Eylül dostluğumuza burada devam (:

Özdencim çook üzüldüm,çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Gerçektende tıp çok ilerledi,Yaşının genç olması ve daha fazla ilerlemeden teşhis edilmesi bence çok iyi.Allahın da izniyle atlatacaktır bu durumu...

Bende barbunyamı pişirdim,mercimek çorbasını hazırladım,blendırdan geçirdim,sadece sosunu yapacağım en son.Zeytinyağlı sarmamda pişti.Pilavıda yaparım birazdan.Mısır pişirdim,onu taneleyip mısırlı yapmayı düşünüyorum pilavı.Hiç daha önce yapan oldu mu? Bifteği ne zaman pişirmeye başlamalı onu bilmiyorum.Patates krokette en son iş zaten...

Bu arada duşumu aldım,üstümü giydim,sürekli eşofmanla dolaşıyorum evde,bir yere gidecekmişim gibi hissediyorum kendimi :)

Bende çıkıyorum daha eve gidicem eşimle sofra hazırlıycaz anca o yemeği pişirirken bende karışık salatamı yapıyım diğer olan yemeklerimide koyarım kendim hazırlanıcam yetişirim inşallah bu trafikte herkese iyi akşamlar kızlarr

benim dünden etli kuru biber dolmam ve mercimek çorbam var yanına yoğurt zaten eşim geç gelecek yeter

kuru biber dolmasıda çok güzel olur.. benimde cmt den kalma biber dolmam vardı 3-4 tane birer lokmalık kalmıştı onları ısıtırım belki.

işte en önemlisi kişinin kendi moraliinin neşesinin yerinde olması.. doktorların ömür biçtiği kişiler bile yüksek moralleri sayesinde nasılda atlatıyorlar hastalıklarını. siz içinizi ferah tutun.

eftelyaaa o kadar yemeği ikiniz mi yiyeceksiniiiiiz, çok değil mi ayoool

heh şöyle aferin sana
her dk bakımlı ve güzel ol eftelya bunu eşin için değil kendin için yap
kendini iyi hissettikçe enerjik ve güçlü olacaksın
en yakın zamanda buluşma ayarlayıp sana konferans vermemiz lazım :)

bu arada sofrayı donatacaksın anlaşılan
yerinde olsam eşini arayıp yıldönümü için hazırlık yaptığımı haber verirdim
bu kadar hazırığın sonucunda o hiçbişey yapmadan gelirse üzülebilirsin

kendin giyinip süslendikten sonra eşin için güzel bir kıyafet hazırla yataga koy
işten dönünce temiz temiz giysin öyle otursun sofraya

Özden'im su anda okudum ve Rabbim saglık sıhhat versin. Allah'a şükür ki erken teşhis edilmiş vede tip gercekten çok ilerledi. Bunu moral için söylemiyorum ama son 1 sene içersinde bizimde tanıdıklarımızda tümör çıktı vede ikiside yaslarını almış insanlardi ameliyattan çıkma kurtulma oranları çok azdı ama RabbimiZe şükür ikiside sapasaglam ve çok saglıklilar su anda doktorlarında tipin artık ilerlediğini bu durumların artık normal görüldüğünü söylemişti
Allah'ım korusun senin yeğenini vede en kısa zamanda atlatsın inşallah bak moralide çok iyiymis buda çok önemli sende kötü düşünme bozma moralini olumlu duşun herseyden önce

Tabii ki biz yiyemeyeceğiz ama benim böyle bir takıntım var.Özel bir gün ya da bir misafir gelecekse bir sürü şey yapıp gözümü doyurmak istiyorum

Ay valla konferans olacaksa kesinlikle ayarlanması lazım :)

Sanki üzülecek ve hayal kırıklığına uğrayacakmışım gibi hissediyorum ama bilmiyorum artık...

merhaba kızlar 1 haftadır tatildeydim yokluğum hissedildi mi bilemiyorum!dünden beri geçmişi okuyorum kısa bi roman okumuş gibi oldum:)özden yeğenine çok geçmiş olsun canım tedavisi vardır elbette erken teşhis bu hastalıkta çok önemli spidi annene de geçmiş olsun canım jelo sana da geçmiş olsun tatlım ahsen kızının odasına bayıldım çok hoş güzel günlerde kullansın inş pingu masanız çok hoş olmuş hanzade çikolatalar çok güzeldi ilk özel günümüzde bende yaptırcam çok beğendim dapne sınavın çok ii geçer canım inş başka unuttuğum var mı bilemedim aklımda bu kadarı kalmış

