- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.701
Sağol canım, bugün bir geçse sorun kalmaz..
Kendimi hafiflemiş gibi hissediyorum, rahatladım gerçekten.. Ev işi bitmiyor, karar verdim kendimi ihmal etmiycem artık..
Sen anlat bakalım, dün akşam nasıl geçti
acaba eftelyanın dün gecesi nasıl geçti?? Gelsede anlatsa merak ettim.
wayy jelocum masanıza çok şık. çiçeklerin rengine bayıldım ya çok tatlılar.. Nice yıldönümlerine böyle mutlu girersiniz işallah. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizi onlarsız bırakmasın..
Canım herşey süper gözüküyor. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
jelo ; çok güzel herşey umarım sonu mutlu sonla bitmiştir
artık 1 yıl 1 günlük evlisin Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Şık olmuş dimi bazı tabakları bulamamış ama olsunçiçeğime bende bayıldım gerçi hep böyle alır baktıkça bakıyorum hep inşallah canım Allah bir ömür boyu eşlerimi başımızdan eksik etmesin
Güzel hazırlamış dimi çok şaşırdım bende inşallah canım bir ömür
Bu kadar güzelliğe sonu mutlu bittiigerçi oğlumuz çok hareketliydi 1.yılımızı kutlar gibi tekme attıı
Jelocum her daim hep böyle mutlu ve huzurlu olursun inşallah
Dün trafik işe yaramış desene eşin sana çok güzel bir sofra hazırlamış, çiçeğini çok beğendim,renkleri içimi açtı...
jeloo süperrrrrrrr eşine
Şık olmuş dimi bazı tabakları bulamamış ama olsunçiçeğime bende bayıldım gerçi hep böyle alır baktıkça bakıyorum hep inşallah canım Allah bir ömür boyu eşlerimi başımızdan eksik etmesin
Güzel hazırlamış dimi çok şaşırdım bende inşallah canım bir ömür
Bu kadar güzelliğe sonu mutlu bittiigerçi oğlumuz çok hareketliydi 1.yılımızı kutlar gibi tekme attıı
1 yıl 1 gün nasıl geçti çabucak Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın canım
iyi bari demek dikkatli olunca oluyormuş işte oğlunuzda sevinmiş baksanıza gerçi böyle hareketli olunca eşin daha çok korkmuştur
Dikkatli olunca bişeycik olmaz desemde işte çekiniyor, sevindi oğlumuz biz mutluyuz diye oda mutlu sanırım,hehehareketli olduğunu gördü dokunuyor bak gördünmü tepki verdi işte doğunca bana sorucak hesabını diyorr
jelocum aynen bizim oğlanda yıldönümünde herzamankinden çok hareketliydi ya. Galiba mutluluğumuzu hissetti. o kadar çok döndü hareket ettiki hep izledik dışardanmutlu sonla bitmesi iyi olmuş canım bak hiçbişey olmuyomuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?