Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ozdncim Allah acil şifalar versin Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun çok küçük daha,inşallah küçültürler en azından erken teşhis olmuş geç kalınmamış ailesi olarak hepberaber destek olucaksınız kısa zamanda atlatır inşallah

canım çok geçmiş olsun çok zor bi hastalık en iyi ben bilirim iyi ki baştan anlamışlar benim görümcem kaç kere doktora gitti migren sinuzit filan diye gönderiyolardı bayılmaları başlamıştı artık farkedildiğinde ve 4 kez aynı yerden ameliyat olmak zorunda kalmıştı erken teşhis çok önemli mutlaka atlatacaktır inanıyorum dua edicem hep

evdeki malzemelerini söylersen daha bi yardımcı oluruz canikom ayrca merak etmeyin ben aylardır herşeyi didik didik araştırıyorum bebek sağlığı ve rahatlığı için en iyisi neyse onu almaya çalışıyoruz. Küçük küçük notlarım var hatta Siz şanslı olcaksınız yol göstereniniz çok olcak forumda

annem mantı açıp buzluğuma koymuştu
ben mantı yapcam
yanına ne yakışır ki

Allah şifa versin canım, inşallah büyüme gercekleşmez ama erken teşhis edilmiş tedavisi başarılı olur, moralinizi bozmayın olumlu düşünün ki herşey güzel olsun..

özdencim Allah şifa versin inşallah kötü huylu değildir, kolaylıkla küçülürde hiç bir sorun olmaz. tıp çok ilerledi korkmayın içinizi ferah tutun, iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun inşallah.

Canım rabbim şifasını en kısa sürede verir inşallah. Çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim

amin kızlar ben sabahtan beri ölü gibiyim aradım pınarı o benim bildiğimi bilmiyor bende konuşamadım onın morali çok yerinde çok mutlu okula başladığı için allahım sifasını versin duadan ve beklemekten başka yapacak bisey yok

Allah şifa versin canım, inşallah büyüme gercekleşmez ama erken teşhis edilmiş tedavisi başarılı olur, moralinizi bozmayın olumlu düşünün ki herşey güzel olsun..

annemde öle diyor iyi düşün aklına kötüyü getirme diyor ama soku atmadım sanırım daha 18 yasında bu cocuk en çokta bu mahvediyor beni

özden bu arada artık hiçbirşey eskisi gibi değil
bundan 4-5 sene öncesinde bile insanlar "tümör" lafını duyunca irkiliyordu
ama artık tedavi yöntemleri öyle gelişti ki kullanılan ilaçlar bile gelişti çoğaldı
alternatf tedavi yöntemleri çıktı. Hiçbişey eskis gibi değil. Hamdolsun herşeyin çaresi var, ama en önemlisi moral tabiki

hhımm

ben digiturkte görmüştüm anne karnında büyümesini falan anlatıyor şimdi bi anda geldi aklıma
TRT1 bakarım tekrar izle den

anne karnında belgesli muhakkak izlenmeli bence
biraz uzun ama çok eglenceli:)

Patates yemeği yapabilirsin karışık kızartma yapabilirsin malzemen varsa benimde aklıma çok bişey gelmedi yaff,benim izmir köftem var birde patlıcanlı biberli domates soslu yaptığım bişey var bu aralar bişeyde yemiyoruz bizde düşün düşün ne pişiricem diye,taze fasulye güzel olurdu aslında ama eşin öğlen yediyse aynısını istemez tabi akşam yemeğine,birde tost ekmeğin falan varsa ben bezelye ve domates sosu biber falan karıştırıp azıcık pişirip tost ekmeklerinin üstüne koyuyorum birde üstüne kaşar rendeliyorum buda süper oluyor pratik en azından

annemde öle diyor iyi düşün aklına kötüyü getirme diyor ama soku atmadım sanırım daha 18 yasında bu cocuk en çokta bu mahvediyor beni

tatlım yaşının küçük olması tedavisi açısından çok daha iyi
tıpta kullanılan yöntemler hatta ilaçlar bile her geçen gün gelişiyor
yani eskisi kadar yıpratıcı süreçlerden geçirmiyor bu hastalıklar

üzüntünü anlıyorum insaın ciğeri yanar tabiki. Ama olumlu düşününce güzel şeyler olur her zaman
şuan baş ağrısından başka sağlık problemi var mı peki

benim dünden etli kuru biber dolmam ve mercimek çorbam var yanına yoğurt zaten eşim geç gelecek yeter

baş ağrısı var ama o migrenden dolayı tümör göze yakın olduğu için gözleri şişiyomuş ama 2 gündür çok iyiyim demiş annesine çanakkalede suan buranın havası iyi geldi bana demiş o kadar pozitif bir cocukki başkası olsa ağlar sızlardı ilk başta oda üzülmüş ama şimdi çok iyi moral olarak
doktor demiş bu hastalık sinsi birden ortaya ckar migreni olmasa mr cekilmeyecekti ve allah korusun geç bile öğrenilebilirdi

özdncim hem erken teşhis hem yaşı küçük ve tıp çok ilerledi şansı çok moralini yüksek tutması için siz de destek olursunuz senin gibi cıvıl cıvıl biri var ne güzel moralinizi bozmayın ki o da etkilenmesin...

maşallah ne güzel moral en önemli şeydir zaten
günlük yaşantısını etkileyen sağlık bozukluğu da yokmuş çok şükür Rabbim bir an önce şifasını versin

çok şükür canım erken teşhis olması harika. inşallah en kısa sürede atlatır merak etme.

buzluktaki mantılarımı bitirmiştim, olsa ne iyi olurmuş şimdiii... aslında makarna yapsam, üstüne kıyma kavursam üstüne sarımsaklı yoğurt falan güzel olur diimi?

aman kaybetme o küçük küçük notlarını benimde sanırım hamileliğim didik didik araştırmakla geçer, eşim diyor çeyiz zamanı bir çarşaf için bile uzun uzun araştırma yapıyordun bebek için kimbilir neler yaparsın diyor.. ütü alırken kazanlı tercih etmemin bir nedenide yüksek buharı bebek kıyafetlerini ütülerken dezenfeksiyon sağladığı içindi..

bu arada mantının yanında bool ekşilik güzel bir salata yakışır..

karışık kızartma çok uzun sürüyor soy doğra, patates yemeğinide küçük top top köfteli yapıyorum şimdi kıyma çözülmez köfte yapacak kadar.. zaten koştum çıkardım sıcak suyun üstüne koydum bile ama birazda kavururken çözülecek mecburen. zaten incecik defter gibi yapıp öyle koyuyorum kıymaları kolay çözülüyor.

tost ekmekli bezelyeri ilk defa duydum ama eşimin seveceğini sanmıyorum.

hastalığı yok sayarak, günlük hayatına devam etmesi, moralinin yüksek olması ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…