Eylül dostluğumuza burada devam (:

ozdn değilmiydi sana yakın oturan?

eftelya biraz önce albümlerine bakınca aklıma geldi, bir ara daha soracaktım unuttum, sen evinin tam yerleşmemiş halini koymuştun ama artık yerleştiiiii

Eveeeeett,yerleşti.Ama biraz fazla geldi herşey.Babamlar olurda buradan çıkarsak bir anda neye uğradığımızı şaşırmayalım diye salon takımı aldılar,konsoluydu bilmem nesiydi.Onuda koyacak yer bulamadılar,bende bize götürelim bari dedim,odanın biri onunla dolu,paket halinde Şöyle evin toplu olduğu bir gün bende çeker koyarım

Sizede dert anlatacağım derken ne yemek yetiştiricem ne kendimi

ozdn değilmiydi sana yakın oturan?

eftelya biraz önce albümlerine bakınca aklıma geldi, bir ara daha soracaktım unuttum, sen evinin tam yerleşmemiş halini koymuştun ama artık yerleştiiiii

biz özden le anya ile konyayız, A ile B noktası, iki yaka bir istanbuluz aramızda saat farkı bile var

1 sene içinde sizin otarafa taşınmayı düşünüyoruz meliscim daha önce konusu geçmişti belki ordan kalmıştır aklında

a bak tutturmuşum bi yerden aklımda doğru kalmış, taşının ya bana yakın biri olsun

biz özden le anya ile konyayız, A ile B noktası, iki yaka bir istanbuluz aramızda saat farkı bile var

a bak tutturmuşum bi yerden aklımda doğru kalmış, taşının ya bana yakın biri olsun

kuzum sizin oralarda fiyatlar uçmuş vaziyette şuaralar araştırmalardayız inşallah gönlümüze göre bi ev bulur ve geliriz

kuzum sizin oralarda fiyatlar uçmuş vaziyette şuaralar araştırmalardayız inşallah gönlümüze göre bi ev bulur ve geliriz

evet bir anda fırladı sanırım bu metrobüs ten sebep, sabah inanırmısın okullar açıldı ya normal yolda bile trafik vardı.inşallah gönlünüze göre olur bir ev rabbim tez zamanda nasip etsin

eftalya albümdeki bir fotoğrafa yazmış kızlarr

Son düzenleme:
evet bir anda fırladı sanırım bu metrobüs ten sebep, sabah inanırmısın okullar açıldı ya normal yolda bile trafik vardı.inşallah gönlünüze göre olur bir ev rabbim tez zamanda nasip etsin

işte o trafik işi eşimi çok korkutuyor işi bu tarafta hergün git gel nasıl olur falan diye düşünüyor vazgeçecek diye korkuyorum inşallah tez zamanda hakkımızsa hayırlısı olur canım sağolasın

Saol canım, uğraşmak istemedik ah ah hamile olmasaydım dize getirirdimde neyse dedik,
Sen hamile olsan falan hızını alamazdın demekki ama insan hepsinden almak istiyor elbette kullanabiliceklerini seçiyorsun aradan yoksa batarız hepberaber

Saol canım ,senindemi bu hafta bizimkiler aynı gidiyor demekki randevularımız 3 haftada bir falan şimdilik cumartesilere denk getirmeye çalışıyorum haftaiçi izin almıyalım diye bende özledim oğluşumu, görünce kıpır kıpır herşeyi unutuyor insan dimii

kızlar bebişler için olan araştırmalarınızı falan unutmayın bak sakın haaa, bizlere yardımcı olursunuz sonra.. mesela o ödüllü bebek arabası falan adını şimdiden unuttum mesela, bizlerin aklına gelmezse uyarın olur mu?

ya ben evde çok sıkılıyorum mesela sabahtan beri hiç iş yapmadım, zaten haftasonları eşim yanında iş yapmamı istemediği için ev öğrenci evine dönüyor :101: bi görseniz yediğimiz içtiğimizi ortalıkta bırakıp film izleyip kafamıza estiği gibi dışarı çıkıyoruz biyerlere gidiyoruz geliyoruz.. dolu dolu geçiyor ama haftaiçi olunca yine tek başıma kalıyorum resmen şu anda pazartesi sendromu yaşıyorum yaaaa :95::95::95:

benim acilen iş bulmam lazım

kızlar merhaba,

Tatilden döndüm dün gece sabah işe geldim annemden çok kötü bir haber aldım kızlar içim o kadar yanıyor ki koca bir bardak kaynar su içmiş gibiyim

benim bir yegenim var ablamın kızı daha 18 yaşında bende migren var biliyorsunuz onunda baş ağrıları olduğu için acaba ondadamı migren var diye doktora gitmişti mr cekilmişti biz tatildeyken mr sonuçları gelmiş ailem bana söylememişler gelince konusuruz diye sonuş 18 yasında ki yeğenimim beyninde 2.5 cm tümör var dünyam basıma yıkıldı her şey anlamsız burnumun direği sızlıyor 4 ay bekleyecekler tümörü izleyecekler büyüyor mu diye sonra operasyon yapılmayacak yerde olduğu için küçültmeye çalışacaklar . bu arada baş ağrısı gerçekten migrenden miş yani çok erken farkedilmiş tümör doktor okuluna gitsin demiş okuduğu ildeki hastanedeki doktorlarla konusulmuş ne olacağı belli değil 4 ay çok yıkığım kızlar çokkk

Rabbim acil şifa versin genç olduğu için iyileşmesi çok daha hızlı olur en önemlisi de canım moral desteklerinizi hiç eksik etmeyin

akşama ne yemek yapacaksınız mesela kızlar, benim aklıma hiç bişey gelmiyor.. taze fasulye yaparım demiştim hazırda yıkayıp ayıkladığım fasulyemde vardı ama eşimin işyerinde öğle yemeğinde de aynısı varmış vazgeçtim. kolay olan, etsiz olmalı (bu saatten sonra buzluktan çözülmez, marketede gidesim yok) mümkünse kendi kendine pişecek bişey geliyor mu aklınıza..

kendime çay demledim biraz önce 5 çayımı içiyorum yanında koca paket çubuk krakeri bitirmişim haberim yok, karnım doymuş bile. canım yemek yemekte istemiyor o yüzden.

subhanallah
Rabbim bir an önce şifasını versin ne diyeceğimi bilemedim özden. Bol bol dua edin olur mu

ahsen sen national de mi bebeklerle ilgili belgesel izliyordun hangi kanalda ne zaman oluyor *

hayır tatlım natioanal değil
ben trt 1 de haftaiçi her gün yayınlanan bi program var bebek-anne sağlığı- çocuk -aile ilişkileri falan
her gün bir uzman geliyor ve bir konu konuşuluyor

hhımm

ben digiturkte görmüştüm anne karnında büyümesini falan anlatıyor şimdi bi anda geldi aklıma
TRT1 bakarım tekrar izle den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…