Eylül dostluğumuza burada devam (:

Saol sofişim kadın deli ben tek kelime seninle muhattap olmuycam arabanın sahibi kimse o gelsin dedim artık,terbiyesiz işte
Bebişin eşyaları evet yavaş yavaş tamamlıyoruz malum doğuma kadar bitsin eksiği kalmasın sonra yıkaması yerleştirmesi var daha,uyku setini tek tek alabiliyorsun biz seçtik lazım olucaklarını 335Tl ödedik canım ama diğer uyku setlerinden daha sağlıklı geldi gözümüze birde sade uyku seti bulmak çok zor hepsi renkli çok desenli diye bu takımı yaptım,bir tanede ananesi alıcak yeterli gerisi zaten nevresim alınıcak,
Dimi bir dolu şeyi olmuş maşallah canım daha neler gelir neler ama yinede sen beğendiklerini al hediyede gelse zıbın falan çok kullanılıcak
İndirimi duyan koşmuştur canım hem kendine hem hediye diye

bende beşik çevirme almıcam mesela park yatak olunca gereksiz oluyor. onun dışında kalanları alırım. bi uyku seti 2-3 tanede nevresim tk. alıcaz bi tanede k.v den yaptıracakmış. o nasıl olacaksa bilemiyorum..
dediğin gibi bende renksiz sade şeyleri seçmeye özen gösteriyorum.
bebek arabası olarak ne araştırdınız peki travel sistem daha mantıklı geliyo bana.

Hanzade var ya,haftasonu sürekli açıp durdum burayı haber verdi mi diye :) Neyse 1 ay sonra alırız hayırlı haberini o halde...

jeloo çok geçmiş olsun.Nasıl insanlar var yaa.Ehliyetide yokmuş birde.Ucuz atlatmışsın,sana birşey olmamış ya,gerisi önemli değil...

Bugün evlilik yıldönümümüz.YorgunPenguen,soslu biftek yaptım dedin,gittim dün biftek aldım yaa,buraya bağımlılık iyi mi kötü mü anlayamadım gitti :))))

Diğer yandan biraz da moralim bozuk...

Ben 26 yaşındayım ve kendimi bileli Ortaköy'deydim.Babam apartman görevlisiydi.Ve o apartmanın inşaatından itibaren oradaydı hep.30 sene! Ve bazı bunak kişiler uğraşıp duruyordu.Biri 80 yaşında vardır,babama çatıp duruyordu attırmak için ama apartmanda kimse buna yanaşmadı.Emekli olduğu halde kal dediler.Bir tanede sarhoşumuz var,gece gündüz içiyor.Oda babamı hırsızlıkla mı suçlamadı,üzerine bıçakla mı yürümemiş,hatta geri çekilmese bıçaklıyormuş,bileğini çizmiş.Hemen yan taraftakinin ziline basınca babam içeri girmiş hemen.

Neyse,cumartesi günü o bunak adamın istemediğini duymuş ayyaş,oda demiş istemiyorum seni,ne zaman gideceksin diye.

Ev almıştık ama inşaat halinde daha,2 sene sonra teslim.Aynı yerden birde annemin amcasının kızı almıştı.Öyle ki babam artık kesin karar vermiş,ev yapılana kadar orada kalmayı düşünüyorlar.Kirayada vermiyorlardı zaten,istediğiniz kadar oturun demişler.Ay sonuna çıkmayı düşünüyorlar.

İçim buruk.Yıllarını oraya vermiş birinin bu şekilde mi ayrılması gerekiyordu? Diğer görevliyide o bunak adam çıkarttırmıştı.Onların gitmesi çok üzmüştü beni,onlarda öyleydi,babamla artık can ciğer kardeş gibilerdi,annem karısıyla,ben benim yaşımdaki kızıyla ve kardeşimde kendi yaşıtındakiyle.Hala görüşüyoruz onlarlada.Bizde aynı şekilde çıkıyoruz.

Bende çocukluğumu orada geçirmiş olmam nedeniyle üzgünüm.Tamam bıraktım geldim ama bir tarafım hala oradaydı.Çok garip bir duygu

kızlar şu anda eşime deli gibi hediye arıyorum internetten bonnyfood ve çiçek sepetiyle ilgili yorumları olan varmı?

kızlar şu anda eşime deli gibi hediye arıyorum internetten bonnyfood ve çiçek sepetiyle ilgili yorumları olan varmı?

ikisinden de alışveriş yaptık kaç kez hem de bi problem yaşamadık
kekler çikolatalar taze oluyo canım

Son düzenleme:

Nevresimleri çok cici olanları var mutlaka araştır öyle al,içinden geldiyse yapsın canım k.validen kullanmasanda gönlü olsun.
Bebek arabalarına baktık ama doğumdan sonra alırız gibi geliyor zaten kış bebeği arabayla çıkaramıycaz nisan ayında falan ancak arabaya ihtiyaç duyarız gibi geliyor ama alırsam travel sistem alırım çok mantıklı pratik hemde boyutları küçük diğerlerine göre

çiçeksepetinden çok alışveriş yaptım gurm kısmından kek yada meyveli bişeyler yollayabilirsin
ikisinden de alışveriş yaptık kaç kez hem de bi problem yaşamadık
kekler çikolatalar taze oluyo canım

çok saolun kızlar yorumlarınız için şu anda tırım tırım hediye aramaktayım muhtemelen ordan yollucam ama karar veremedim nasıl yapsam diye kek çiçeklerinden kesin düşünüyorum birde yanında bir hediye bakıyorum ama bilemedim şimdi büyük yük oldu bana

onu yolla dışardan bişey al canım evlilik yıldönümü hediyesi mi ? bugüne neden bıraktın ki

eftelyacım artık huzuru kalmadıysa en güzeli bu yaştan sonra kafasını dinleyeceği biyere gitmek. o kadar apartman sakini bi bunakla bi sarhoşu susturamıyolarmı peki ??

ben uyku seti almıycam heralde kızlar. benim bebekliğimden kalan yorganımı saklamış annem onun pamuklarını havalandırırız 2 takım nevresim takımı alırım yeter. battaniye filan alırım, heralde battaniyeyi benim dedem alıcak gibiymiş. benim bebişimede cuma akşamı anannesiyle dedesi beyaz bi örme hırka aldılar kapşonlu çok cici. panaır gibi bşey vardı burda ordan bi sergiden 10 tlye aldık çok ucuz ya ipini alıp örmene değmez.annem minik minik çoraplar, çıtçıtlı badiler filan aldı bikaç parça.

ana kucağını, bebek çantasını, kanguruyu filan yengem vericek gibi. kendi beşiklerinide vericek heralde o annemlerde kalıcak evede bitane alıcaz.

hanzadecim ben ilgilendim ya çikolatalar bir harikaydı, kek çiçeklerinden neden yaptırmak istiyorum dükkana direk gitsin süpriz olsun istedim
dışarı çıkıpta bulamam gibi geliyor hediye öyle kıyafet türüde almam değişik birşey olsun diye telaşa düştüm ama bulamıcam gibi
bu arada karar verdik evde olucaz yıldönümünde bizimkini anlamadım illa yemeğe çıkmak istemedi istersen ertesi akşamı çıkalım ama o gün evde olalım diyince bende ısrar etmedim güzel bir masa hazırlarım

hanzadecim ben ilgilendim ya çikolatalar bir harikaydı, kek çiçeklerinden neden yaptırmak istiyorum dükkana direk gitsin süpriz olsun istedim
dışarı çıkıpta bulamam gibi geliyor hediye öyle kıyafet türüde almam değişik birşey olsun diye telaşa düştüm ama bulamıcam gibi
bu arada karar verdik evde olucaz yıldönümünde bizimkini anlamadım illa yemeğe çıkmak istemedi istersen ertesi akşamı çıkalım ama o gün evde olalım diyince bende ısrar etmedim güzel bir masa hazırlarım

penguen dün face de resimlerini gördüm karnın daha çok çıkmış sanki

speddy ewet yaaa hızla büyüyorum. son aylar nappıcam bilmiyorum belim ağrımaya başladı çünkü karnım ağır basıyo

meliscim neler yaptın misafirlerine??? kısır güzel olmuş iyi hadi sevindim. fotoğrafın boyutunu küçült paintte öyle eklemeyi dene.

son 3 ay acayip kilo alıyorsun ve bebekte o zaman büyüyor arkadaşımın son 55 günü kocaman oldu ya bi anda şaşırdık

Bizimde bugün evlilik yıldönümümüz dışarı çıkamıycaz istemiyorum dünde dışarda yedik bugün evimizde yemek yiyelim şöyle hoş mum ışığında eşim yemekleri ben yapıcam dedi kesin şaraplı biberli soslu makarna yapıcak meşhurdur bu makarnasıı patlıcanlı biberli soslu salata tarzı yapmıştım dünden bu var,izmir köfte yapmıştım buda var yanına peynirli salata yaparım,güzel bir masa hazırlarız romantik romantik takılırız tabi elbiselerimin içine girebilirsem giymeyi düşünüyorum
Hediye olarakta timberland ayakkabı almıştım istediği buydu eksiğide yoktu başka,bende ondan spor ayakkabı istemiştim almıştık bunları zaten,müzik eşliğinde yeriz yemeğimizi diye düşündük

nice mutlu yıllara canım ama şaraplı yemek yeme bebeğini düşün :18: bak kaynana gibi karışırım söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…