özdencim RAbbim şifa versin tez zamanda işallah canım ya. kızların dediği gibi çok şükürki erken teşhis ben inanıyorumki atlatıcak. çok yerde okudum moralle bu hastalığı yenen. haberlerde bile çıkmıştı hatırlarsın doktorlar tedaviyi bile bırakmışlarda kızcağız iyi olacağına inanmış hep pozitif olmuş ve sapasağlam. işallah gencecik o daha hiç.bişeyi kalmıycak.

eftelyacım afiyet olsun işallah çok güzel bi gece geçirirsiniz. eşin bişey yapmadıysada takılma bu gecenin tadını çıkar o utansın yaptığından. sen moralini yüksek tut, eşine bi güzellik yap

ben tetenoz aşımı yaptırdım o yüzden işyerinden erken çıktım sohbetlerinize katılamadm. şimdide annemdeyim.

selam kızlaaar

özdencim kızların da söylediği gibi artık tıp çok ilerledi benim de bi akrabam aynen bu şekilde teşhis konulmuştu.izlemeye alındı tümör iyi huylu çıktı ve ilaçlarla küçülttüler ve yok oldu çok şükür şimdi maşallah gayet sağlıklı.rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin yeğenine..

jelom geçmiş olsun

sipidim anneciğine geçmiş olsun inş günden güne daha iyi olur cnm.

ocwmays minnoşun odası harikaaa olmuş.huzurla uyusun yatağında inş.

hanzadem valla 4 gözle yarışmaya katıldığınız günü bekliyorum.eminim katılacaksınız.

daphne totişin morarmıştı nasıl oldun iyileşti demi?

mlvst ellerine sağlık menun harika olmuş.

sniperelit hoş geldin cnm inş tatilin güzel geçmiştir.

lanfloves demek sen kısırı çook güzel yapıyorsuuuunnn.:)

ayy unuttuğum bişey olmamıştır inş.

Kızlar selam

biz de öğlenci olduk.artık sizin full online olduğunuz saatlerde burada olamayacağım.
eftelyacım inşallah bugün güzel gecer

Kızlar benim kocamla sorunum yok cinsel anlamda..yorgun olduğum zamanlar dışında
Ama bende darlık var biraz galiba.Utandım yazarken
bazı spor hareketlerini deneyemiyorum,acı hissediyorum bazılarında sorun yok gerçi bu sorun mu onu da bilmiyorum ama,neyse işte öyle

Son düzenleme:
kızlar bütün gece uyuyamadım beynim öyle zonkluyor ki
kendime engel olamıyorum, gözyaşlarım kendiliğinden akıyo

2013 ocak anneleri topiğine de yazıyorum arada biliyosunuz
orada bir arkadaş vardı sle lupuz hastası. Hamileliği esnasında rahatsızlanmış ve hastahaneye yatmıştı, değerleri yükselmeye başlamıştı düzeliyordu aslında
ama ciğerleri daha fazla dayanamamış, önce bebeğini kaybetmiş sonra da kendisi vefat etmiş
dn gece okudum haberi ve mafoldum rsmen daha 25 yaşındaydı, 7 yaşında kızı vardı
eşinin halini düşünemiyorum, onca anıyla nasıl başa çıkacak

bebeğiyle birlikte cennete gitmiştir inş

ben nasıl toparlanıcam ya özel yazışmalarımız da olmuştu çok üzgünüm kendime gelemiyorum

Günaydın kızlar.. Bugün tükkanı ben açtım

Sabah servisle geldim o yüzden erkenciyim, ama çok uykum var, zaten kızsal mazaretlerden sancım var, akşam çabuk olsa

Dün eve gittim fazla işim yoktu sadece biraz ortalığı toparladım, eşimde spora giderken bişeyler atıştırınca az bişeyler yapmamı istedi, bende soslu tavuk yaptım, yanınada kavun o kadar sözde rejimdeyiz şu sıralar, rejime başladığından beri 600 gr almış eşim isyanlarda

Bende o eve gelene kadar cilt ve saç bakımımı yaptım, duşumu aldım, bebe yağıyla cildimi şımarttım..Hep ev nereye kadar,dün akşamda kendime ayırdım

Hoşgeldin canım, tatilin nasıl geçti, neler yaptın?

Canım söyleyecek söz bulamıyorum, çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin, yattıkları mekan cennet olsun..

Ama lütfen üzme kendini, bebeğini düşün, sen üzülürse oda üzülüyor biliyorsun..

Ahsen yaaa çok üzüldüm. Geleceğe dair hiçbi plan yapmamamız gerekiyo bikez daha anladım. offf heyecanla bebeğini beklerken.... Rabbim geride kalanlara sabır versin. mekanı cennet olsun işallah. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin canım, Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli bebekler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…