Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok sevindim capoonn bizim bebişlere bi arkadaş daha geliyo. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işallah hayırlı olsun.

vaficim ahsenin yazdığın okuyunca senin yazdığını kaçırmışım canım. oooh bakım ne iyi gelmiştir. bende hayatımda hiç gitmedim cilt bakımına ve masaja filan ama şuuan gitsem o kadar iyi gelir ki.. bi hamama gidip rahatlamak masaj yaptırmak sonra güzel bi cilt ve saç bakımı oooh kuşlaar gibi hafifcecik olurum..

owwww çok sertt daphne evi didik didik ara bence Allah korusun birinin eline geçmesin. yeğenin oynarken annesinin çantasına filan atmamıştır işallah

Asıl o zaman kadeşimin dilinden kurutulamam

Hoşgeldin, bebiş içinde tebrikler.

Kız hanzade zarlarımın tekini kaybettim :18:

çok sevindim capoonn bizim bebişlere bi arkadaş daha geliyo. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işallah hayırlı olsun.

canım ne yapayım yoğun iş temposundan sonra evde oturmak ilk başalrda beni çok zorladı açıkcası şimdi eve alıştım evden çıkasım yok,bingölde yaşamak çok zor ankaradan gelipde terör olaylarını biliyorsunuz,komşularım filan iyilerde zaman geçiriyorum,yoksa zaman geçmezzzz,eşimle allahıma çok şükür çook mutluyum tahminmden daha çokk.
1,5 ay burda kalacam artık sık sık aranıza katılırım

canlar şimdi çıkıyorum kendime pantolon almam gerek evdekiler çok sıkıyor giyemiyorum akşama girmeye çalışırım öptümmmmmm

Günaydın geçmiş olsun diyelim sancın çabuk geçer umarım
Oh misler gibi olmuşsundur aradada kendimize zaman ayırmamız lazım aynen hep evle ilgileniyoruz kendine gelince 10 dakika zor ayırıyor insan

Sağol canım, bugün bir geçse sorun kalmaz..

Kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum, rahatladım gerçekten.. Ev işi bitmiyor, karar verdim kendimi ihmal etmiycem artık..

Sen anlat bakalım, dün akşam nasıl geçti

ilginç dephnecim ortalıkta kaybolsa ya da 2 si kaybolsa anlarım ama aynı yere kaldırıyosun biri yok...
birisi karıştırmış almış olabilir mi peki

sevindim canım senin adına.. Bir bebişimiz daha geliyor, Allah sağlıkla, sıhhatle kucağına almaya nasip etsin

valla iyi geldi pingucum..Bende hamama hiç gitmedim, temiz bir hamam bulsam, güzel bir kese ve masaj cildi yenilyor

ilginç dephnecim ortalıkta kaybolsa ya da 2 si kaybolsa anlarım ama aynı yere kaldırıyosun biri yok...
birisi karıştırmış almış olabilir mi peki

Kız o yer cücesi ne yaptıysa yaptı. Çünkü yüzükleriminden bir tanesini birde kutusunu elinde gördüm. Kullanmadığım bir yüzüktü kutusuyla birlikte ona verdim hatta oynasın diye. Eşşek terbiyesiz. Bir kerede ayıptır söylemesi kızkardeşimdeyken babasının kılıflarını kutusundan çıkarıp salona misafirlerin yanına getirmişliği bile var Böyle şeylerle oynamayı seviyor sanırım Her yeride temizledim tip köşe. Gülüyorum ama olmadık bir yerden çıkacak diye tırsıyorum.

Son düzenleme:
o zaman yeğenin bi taraflarına sokuşturup götürmüştür canım yoksa çıkardı bi yerden

merhaba

sabah geç kaldım eğitim vardı bide üstüne 1 elma suyu 1 havuç suyu içtim sabah sabah fena enerjiğim. sabah öyle bir ıslandım ki iş yerine geldim ağlıcaktım neredeyse :2:

dapne zarlar gitmiş sanırım. yakında birinin elinde bu ne diye çıkarsa şaşırmayın.. inşallah evin içindedir ve bulursunuz. evde tavla falan var ise içine bakın annen falan buldu ise tavla zarı diye içine koymasn

güzeldi canım tatil güneşlendim bolca kara kız oldum:)ölüdenizdeydik sonra görümceme bodruma geçtik bu haftada eşim yassıadaya gidelim dio bakalım

Senenin yorgunluğunu atmışın, ne güzel.. Ee kara kız fotoların nerde
istanbul da yağmur yağıyor havada kapalı maalesef kış geliyor artık yazın son demlerini kaçırmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…