- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.601
sanki birileri benim bu tarafta oturuyordu gibi geldi ama unuttum hatta siyahdeniz mi dicektim sorucaktım şimdi
ozdn değilmiydi sana yakın oturan?
eftelya biraz önce albümlerine bakınca aklıma geldi, bir ara daha soracaktım unuttum, sen evinin tam yerleşmemiş halini koymuştun ama artık yerleştiiiii
ozdn değilmiydi sana yakın oturan?
eftelya biraz önce albümlerine bakınca aklıma geldi, bir ara daha soracaktım unuttum, sen evinin tam yerleşmemiş halini koymuştun ama artık yerleştiiiii
1 sene içinde sizin otarafa taşınmayı düşünüyoruz meliscim daha önce konusu geçmişti belki ordan kalmıştır aklında
biz özden le anya ile konyayız, A ile B noktası, iki yaka bir istanbuluz aramızda saat farkı bile var
a bak tutturmuşum bi yerden aklımda doğru kalmış, taşının ya bana yakın biri olsun
yok canım bekarken o taraftaydım şimdi fatihte oturuyorum...
ben de çapa da doğdum büyüdüm şehremini de oraları çok seviyorum
kuzum sizin oralarda fiyatlar uçmuş vaziyette şuaralar araştırmalardayız inşallah gönlümüze göre bi ev bulur ve geliriz
evet bir anda fırladı sanırım bu metrobüs ten sebep, sabah inanırmısın okullar açıldı ya normal yolda bile trafik vardı.inşallah gönlünüze göre olur bir ev rabbim tez zamanda nasip etsin
kızlar geçmişi okuyordum yaa yeni bitti..
jeloo geçmiş olsun neyseki arabanın içinde değilmişsin. ben olsam o veledi polise söylerdim, yani arabanın sahibiyle yapmazdım kaza formunu.
pingum eşin ne güzel kahvaltı hazırlamış, benim eşimde hazırlar bazen pazar günleri, ben erken kalkmaya alışık olmadığım için o kalkıp hazırlıyor bende uyansamda uyur numarası yapıyorum gelip öperek uyandırsın diye...
ahsencim doğru tabi hepsini birden almaya gerek yok, ama benim daha ufukta bebiş olmamasına rağmen şimdiden herşeyi alasım geliyor, bide hamile falan olsam kimse durduramaz heralde beni..
eftelya baban emeklide olmuş ne güzel kafalarıda rahat eder, her işte bir hayır vardır iyi olmuş üzülmeyin. buraya yazamadığınıda özel albümündeki bir resmin altına yaz, biz yorumlarımızı buraya yazalım. kimse görmez o zaman.
ayyhh nihayet bitirdim yani geçmişi off ya
jeloş geçmiş olsun Allahdan içerisinde değilmişsin, ya da Allahdan o trafik canavarı daha büyük bir zarar vermemiş başkalarına. Bu arada farkında mısın bizim doktor kontrollerimiz hep aynı günlerde oluyor:))). Gecen kızlar buluştugunda ikimiz de doktordaydık bu c.tesi biz de doktordayız. Çok özledim kızımı
eftelya, baban için bence hayırlısı olmuş. Bu saatten sonra artık kafasını dinlesin adamcağız sarhoşla bunakla uğraşmasın daha fazla. Diğer mesele için de acilen psikiyatriye git bak bunu ertelemek iyi bişey değil haberin olsun. Ben de yaşadım ve çok ağır çok kötü bi durum gerçekten
bu arada bebeğimizin odasını begenmenize çook sevindim. Biz de zaten çok begenerek aldık.
Elifim fiatını sormuşsun. Biz sadece beşiğini ve 3 kapılı gardolabını aldık. Beşiğin içnde yatagı, uyku seti ve alt değiştirme ünitesi dahil, aynı zamanda beşiğin alt kısmında baza var yani tek kişilik bir yatak konuluyor oraya.Çok sıkı bir pazarlık ve azim sonucu 1850 liraya aldık, 250 liraydı. Ama sunta falan değil saf ağaç, parlak mdf boya. Kalitesine tav olduk zaten.
landfloves, o bebek masrafları gözünü korkutmasın canım hepsine aynı anda gerek duyulmuyor. Bahsettiğin araç ve gereçleri biz doğumdan sonra alıcam inş çünkü her bebeğin ihtiyacı farklı oluyor. Kimi bebek ana kucagını redediyor binmiyor, kimisi kanguruya ısınamıyor falan. Yani bebek ne isterse onu alıyosun hepsini almıyosun:))
bebek arabasında pierre cardin 2020 modelini begendik hem ödüllüymüş zaten. Aradığımız herşey bu arabada var üstelik fiyatı da uçuk değil.
Doğumdan sonra alıcaz onu da nasipse.
sorma valla jeloş,
onu ultrasonda görür görmez ben herşeyi unutuyorum doktora soracaklarmı bile:)
kızlar merhaba,
Tatilden döndüm dün gece sabah işe geldim annemden çok kötü bir haber aldım kızlar içim o kadar yanıyor ki koca bir bardak kaynar su içmiş gibiyim
benim bir yegenim var ablamın kızı daha 18 yaşında bende migren var biliyorsunuz onunda baş ağrıları olduğu için acaba ondadamı migren var diye doktora gitmişti mr cekilmişti biz tatildeyken mr sonuçları gelmiş ailem bana söylememişler gelince konusuruz diye sonuş 18 yasında ki yeğenimim beyninde 2.5 cm tümör var dünyam basıma yıkıldı her şey anlamsız burnumun direği sızlıyor 4 ay bekleyecekler tümörü izleyecekler büyüyor mu diye sonra operasyon yapılmayacak yerde olduğu için küçültmeye çalışacaklar . bu arada baş ağrısı gerçekten migrenden miş yani çok erken farkedilmiş tümör doktor okuluna gitsin demiş okuduğu ildeki hastanedeki doktorlarla konusulmuş ne olacağı belli değil 4 ay çok yıkığım kızlar çokkk
kızlar merhaba,
Tatilden döndüm dün gece sabah işe geldim annemden çok kötü bir haber aldım kızlar içim o kadar yanıyor ki koca bir bardak kaynar su içmiş gibiyim
benim bir yegenim var ablamın kızı daha 18 yaşında bende migren var biliyorsunuz onunda baş ağrıları olduğu için acaba ondadamı migren var diye doktora gitmişti mr cekilmişti biz tatildeyken mr sonuçları gelmiş ailem bana söylememişler gelince konusuruz diye sonuş 18 yasında ki yeğenimim beyninde 2.5 cm tümör var dünyam basıma yıkıldı her şey anlamsız burnumun direği sızlıyor 4 ay bekleyecekler tümörü izleyecekler büyüyor mu diye sonra operasyon yapılmayacak yerde olduğu için küçültmeye çalışacaklar . bu arada baş ağrısı gerçekten migrenden miş yani çok erken farkedilmiş tümör doktor okuluna gitsin demiş okuduğu ildeki hastanedeki doktorlarla konusulmuş ne olacağı belli değil 4 ay çok yıkığım kızlar çokkk
ahsen sen national de mi bebeklerle ilgili belgesel izliyordun hangi kanalda ne zaman oluyor *
subhanallah
Rabbim bir an önce şifasını versin ne diyeceğimi bilemedim özden. Bol bol dua edin olur mu
hayır tatlım natioanal değil
ben trt 1 de haftaiçi her gün yayınlanan bi program var bebek-anne sağlığı- çocuk -aile ilişkileri falan
her gün bir uzman geliyor ve bir konu konuşuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?