Eylül dostluğumuza burada devam (:

eftelya, içinin buruk olması çok normal ama emeklide olmuş babacığın, e bi de baksana rahat bırakmıyorlarmış adamcağızı o yaştan sonra elin sarhoşuyla, bunağıyla uğraşmaktan daha iyidir.
pingu, bebeğin giydiği haram yediği helal derler gerçektende öyle. biz alıp alıp duruyoruz ama pişman olmayız umarım çünkü aniden büyüyorlar gerçekten yeğenimin hiç giyemediği zıbınları, tulumları olmuştu. bende ablamın bebek arabasını alacaktım ama o kadar ağırdı ki ben şahsen onunla tek başıma bi de bebek varken bi yere gidemem o derece hantal bişey o yüzden vazgeçtik yoksa beşik, araba felan yakın akrabalardan almak mantıklı bencede.

jelocum bizde öyle mum ışığında çook romantik bi yemek yedik anlatmıştım ama sen yoktun dikkatinden kaçmıştır. güzelde bi mektup yazmıştım çok duygulandı eşim. düğündeki dans şarkılarımızı açtım müzik olarakta. soframın ve o gün göbüşümün fotosu var albümde bakabilirsin istersen.

Saol canım,görünmüyorsun ne zamandır,
Haklarnda hayırlısı olsun canım,maalesef böyle insanlar var heryerdeler şimdi tartışmaya girseler olay büyüycek herkese ayrı laf anlat ailen boşuna daha çok yıpranıcak canım,ailen en iyi kararı alıcaktır canım üzülme sen herşeyin başı sağlık diyelim..

kızlar annem kardeşimin de benim de battaniyelerimizi saklamış benim pempe kardeşimin mavi-beyaz ikiside hazır örme çok güzel bebek yorganı da anneannem çok önceden yapmıştı çeyzime pembe nevresim dikmiş üstüne niyeyse erkek olursa değişik renkler alırım

Albümünde gördüm canım çok şık olmuş masanız romantik bir akşam olmuş sizin için Bakalım bizim için nasıl olucak bu akşam kırmızı mumlarım var onları yakarımama final olmuycak bizde eşim biraz hassaslaştı oğluşa bişey olur diye elele tutuşup yatıyoruz bu aralar aralara yastık koyuyor rahat yatıyım diyee

eftelyacım üzülme onlar rahat huzurlu olsunlar yeter ben de doğup büyüdüğüm yerden ayrıldığımda çok üzüldüm hala aklıma geliyo ama bi şekilde alışıyosun eski komşulara filan arada giderdik annemle şimdi fırsat bulamıyoruz

bişey olmuyo kız bu akşamın şerefine hassaslığı bıraksın biz devam ediyoruz hala. hareketler kısıtlı oluyo, bide eşim gülüyo arada göbeğim önden gidiyo dikkatli dawranırsanız hiçbişey olmaz bırakmak için daha çok erken canım.

nice birlikte yıllara canım
ama sen yinede makarnanın şarapsız kısmından ye

benimde var örme battaniyem ama pembe renk. oğluşum kullanamaz.

kk dan tanıdığım birisi neredeyse hergün 9 ay boyunca yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadan ve dr da yasaklamamış

pingu ben senin sofranı görmemiştim demek ben olmadığım zaman eklemişsin.
çok güzel olmuş. çorba çok güzel gözüküyo şimdi olsa içerdim valla afiyetle

pingu ben senin sofranı görmemiştim demek ben olmadığım zaman eklemişsin.
çok güzel olmuş. çorba çok güzel gözüküyo şimdi olsa içerdim valla afiyetle

ewet sen yoktun canım. mercimek çorbasını çok seviyoruz biz üzerine tereyağla kırmızı biber kızdırıp döküyorum güzel oluyo. bi gece önceden biftekleri sosluyorum onu da eşim çok sever. pilav ve pire yaptım güzel bi sofra oldu.

Gel bunu benimkine anlat çok hassaslaştı oğluşuna karşı doktorumuzda söyledi ama korkuyor zaten birde gülmekten göbek olunca elbette istediğin gibi hareket edemezsin falan bilmiyorum bakalım akşama belki fikri değişir

kk dan tanıdığım birisi neredeyse hergün 9 ay boyunca yaptı hiç bir sıkıntı yaşamadan ve dr da yasaklamamış

benim drumda yasaklamadı. sende bi sıkıntı görmüyorum dedi. ama tabi son zamanlarda ilişki sırasında rahim kasıldığı için doğuma neden olabiliyormuş öyle söyledi. yinede riske girmemek en iyisi 1-2 ay kala bizde sezonu kapatırız

ewet speddycim doktor yasaklamadıktan sonra , erken doğum riski yoksa no problem. ama baya bi kısıtlanıyo hareketler komik oluyo. kıyamıyorum sana diyo kocacım

bende şaşırmıştım ama meğer devam etmesi normalmiş gittiğim dr söyledi. anne sıkıntı yaşamadıkça devam edilebilir falan diye dr dedim de yine gitmem lazım dr poffffff

ewet speddycim doktor yasaklamadıktan sonra , erken doğum riski yoksa no problem. ama baya bi kısıtlanıyo hareketler komik oluyo. kıyamıyorum sana diyo kocacım

düşününce komik oluyor.. eşinin iş durumu ne oldu görüşmye gitmişti haber var mı ?

Son düzenleme:

tatlım evde değilim ben k.validemdeyim tlfnn usb kablasu yok yanımda malesef yoksa atıcaktım:44:
oo neler yapmadımkiiii kısır, minik pizza, muzlu rulo pasta, havuçlu tar. kek, fırında patates salatası, pudingli kurabiye, sodalı börek
ama sizin sayenizde görüyorum sizden banada gaz geliyor, hemde bayadır hamurişi yemiyorduk yaptıkça yapasım geldi

poryazlıgünler diye bi blog var hamileler. çok faydalı bi blog bugün keşfettim bebeğin ihtiyacı olanları, kullanıp memnun kaldıklarını filan anlatmış.

pazar günü eşimin d. gününü kutlayalım diyorum..
bende yapcam artık bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…