- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.501
jelom geçmiş olsun canım. kadında ne fenaymış öyle hem oğlu ehliyetsiz hem de sana çarpmış bi de hamile olduğunu gördüğü halde çemkiriyo he sana.ağzının payını verseydin.
bebişin eşyaları yavaş yavaş tamamlanıyo anlaşılan güzel günlerde kullansın inş... ne kadar tuttu canım son aldıkların? bende uyku seti felan bakıyorum bu aralar. artık gittiğim yerlerden bile almaya başladım. adanaya minik bi bavulla gittik ablamın koca bavulunu aldık geldiksaolsun o da birsürü şey almış dünya kadar tulumu, zıbını oldu daha şimdiden. kayınvalideside hırka, yelek örmüş 4 günde bi de bi mağaza kapatıyomuş gezerken görmüşler çok ucuza şeyler varmış ama pek bişey kalmamış malum talan etmişler. yürüteç almış bebişime teyzesi
ben şimdiden yaza çok var diye hesap yapıyorum sizi kışı özledik diyosunuz kışın neyini özlüyosunuz ya hamal gibi kat kat giyin hiç hoş değil bi de hasta oluyoruz
Saol sofişim kadın deli ben tek kelime seninle muhattap olmuycam arabanın sahibi kimse o gelsin dedim artık,terbiyesiz işte
Bebişin eşyaları evet yavaş yavaş tamamlıyoruz malum doğuma kadar bitsin eksiği kalmasın sonra yıkaması yerleştirmesi var daha,uyku setini tek tek alabiliyorsun biz seçtik lazım olucaklarını 335Tl ödedik canım ama diğer uyku setlerinden daha sağlıklı geldi gözümüze birde sade uyku seti bulmak çok zor hepsi renkli çok desenli diye bu takımı yaptım,bir tanede ananesi alıcak yeterli gerisi zaten nevresim alınıcak,
Dimi bir dolu şeyi olmuş maşallah canım daha neler gelir neler ama yinede sen beğendiklerini al hediyede gelse zıbın falan çok kullanılıcak
İndirimi duyan koşmuştur canım hem kendine hem hediye diye
ben şimdiden yaza çok var diye hesap yapıyorum sizi kışı özledik diyosunuz kışın neyini özlüyosunuz ya hamal gibi kat kat giyin hiç hoş değil bi de hasta oluyoruz
kızlar şu anda eşime deli gibi hediye arıyorum internetten bonnyfood ve çiçek sepetiyle ilgili yorumları olan varmı?
kızlar şu anda eşime deli gibi hediye arıyorum internetten bonnyfood ve çiçek sepetiyle ilgili yorumları olan varmı?
bende beşik çevirme almıcam mesela park yatak olunca gereksiz oluyor. onun dışında kalanları alırım. bi uyku seti 2-3 tanede nevresim tk. alıcaz bi tanede k.v den yaptıracakmış. o nasıl olacaksa bilemiyorum..
dediğin gibi bende renksiz sade şeyleri seçmeye özen gösteriyorum.
bebek arabası olarak ne araştırdınız peki travel sistem daha mantıklı geliyo bana.
çiçeksepetinden çok alışveriş yaptım gurm kısmından kek yada meyveli bişeyler yollayabilirsin
ikisinden de alışveriş yaptık kaç kez hem de bi problem yaşamadık
kekler çikolatalar taze oluyo canım
çok saolun kızlar yorumlarınız için şu anda tırım tırım hediye aramaktayım muhtemelen ordan yollucam ama karar veremedim nasıl yapsam diye kek çiçeklerinden kesin düşünüyorum birde yanında bir hediye bakıyorum ama bilemedim şimdi büyük yük oldu bana
penguen dün face de resimlerini gördüm karnın daha çok çıkmış sanki
speddy ewet yaaa hızla büyüyorum. son aylar nappıcam bilmiyorum belim ağrımaya başladı çünkü karnım ağır basıyo
meliscim neler yaptın misafirlerine??? kısır güzel olmuş iyi hadi sevindim. fotoğrafın boyutunu küçült paintte öyle eklemeyi dene.
Bizimde bugün evlilik yıldönümümüz dışarı çıkamıycaz istemiyorum dünde dışarda yedik bugün evimizde yemek yiyelim şöyle hoş mum ışığındaeşim yemekleri ben yapıcam dedi kesin şaraplı biberli soslu makarna yapıcak meşhurdur bu makarnasıı patlıcanlı biberli soslu salata tarzı yapmıştım dünden bu var,izmir köfte yapmıştım buda var yanına peynirli salata yaparım,güzel bir masa hazırlarız romantik romantik takılırız tabi elbiselerimin içine girebilirsem giymeyi düşünüyorum
Hediye olarakta timberland ayakkabı almıştım istediği buydu eksiğide yoktu başka,bende ondan spor ayakkabı istemiştim almıştık bunları zaten,müzik eşliğinde yeriz yemeğimizi diye düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?