- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.661
günaydın kızlar
ahsencim çok üzgünüm canım bu site bizleri öylesine bağladı ki eminim bizler gibi sen de onu çok yakın arkadaş kardeş gibi görüyodun ama yapacak bşy yok allahın takdiri hergün ne kadar insan ne şekilde hayatını kaybediyo ama allah yakınlarına sabrını veriyo herkes normal yaşamına geri dönüyo
allah rahmet eylesin arkadaşı
c.tesi çok kötü bi rüya gördüm çok uzun bitmek bilmedi benim için kötü olduğundan ölüyodum herkes cenazeme gelmiş ama inanılmaz kalabalık eve sığmamışlar bütün apt.da komşularda herkes annemi son kez öpüyorum filan ilginçti ağlıyo beni farketmiyo tabi ki o beni görmüyo diyorum ortalıkta geziniyorum sonra ne oluyosa ölmemişim ama ölmek üzereymişim onu farkediyorum anneme tekrar sarılıp öpüyorum ama baygınlıktan farketmiyo ölmedim burdayıım diyorum sonra 1-2 kişi yapma kadına ümit verme zaten öleceksin sevinmesin boşuna diyo erkeklerin olduğu yere eşimin yanına gidiyorum bayılmış adamlar kucağında taşıyo sarılıyorum ya ben ölmedim izin verme beni götürmelerine diyorum ama bana eşimi uyandırmayım diye engel oluyolardı
ne uzun ne saçma di mi çok korkunçtu
ne berbat bir kabusmuş ya Allah hayrlara yazsın diyelim
bütün gece ben de kabus gördüm. Hiçbirisi de bitmek bilmedi başımın ağrısı devam ederse doktorumu aricam minoset içtim ama işe yaramadı hiç
selam kızlaaar
özdencim kızların da söylediği gibi artık tıp çok ilerledi benim de bi akrabam aynen bu şekilde teşhis konulmuştu.izlemeye alındı tümör iyi huylu çıktı ve ilaçlarla küçülttüler ve yok oldu çok şükür şimdi maşallah gayet sağlıklı.rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin yeğenine..
jelom geçmiş olsun
sipidim anneciğine geçmiş olsun inş günden güne daha iyi olur cnm.
ocwmays minnoşun odası harikaaa olmuş.huzurla uyusun yatağında inş.
hanzadem valla 4 gözle yarışmaya katıldığınız günü bekliyorum.eminim katılacaksınız.
daphne totişin morarmıştı nasıl oldun iyileşti demi?
mlvst ellerine sağlık menun harika olmuş.
sniperelit hoş geldin cnm inş tatilin güzel geçmiştir.
lanfloves demek sen kısırı çook güzel yapıyorsuuuunnn.:)
ayy unuttuğum bişey olmamıştır inş.
hamilelikte minoset içmenin zararı yok mu :26:
hamilelikte en korktuğum şey baş ağrısı ve ilaç içememek..
c.tesi çok kötü bi rüya gördüm çok uzun bitmek bilmedi benim için kötü olduğundan ölüyodum herkes cenazeme gelmiş ama inanılmaz kalabalık eve sığmamışlar bütün apt.da komşularda herkes annemi son kez öpüyorum filan ilginçti ağlıyo beni farketmiyo tabi ki o beni görmüyo diyorum ortalıkta geziniyorum sonra ne oluyosa ölmemişim ama ölmek üzereymişim onu farkediyorum anneme tekrar sarılıp öpüyorum ama baygınlıktan farketmiyo ölmedim burdayıım diyorum sonra 1-2 kişi yapma kadına ümit verme zaten öleceksin sevinmesin boşuna diyo erkeklerin olduğu yere eşimin yanına gidiyorum bayılmış adamlar kucağında taşıyo sarılıyorum ya ben ölmedim izin verme beni götürmelerine diyorum ama bana eşimi uyandırmayım diye engel oluyolardı
ne uzun ne saçma di mi çok korkunçtu
sadece minosete izin var
o da plus olmayacak düz minosetler varya ondan işte
ben normalde baş ağrısının ne demek oldugunu bilmem hiç ağrımaz başım
ama hamileiğimde ikinci kez çekiyorum buu
ikisinin de sebebi üzüntü
hamilelikte moral herşeyden önemli gerçekten üzülünce bütün hormonlar bütn sıkıntılar tavana ulaşıyor
hanzade rüyan hayırlara çıksın işallah gerçekten kabus gibi bi rüyaymış..
AHsencim üzünttüden tansiyonun bile çıkar hamilelikte çok tehlikeli sen daha iyi biliyosun. lütfen stresten uzak durmaya çalış arkadaşım. şimdide yat uyu biraz gece uykusuz kalmışsın ondanda ağrımıştır başın.
Daphneee hangisi pozisyonların olduğumu kayıp odaların yazdığımı???
caponn
Pozisyonlar
Günaydın kızlar.. Bugün tükkanı ben açtım
Sabah servisle geldim o yüzden erkenciyim, ama çok uykum var, zaten kızsal mazaretlerden sancım var, akşam çabuk olsa
Dün eve gittim fazla işim yoktu sadece biraz ortalığı toparladım, eşimde spora giderken bişeyler atıştırınca az bişeyler yapmamı istedi, bende soslu tavuk yaptım, yanınada kavun o kadar sözde rejimdeyiz şu sıralar, rejime başladığından beri 600 gr almış eşim isyanlarda
Bende o eve gelene kadar cilt ve saç bakımımı yaptım, duşumu aldım, bebe yağıyla cildimi şımarttım..Hep ev nereye kadar,dün akşamda kendime ayırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?