Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
ahsencim çok üzgünüm canım bu site bizleri öylesine bağladı ki eminim bizler gibi sen de onu çok yakın arkadaş kardeş gibi görüyodun ama yapacak bşy yok allahın takdiri hergün ne kadar insan ne şekilde hayatını kaybediyo ama allah yakınlarına sabrını veriyo herkes normal yaşamına geri dönüyo
allah rahmet eylesin arkadaşı

aaa capooonn
hayırsız capooonn
evlenmeden önce her gün burada olan evlendikten sonra bir kere bile uğramayan capoonn

c.tesi çok kötü bi rüya gördüm çok uzun bitmek bilmedi benim için kötü olduğundan ölüyodum herkes cenazeme gelmiş ama inanılmaz kalabalık eve sığmamışlar bütün apt.da komşularda herkes annemi son kez öpüyorum filan ilginçti ağlıyo beni farketmiyo tabi ki o beni görmüyo diyorum ortalıkta geziniyorum sonra ne oluyosa ölmemişim ama ölmek üzereymişim onu farkediyorum anneme tekrar sarılıp öpüyorum ama baygınlıktan farketmiyo ölmedim burdayıım diyorum sonra 1-2 kişi yapma kadına ümit verme zaten öleceksin sevinmesin boşuna diyo erkeklerin olduğu yere eşimin yanına gidiyorum bayılmış adamlar kucağında taşıyo sarılıyorum ya ben ölmedim izin verme beni götürmelerine diyorum ama bana eşimi uyandırmayım diye engel oluyolardı
ne uzun ne saçma di mi çok korkunçtu

öyle hanzade hayat işte ne zaman göçüp gideceğimiz belli değil
kalp kırmamak, hayatta güzel anılar bırakmak lazım
ben normalde de çok hassas bir insanım hamilelik iyice beter etti, şoku üzerimden atamadım toparlayamıyorum kafamı

kızla yazışmalarımız aklıma geliyor da eşi eminim ki bitik durumdadır, kızın anlattığına göre fedakar, eşini seven bir adamdı
kolay değil binbir heyecanla bebek bekliyosun bir anda hem karını hem bebeğini kaybedip, 7 yaşındaki evladınla hayatta yapayalnız kalıyosun
Allahım kimseye yaşatmasın bunu kimseye

ne berbat bir kabusmuş ya Allah hayrlara yazsın diyelim
bütün gece ben de kabus gördüm. Hiçbirisi de bitmek bilmedi başımın ağrısı devam ederse doktorumu aricam minoset içtim ama işe yaramadı hiç

ne berbat bir kabusmuş ya Allah hayrlara yazsın diyelim
bütün gece ben de kabus gördüm. Hiçbirisi de bitmek bilmedi başımın ağrısı devam ederse doktorumu aricam minoset içtim ama işe yaramadı hiç

hamilelikte minoset içmenin zararı yok mu :26:

hamilelikte en korktuğum şey baş ağrısı ve ilaç içememek..

Totişim hala morarık canım
Hanzade kabusmuş gerçekten. Bende böyle rüyalar gördüğüm zaman uzun zaman etkisinden kurtulamam.
Sniperelit hoşgeldin umarım tatilin süper geçmiştir.
Ahsen arkadaşına çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin.
Kızlar bu arada benim zarlardan bir tanesi kayıp. Geçen hafta kızkardeşimin bebeği çekmeceleri karıştırıp kendi kendine oynuyordu omu bir yere attı. Eğer öylese olmadık bir yerden çıkarda birinin eline geçer diye korkuyorum. Rezil oluruz :18:

hamileler daha iyi bilir tabi ama onlara verilen tek ağrı kesici diye biliyorum en zararsız

hamilelikte minoset içmenin zararı yok mu :26:

hamilelikte en korktuğum şey baş ağrısı ve ilaç içememek..

sadece minosete izin var
o da plus olmayacak düz minosetler varya ondan işte

ben normalde baş ağrısının ne demek oldugunu bilmem hiç ağrımaz başım
ama hamileiğimde ikinci kez çekiyorum buu
ikisinin de sebebi üzüntü
hamilelikte moral herşeyden önemli gerçekten üzülünce bütün hormonlar bütn sıkıntılar tavana ulaşıyor

benim bildiğim ömrün uzamış, Allah hayırlara vesile etsin..

anladım canım ben normalde plus içiyorum,ama o zaman diğerini içerim..

aslında herşeyin sorumlusu üzüntü,stres, keşke uzak durabilsek

hanzade rüyan hayırlara çıksın işallah gerçekten kabus gibi bi rüyaymış..

AHsencim üzünttüden tansiyonun bile çıkar hamilelikte çok tehlikeli sen daha iyi biliyosun. lütfen stresten uzak durmaya çalış arkadaşım. şimdide yat uyu biraz gece uykusuz kalmışsın ondanda ağrımıştır başın.

Daphneee hangisi pozisyonların olduğumu kayıp odaların yazdığımı???

Pozisyonlar

kuzularım bingöldeyim hatırlarsınız belki şimdi ankaraya geldim evde pc yok,benim kocam biraz pc hastasıda ona saplanıp kalmasın diye evdeki pc yi getirmiyorum yoksa beni ihmal eder zaten yoğun çalışıyor bu yüzden görünmüyorum canlarım,dün geldim bugün hemen girdim sizlere bakmaya kızmayın bana bendende size havadis veryim 14 haftalık hamileyimm teyzelerii

Günaydın geçmiş olsun diyelim sancın çabuk geçer umarım
Oh misler gibi olmuşsundur aradada kendimize zaman ayırmamız lazım aynen hep evle ilgileniyoruz kendine gelince 10 dakika zor ayırıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…