Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingunun verdiği siteye göz atıyorum. faydalı bi siteymiş gerçekten.. bebek şekeri yapmış kadın 100 liraya mal etmiş hemde iki çeşit.
mlsvt; yok canım öyle aşırı derecede bişeyi canım çekmiyor. ha olsa hayır demem tabi o başka

eftelya ; isteksizlik sende var sanırım. bence kendini buna hazırlan giyin süslen kendi kendini hazırla yani, sonra ilk eşin atak yapınca rahatsız oluyorsan sen istediğin zaman davran.
hatta mümkünse sen yönet nasıl istiyorsan öyle ilerlesin gece burada gizli uzman var yani

speedy haklı sen hazırlanmaya başla çıkar çeyizindeki kombinezon setleri,jartiyer takımlarını aynanın karşısına geç giyin süslen moda gir canım bak nasıl istiyosun...

speedy haklı sen hazırlanmaya başla çıkar çeyizindeki kombinezon setleri,jartiyer takımlarını aynanın karşısına geç giyin süslen moda gir canım bak nasıl istiyosun...

bu çok etkili olacaktır.

şu senin zarlardan cevahrde var mıdr yarın oraya giderim bakıyım yada taksimde

hem ne demiş Kenan abimiz doktor şarkısını dinledikçe gülüyorum

yok çok sevişmenin hiç zararı yok
aşktan ölen varsa söyle

ah bu kanepenin bir dili olsa anlatsa
dünya sarsırlsa

selam kızlar geçmişi okudum...
Bugün bizimde yıldönümümüz, dün kocacığım hediyesini aldı dedim bölee hediye paketi olmadan olmadı ama neyseee bende cuma günü yakınımdaki avm ye gittim hediye seçmeye, ama yanıma para almamışım çok güzel bir saat beğendim. Bu sabah avm ye gidip saati aldım, akşama dışarı çıkacağız yemeğe, nereye gitceğimizi söylemiyor bizimki süprizmişşşş çok şaşırdım doğrusu birazdan kalkıp süslenmeye başlayayım...
Eftalyacım babanlar hakkında hayırlısı olsun canım, nasıl olsa emekli olmuş insanlarla uğraşması çok zor...
mlsvt kuzum allerine sağlık bak yapmaya başlayınca durduramamışsın kendini resim bekliyoruz ama ona göreeee...
ocways prensesin odası hayırlı olsun misler gibi uyusun inşallah...
Jelocum geçmiş olsun Alllah korumuş seni

bu çok etkili olacaktır.

şu senin zarlardan cevahrde var mıdr yarın oraya giderim bakıyım yada taksimde

cevahiri bilmiyorum canım bak istersen ama taksim istiklal de vardı bi zamanlar hem de bizim aldıklarımızdan daha büyük güzeldi t-box taydı sanırım

hiç bilmiyorum canım bakıcan artık bu arada uzun zamandır o tarafa gitmiyorum eskiden çıkmazdım hiç...

bende çok sık gitmiyorum ama haftasonu d. günü olursa hediyesini halletmem lazım yarın eşimin de maçı var. fırsat bulmuşken kaçıyım bundesing var inş zar da vardır

eftelyacım peki sonradan mı böyle oldun
yoksa arada sırada mı böyle oluyo hep mi böyle hani yorgunluktan uykusuzluktan dolayı olabilir mi anlat güzin ablana

Ara sıra oluyordu tabii ama son zamanlarda sürekli böyle.Uykusuzluktan falan değil.Sizin durumunuz anlaşılabilir,çalışıyorsunuz,yoruluyorsun,uykusuz oluyorsunuz.Ama ben evdeyim,uykusuzluk gibi bir durum yok...

Bilsem en başından yazardım siz ikinize

Dahasıda var da yazamıyorum burda...
Hem yeni yeni insanlar gelmeye başladı,kimdir onlar yav.Şurayı şifreli falan yapsak ne güzel olurdu

özelden yaz canım yada mail adresini ver oraya yolla

Canım benim mutlaka bir sebebi vardır. Rahat rahat anlatabilsen bizde yardımcı olmaya çalışırız

eftelyacım özel msj at ya da albümde yaz özel yap sadece arkadaşların görüyo biz de orda yorum yaparız

mLsvT, jeloo1981+, YorgunPenguen+, Daphne85+, speedy-gonzales+, Hanzade+, landfloves+, ocwmays+, miracle07+, SiyahDeniz+, izmirperisi, sniperelit+, ANK1986, vafi+, sofistike+

15 kişi ama neden diğerlerimiz yazmıyor??

landfloves ahsen hala geçmişi mi okuyosunuz yoksa
gerçekten değişik değişik isimler girip okuyo ben de sinir oluyorum neyi okuyolar acaba ne arıyolar burda merak ettim kendi aramızda sohbet ediyoruz genel bşy yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…