslen moda gir canım bak nasıl istiyosun...
bu çok etkili olacaktır.
şu senin zarlardan cevahrde var mıdr yarın oraya giderim bakıyım yada taksimde
cevahiri bilmiyorum canım bak istersen ama taksim istiklal de vardı bi zamanlar hem de bizim aldıklarımızdan daha büyük güzeldi t-box taydı sanırım
hımmm bi bakıyım o zaman var mıdır şubesi orada bundesign de var
hiç bilmiyorum canım bakıcan artık bu arada uzun zamandır o tarafa gitmiyorum eskiden çıkmazdım hiç...
eftelyacım peki sonradan mı böyle oldun
yoksa arada sırada mı böyle oluyo hep mi böyle hani yorgunluktan uykusuzluktan dolayı olabilir mi anlat güzin ablana
eftelya ; isteksizlik sende var sanırım. bence kendini buna hazırlan giyin süslen kendi kendini hazırla yani, sonra ilk eşin atak yapınca rahatsız oluyorsan sen istediğin zaman davran.
hatta mümkünse sen yönet nasıl istiyorsan öyle ilerlesin geceburada gizli uzman var yani
Ara sıra oluyordu tabii ama son zamanlarda sürekli böyle.Uykusuzluktan falan değil.Sizin durumunuz anlaşılabilir,çalışıyorsunuz,yoruluyorsun,uykusuz oluyorsunuz.Ama ben evdeyim,uykusuzluk gibi bir durum yok...
Bilsem en başından yazardım siz ikinize
Dahasıda var da yazamıyorum burda...
Hem yeni yeni insanlar gelmeye başladı,kimdir onlar yav.Şurayı şifreli falan yapsak ne güzel olurdu
Ara sıra oluyordu tabii ama son zamanlarda sürekli böyle.Uykusuzluktan falan değil.Sizin durumunuz anlaşılabilir,çalışıyorsunuz,yoruluyorsun,uykusuz oluyorsunuz.Ama ben evdeyim,uykusuzluk gibi bir durum yok...
Bilsem en başından yazardım siz ikinize
Dahasıda var da yazamıyorum burda...
Hem yeni yeni insanlar gelmeye başladı,kimdir onlar yav.Şurayı şifreli falan yapsak ne güzel olurdu
eftelyacım özel msj at ya da albümde yaz özel yap sadece arkadaşların görüyo biz de orda yorum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?