- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.641
benim dünden etli kuru biber dolmam ve mercimek çorbam var yanına yoğurt zaten eşim geç gelecek yeter
baş ağrısı var ama o migrenden dolayı tümör göze yakın olduğu için gözleri şişiyomuş ama 2 gündür çok iyiyim demiş annesine çanakkalede suan buranın havası iyi geldi bana demiş o kadar pozitif bir cocukki başkası olsa ağlar sızlardı ilk başta oda üzülmüş ama şimdi çok iyi moral olarak
doktor demiş bu hastalık sinsi birden ortaya ckar migreni olmasa mr cekilmeyecekti ve allah korusun geç bile öğrenilebilirdi
Özdencim çook üzüldüm,çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Gerçektende tıp çok ilerledi,Yaşının genç olması ve daha fazla ilerlemeden teşhis edilmesi bence çok iyi.Allahın da izniyle atlatacaktır bu durumu...
Bende barbunyamı pişirdim,mercimek çorbasını hazırladım,blendırdan geçirdim,sadece sosunu yapacağım en son.Zeytinyağlı sarmamda pişti.Pilavıda yaparım birazdan.Mısır pişirdim,onu taneleyip mısırlı yapmayı düşünüyorum pilavı.Hiç daha önce yapan oldu mu? Bifteği ne zaman pişirmeye başlamalı onu bilmiyorum.Patates krokette en son iş zaten...
Bu arada duşumu aldım,üstümü giydim,sürekli eşofmanla dolaşıyorum evde,bir yere gidecekmişim gibi hissediyorum kendimi :)
Özden'im su anda okudum ve Rabbim saglık sıhhat versin. Allah'a şükür ki erken teşhis edilmiş vede tip gercekten çok ilerledi. Bunu moral için söylemiyorum ama son 1 sene içersinde bizimde tanıdıklarımızda tümör çıktı vede ikiside yaslarını almış insanlardi ameliyattan çıkma kurtulma oranları çok azdı ama RabbimiZe şükür ikiside sapasaglam ve çok saglıklilar su anda doktorlarında tipin artık ilerlediğini bu durumların artık normal görüldüğünü söylemişti(null)
kuru biber dolmasıda çok güzel olur.. benimde cmt den kalma biber dolmam vardı 3-4 tane birer lokmalık kalmıştı onları ısıtırım belki.
işte en önemlisi kişinin kendi moraliinin neşesinin yerinde olması.. doktorların ömür biçtiği kişiler bile yüksek moralleri sayesinde nasılda atlatıyorlar hastalıklarını. siz içinizi ferah tutun.
eftelyaaa o kadar yemeği ikiniz mi yiyeceksiniiiiiz, çok değil mi ayoool
heh şöyle aferin sana
her dk bakımlı ve güzel ol eftelya bunu eşin için değil kendin için yap
kendini iyi hissettikçe enerjik ve güçlü olacaksın
en yakın zamanda buluşma ayarlayıp sana konferans vermemiz lazım :)
bu arada sofrayı donatacaksın anlaşılan
yerinde olsam eşini arayıp yıldönümü için hazırlık yaptığımı haber verirdim
bu kadar hazırığın sonucunda o hiçbişey yapmadan gelirse üzülebilirsin
kendin giyinip süslendikten sonra eşin için güzel bir kıyafet hazırla yataga koy
işten dönünce temiz temiz giysin öyle otursun sofraya
merhaba kızlar 1 haftadır tatildeydim yokluğum hissedildi mi bilemiyorum!dünden beri geçmişi okuyorum kısa bi roman okumuş gibi oldum:)özden yeğenine çok geçmiş olsun canım tedavisi vardır elbette erken teşhis bu hastalıkta çok önemli spidi annene de geçmiş olsun canım jelo sana da geçmiş olsun tatlım ahsen kızının odasına bayıldım çok hoş güzel günlerde kullansın inş pingu masanız çok hoş olmuş hanzade çikolatalar çok güzeldi ilk özel günümüzde bende yaptırcam çok beğendim dapne sınavın çok ii geçer canım inş başka unuttuğum var mı bilemedim aklımda bu kadarı kalmış
kızlar bütün gece uyuyamadım beynim öyle zonkluyor ki
kendime engel olamıyorum, gözyaşlarım kendiliğinden akıyo
2013 ocak anneleri topiğine de yazıyorum arada biliyosunuz
orada bir arkadaş vardı sle lupuz hastası. Hamileliği esnasında rahatsızlanmış ve hastahaneye yatmıştı, değerleri yükselmeye başlamıştı düzeliyordu aslında
ama ciğerleri daha fazla dayanamamış, önce bebeğini kaybetmiş sonra da kendisi vefat etmiş
dn gece okudum haberi ve mafoldum rsmen daha 25 yaşındaydı, 7 yaşında kızı vardı
eşinin halini düşünemiyorum, onca anıyla nasıl başa çıkacak
bebeğiyle birlikte cennete gitmiştir inş
ben nasıl toparlanıcam ya özel yazışmalarımız da olmuştu çok üzgünüm kendime gelemiyorum
Ahsen yaaa çok üzüldüm. Geleceğe dair hiçbi plan yapmamamız gerekiyo bikez daha anladım. offf heyecanla bebeğini beklerken.... Rabbim geride kalanlara sabır versin. mekanı cennet olsun işallah. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
ben kafamı dağıtmak için anneme geldim
birkaç işim var muhtarlığa falan gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?