Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu hafta benimde bir bakıma ihtiyacım var,rahatlamak lazım etme canım etme insan evinde bile 10 dakikada ne bakımlar yapıyor neyimiz eksikk
Eve geç kaldım malum trafik eşim masamızı hazırlamış yemeğimizi yapmış dolaptaki yemekleri servis tabağına koymuş mumlar falan birde masada çiçeği görünce mest oldum zaten en sevdiklerimden üstüne birde pasta kestik,
Birkez daha eşimle gurur duydum ve iyiki evlenmişiz Allahım iyiki onu benim karşıma çıkarmış hayatıma hergün mutluluk katıyor bir ömürde böyle sürsün

Masamız

Çiçeğim

Pastamız

wayy jelocum masanıza çok şık. çiçeklerin rengine bayıldım ya çok tatlılar.. Nice yıldönümlerine böyle mutlu girersiniz işallah. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizi onlarsız bırakmasın..

jelo ; çok güzel herşey umarım sonu mutlu sonla bitmiştir
artık 1 yıl 1 günlük evlisin Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın

Jelocum her daim hep böyle mutlu ve huzurlu olursun inşallah

Dün trafik işe yaramış desene eşin sana çok güzel bir sofra hazırlamış, çiçeğini çok beğendim,renkleri içimi açtı...

Şık olmuş dimi bazı tabakları bulamamış ama olsun çiçeğime bende bayıldım gerçi hep böyle alır baktıkça bakıyorum hep inşallah canım Allah bir ömür boyu eşlerimi başımızdan eksik etmesin

Canım herşey süper gözüküyor. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Güzel hazırlamış dimi çok şaşırdım bende inşallah canım bir ömür

jelo ; çok güzel herşey umarım sonu mutlu sonla bitmiştir
artık 1 yıl 1 günlük evlisin Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın

Bu kadar güzelliğe sonu mutlu bittii gerçi oğlumuz çok hareketliydi 1.yılımızı kutlar gibi tekme attıı
1 yıl 1 gün nasıl geçti çabucak Allah hepimizin ağzının tadını bozmasın canım

Son düzenleme:

iyi bari demek dikkatli olunca oluyormuş işte oğlunuzda sevinmiş baksanıza gerçi böyle hareketli olunca eşin daha çok korkmuştur

Jelocum her daim hep böyle mutlu ve huzurlu olursun inşallah

Dün trafik işe yaramış desene eşin sana çok güzel bir sofra hazırlamış, çiçeğini çok beğendim,renkleri içimi açtı...

Amin canım inşallah hep böyle mutlu huzurlu oluruz bir ömür, evet işe yaradı hiçbişeye el sürmedim hazıra kondum birazcık çiçeklerime sabah çıkarken bile baktım aynı duruyorlardı suya koydum tabi birkaçgün bakar bakar dururum

jeloo süperrrrrrrr eşine

Saol hanzadecim saolsun ben gelene kadar herşeyi hazırlamış

jelocum aynen bizim oğlanda yıldönümünde herzamankinden çok hareketliydi ya. Galiba mutluluğumuzu hissetti. o kadar çok döndü hareket ettiki hep izledik dışardan mutlu sonla bitmesi iyi olmuş canım bak hiçbişey olmuyomuş işte

günaydın kızlarrr
dün eşim aniden gelinc hop diye çıktım, Allahtan giyinmiş süslenmiş bekliyordum. Eşimin kıyafetlerini falan da hazırlamıştım, geldi duşa girdi hazırlandı hemen çıktık. Saat tam 6:30 du yani tam nikahımızın kıyıldığı saat evde sarıldık birbirimize tutamadık gözyaşlarıızısonra çıktık sylemiyor ısrarla nereye gideceğimizi neyse biraz trafikten sonra ulaştık benim ennnn sevdiğim yerden rezv. yaptırmış kuzum benimmmmmm...Yıllar önce gitmiştik çok bğenmştim aklına gelmiş ama benim aklımın ucundan bile geçmiyordu. Hp diyodu evlilik teklif ettiğim yere gitcez falan diye bende orası sanmıştım
Yemeğimizi yedik saat 10 gibi eve gidelim artık dedim eşim şok tabi çünkü dışarı çıktıkmı beni eve sokması çok zoreşim illa pasta alalım evede keseriz dedi yok istemiyorum dedim, istermiyim asıl süpriz evde...
Eşim beni kapıdan bıraktı otoparka gitti bende koşa koşa eve çıktım hemen elbisemi giydim, mumlarımızı yaktım, gündüz pasta almıştımonu hazırladım üstünede 1 tane mum koydum, hediyesinide masanın üstüne koydum, bide romantik bir müzik açtım tam o sırada kapı çaldı. Eşim merdivenleri çıktı ben içeri kaçtım hemen, bizimki bi girdi salona şokkkkkk nası yani nası yani diyip durdu :) neyse pastamızı üfledik hediyesini açtı çok beğendi...
sonra ans ettik çok uzun süre, sonra çay demledim pastamızı yedik falan derken kendimizi spor yaparken bulduköyle yani kızlar çokkk güzle bir akşamdı, birazdan albüm yapıp koyarım resimlerimizi...

iyi bari demek dikkatli olunca oluyormuş işte oğlunuzda sevinmiş baksanıza gerçi böyle hareketli olunca eşin daha çok korkmuştur

Dikkatli olunca bişeycik olmaz desemde işte çekiniyor, sevindi oğlumuz biz mutluyuz diye oda mutlu sanırım,hehe hareketli olduğunu gördü dokunuyor bak gördünmü tepki verdi işte doğunca bana sorucak hesabını diyorr

aman ya böyle düşünceleri öldürüyor beniç

aydına gittiğimizde teyzesinin oğlu var daha 1,5 aylık odasında yatıyor bizde karşısındaki odada çay falan içiyoruz.
bize diyorki gidin getirin bebeği bak vallahi çocuğun canı sıkıldı suratını asıyor yanımıza gelince güldü bak gördünüz mü orada sıkıldı şimdi nasıl gülüyor diyor ciddi ciddi

Sizindemi böyleydi sanırım bizim mutluluğumuzu hissedip oda çok mutlu oldu,çok hareketliydi gece zor uyudum eşimin eli karnımda uyuduk tekme atınca bak çıkarın beni bunu yapan kimse hesabını sorucam diyor diyoo evet iyi oldu mutlu sonumuz 2 ay daha serbest demişti zaten doktor sonraki duruma göre bakarız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…