Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlar, ahsencim çok üzüldüm yaa, tanımıyorum ama ne bilim etkilendim baya. Allah eşine ve anne-babasına kardeşlerine sabır versin. mekanı cennet olsun.

başkada ne yazacağımı unuttum yaa

sağol cnm,bidahakine uzattırmıcam bende,böle daha kötü oluyor

ilk yıldönümümüzü evde kutlamak istiyordum ben,hep güzel bi sofra hazırlamaya özenmiştim ilk yıldönümü için.diğerlerinde dışarı fln çıkabiliriz.Kesinlikle daha romantik oluyor

siyahdeniz tatlım çok güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah size. Eşinin düşüncesi senin sürprizin süper olmuş. Ama biz seni daha önce görmemiştik bugün eklediklerinde karanlıkta pek net değilsin. varsa et bi resmin eklesene görelim.

similiacım eşin düşünceliymiş bak gördünmü. Ne güzel düşünmüş adamcağız. Dün senin masanı görünce ne dedi peki ?? Tatlıya bağlamanızada çok sevindim işallah bidaha hiç böyle anlaşmazlıklar yaşamazsınız. aslında dün tam zamanıymış şikayetlerini anlatmanın.

meliscik eşin altın kolye düşünmüş demek, süpermiş. Bence ewde daha romantik oluyo vafi ve melis ikinizde evde romantik şık bi masa hazırlayın.

amin. Ben de aklımdan çıkartamıyorum, toparlanamadım daha

Cnm bebişin mobilyaları çok güzel,allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.

Burda tanıştın galiba dimi doğru anlamışım,birbirimizi görmesekte çok güzel şeyler paylaşıyoruz,hatta kimseyle paylaşmadığımız şeyleri bile paylaşabiliyoruz.Arkadaşına ve bebeğine allahtan rahmet dilerim.zaten bebeğiyle gittiği için inş cennetliktir.Ailesinin durumu çok zor.Sölicek kelime yok

Ama sen bukadar üzme kendini,bebişinde üzülmesin senle beraber

daha önce eklemiştim diye hatırlıyorum ama senimi kırcam canım eklerim az sonra

İnş cnm sağol,yemekleri görünce şaşırdı,sürekli allahalla dedi
çorba çok güzel olmuş diyo,eti getiriyorum allahallah diyo,çok komikti şaşırıp durdu

eftelyayı bende merak ettim aşağıda gördüm yazar sanmıştım ama hiçbişey yazmadı, morali bozuk olabilir malesef.

siyahdeniz ve jeloo 1.evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun. süprizleriniz çok güzel olmuş.

hayırlısı bakalım,senin piknik nasıl geçti?yazmışmıydın görmedim

piknik güzeldi ya dönüş yolunda arabaları bi tarlaya çektik, roman havası, kolbastı,horon oynadık sonra parkta salıncak bindik filan. eğlenceliydi. bu akşamda gezmeye gidiyorum kocacımı yanlız bırakcam istersen gitmiyim dedim ama git dedi.

siyahdeniz çok güzel hatunmuşsun sende canım maşallah kırmayıp eklediğin içinde mersii

kızlar okumuşsunuzdur gazetede mutlaka ama gözden kaçıranlarınz varsa söyliyim ziraat bankası eleman alıcak. başvuruları başladı sınav kasımda. bi araştırın isterseniz.

canım sağol senin gözlerin güzel bakıyor

roman havası,kol bastı ohhhh kurtlarınızı döktünüz yani,bizimde düğün vardı kudurduk resmen
bence sizde katılın ben bilmem eşim bilir e

selaam kızlar...

nasılsınız?

bugün hamaratlığım üzerimde önce kurabiye yaptım şimdide pufidik poğaçalarım fırında burada kır kahvesi var deniz manzaralı kalabalık bi hatun grubu çay içmeye gideceğiz herkes bişeyler hazırlayacak.annem benim poğaçaları görünce şaşıracak tabii malum pek yapmam böyle şeyler.

jelom ve siyah denizim nice nice yıllara ikinizin de harika geçmiş yıldönümleri bakalım bizim nasıl olacak ?

jeloo ve siyahdeniz ikiniz de güzel bi yıldönümü geçirdiniz süper darısı bizim başımıza 1 haftamız kaldı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…