- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.521
Hanzade var ya,haftasonu sürekli açıp durdum burayı haber verdi mi diye :) Neyse 1 ay sonra alırız hayırlı haberini o halde...
jeloo çok geçmiş olsun.Nasıl insanlar var yaa.Ehliyetide yokmuş birde.Ucuz atlatmışsın,sana birşey olmamış ya,gerisi önemli değil...
Bugün evlilik yıldönümümüz.YorgunPenguen,soslu biftek yaptım dedin,gittim dün biftek aldım yaa,buraya bağımlılık iyi mi kötü mü anlayamadım gitti :))))
Diğer yandan biraz da moralim bozuk...
Ben 26 yaşındayım ve kendimi bileli Ortaköy'deydim.Babam apartman görevlisiydi.Ve o apartmanın inşaatından itibaren oradaydı hep.30 sene! Ve bazı bunak kişiler uğraşıp duruyordu.Biri 80 yaşında vardır,babama çatıp duruyordu attırmak için ama apartmanda kimse buna yanaşmadı.Emekli olduğu halde kal dediler.Bir tanede sarhoşumuz var,gece gündüz içiyor.Oda babamı hırsızlıkla mı suçlamadı,üzerine bıçakla mı yürümemiş,hatta geri çekilmese bıçaklıyormuş,bileğini çizmiş.Hemen yan taraftakinin ziline basınca babam içeri girmiş hemen.
Neyse,cumartesi günü o bunak adamın istemediğini duymuş ayyaş,oda demiş istemiyorum seni,ne zaman gideceksin diye.
Ev almıştık ama inşaat halinde daha,2 sene sonra teslim.Aynı yerden birde annemin amcasının kızı almıştı.Öyle ki babam artık kesin karar vermiş,ev yapılana kadar orada kalmayı düşünüyorlar.Kirayada vermiyorlardı zaten,istediğiniz kadar oturun demişler.Ay sonuna çıkmayı düşünüyorlar.
İçim buruk.Yıllarını oraya vermiş birinin bu şekilde mi ayrılması gerekiyordu? Diğer görevliyide o bunak adam çıkarttırmıştı.Onların gitmesi çok üzmüştü beni,onlarda öyleydi,babamla artık can ciğer kardeş gibilerdi,annem karısıyla,ben benim yaşımdaki kızıyla ve kardeşimde kendi yaşıtındakiyle.Hala görüşüyoruz onlarlada.Bizde aynı şekilde çıkıyoruz.
Bende çocukluğumu orada geçirmiş olmam nedeniyle üzgünüm.Tamam bıraktım geldim ama bir tarafım hala oradaydı.Çok garip bir duygu
jelocum bizde öyle mum ışığında çook romantik bi yemek yedik anlatmıştım ama sen yoktun dikkatinden kaçmıştır. güzelde bi mektup yazmıştım çok duygulandı eşim. düğündeki dans şarkılarımızı açtım müzik olarakta. soframın ve o gün göbüşümün fotosu var albümde bakabilirsin istersen.
Albümünde gördüm canım çok şık olmuş masanız romantik bir akşam olmuş sizin içinBakalım bizim için nasıl olucak bu akşam kırmızı mumlarım var onları yakarım ama final olmuycak bizde eşim biraz hassaslaştı oğluşa bişey olur diye elele tutuşup yatıyoruz bu aralar aralara yastık koyuyor rahat yatıyım diyee
Bizimde bugün evlilik yıldönümümüz dışarı çıkamıycaz istemiyorum dünde dışarda yedik bugün evimizde yemek yiyelim şöyle hoş mum ışığındaeşim yemekleri ben yapıcam dedi kesin şaraplı biberli soslu makarna yapıcak meşhurdur bu makarnasıı patlıcanlı biberli soslu salata tarzı yapmıştım dünden bu var,izmir köfte yapmıştım buda var yanına peynirli salata yaparım,güzel bir masa hazırlarız romantik romantik takılırız tabi elbiselerimin içine girebilirsem giymeyi düşünüyorum
Hediye olarakta timberland ayakkabı almıştım istediği buydu eksiğide yoktu başka,bende ondan spor ayakkabı istemiştim almıştık bunları zaten,müzik eşliğinde yeriz yemeğimizi diye düşündük
kızlar annem kardeşimin de benim de battaniyelerimizi saklamış benim pempe kardeşimin mavi-beyaz ikiside hazır örme çok güzel bebek yorganı da anneannem çok önceden yapmıştı çeyzime pembe nevresim dikmiş üstüne niyeyseerkek olursa değişik renkler alırım
bişey olmuyo kız bu akşamın şerefine hassaslığı bıraksınbiz devam ediyoruz hala. hareketler kısıtlı oluyo, bide eşim gülüyo arada göbeğim önden gidiyo dikkatli dawranırsanız hiçbişey olmaz bırakmak için daha çok erken canım.
pingu ben senin sofranı görmemiştim demek ben olmadığım zaman eklemişsin.
çok güzel olmuş. çorba çok güzel gözüküyo şimdi olsa içerdim valla afiyetle
bişey olmuyo kız bu akşamın şerefine hassaslığı bıraksınbiz devam ediyoruz hala. hareketler kısıtlı oluyo, bide eşim gülüyo arada göbeğim önden gidiyo dikkatli dawranırsanız hiçbişey olmaz bırakmak için daha çok erken canım.
kk dan tanıdığım birisi neredeyse hergün 9 ay boyunca yaptıhiç bir sıkıntı yaşamadan ve dr da yasaklamamış
benim drumda yasaklamadı. sende bi sıkıntı görmüyorum dedi. ama tabi son zamanlarda ilişki sırasında rahim kasıldığı için doğuma neden olabiliyormuş öyle söyledi. yinede riske girmemek en iyisi 1-2 ay kala bizde sezonu kapatırız
ewet speddycim doktor yasaklamadıktan sonra , erken doğum riski yoksa no problem. ama baya bi kısıtlanıyo hareketler komik oluyo. kıyamıyorum sana diyo kocacım
nice birlikte yıllara canım
ama sen yinede makarnanın şarapsız kısmından ye
speddy ewet yaaa hızla büyüyorum. son aylar nappıcam bilmiyorum belim ağrımaya başladı çünkü karnım ağır basıyo
meliscim neler yaptın misafirlerine??? kısır güzel olmuş iyi hadi sevindim. fotoğrafın boyutunu küçült paintte öyle eklemeyi dene.
tatlım evde değilim ben k.validemdeyim tlfnn usb kablasu yok yanımda malesef yoksa atıcaktım:44:
oo neler yapmadımkiiiikısır, minik pizza, muzlu rulo pasta, havuçlu tar. kek, fırında patates salatası, pudingli kurabiye, sodalı börek
ama sizin sayenizde görüyorum sizden banada gaz geliyor, hemde bayadır hamurişi yemiyorduk yaptıkça yapasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?