- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.681
selam dostlar okumaya çalıştığım için yazamıyorum hepinize kucak dolusu sevgiler ve öpücklerrr
kuzularım bingöldeyim hatırlarsınız belki şimdi ankaraya geldim evde pc yok,benim kocam biraz pc hastasıda ona saplanıp kalmasın diye evdeki pc yi getirmiyorum yoksa beni ihmal eder zaten yoğun çalışıyor bu yüzden görünmüyorum canlarım,dün geldim bugün hemen girdim sizlere bakmaya kızmayın bana bendende size havadis veryim 14 haftalık hamileyimm teyzelerii
owwww çok serttdaphne evi didik didik ara bence Allah korusun birinin eline geçmesin. yeğenin oynarken annesinin çantasına filan atmamıştır işallah
kuzularım bingöldeyim hatırlarsınız belki şimdi ankaraya geldim evde pc yok,benim kocam biraz pc hastasıda ona saplanıp kalmasın diye evdeki pc yi getirmiyorum yoksa beni ihmal eder zaten yoğun çalışıyor bu yüzden görünmüyorum canlarım,dün geldim bugün hemen girdim sizlere bakmaya kızmayın bana bendende size havadis veryim 14 haftalık hamileyimm teyzelerii
çok sevindim capoonn bizim bebişlere bi arkadaş daha geliyo. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işallah hayırlı olsun.
en son nerde atmıştınız oraya bak canım
Günaydın geçmiş olsun diyelim sancın çabuk geçer umarım
Oh misler gibi olmuşsundur aradada kendimize zaman ayırmamız lazım aynen hep evle ilgileniyoruz kendine gelince 10 dakika zor ayırıyor insan
vaficim ahsenin yazdığın okuyunca senin yazdığını kaçırmışım canım. oooh bakım ne iyi gelmiştir. bende hayatımda hiç gitmedim cilt bakımına ve masaja filan ama şuuan gitsem o kadar iyi gelir ki.. bi hamama gidip rahatlamak masaj yaptırmak sonra güzel bi cilt ve saç bakımı oooh kuşlaar gibi hafifcecik olurum..
ilginç dephnecim ortalıkta kaybolsa ya da 2 si kaybolsa anlarım ama aynı yere kaldırıyosun biri yok...
birisi karıştırmış almış olabilir mi peki
Hoşgeldin canım, tatilin nasıl geçti, neler yaptın?
güzeldi canım tatil güneşlendim bolca kara kız oldum:)ölüdenizdeydik sonra görümceme bodruma geçtik bu haftada eşim yassıadaya gidelim dio bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?