- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.741
barışmanıza sevindim, bir daha uzatmayın,kızdığın noktaları söyle içinde büyütme bence.. güzel bir menü hazırlamışsın canım, yaw bende mi evde bişeyler hazırlasam :44: zaten 28 eyl. doğum günü çıkacağız.. Sanki evde güzel bir sofrayla daha romantik oluyor..
merhaba kızlar, ahsencim çok üzüldüm yaa, tanımıyorum ama ne bilim etkilendim baya. Allah eşine ve anne-babasına kardeşlerine sabır versin. mekanı cennet olsun.
başkada ne yazacağımı unuttum yaa
amin. Ben de aklımdan çıkartamıyorum, toparlanamadım daha
siyahdeniz tatlım çok güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah size. Eşinin düşüncesi senin sürprizin süper olmuş. Ama biz seni daha önce görmemiştik bugün eklediklerinde karanlıkta pek net değilsin. varsa et bi resmin eklesene görelim.
similiacım eşin düşünceliymiş bak gördünmü. Ne güzel düşünmüş adamcağız. Dün senin masanı görünce ne dedi peki ?? Tatlıya bağlamanızada çok sevindim işallah bidaha hiç böyle anlaşmazlıklar yaşamazsınız. aslında dün tam zamanıymış şikayetlerini anlatmanın.
meliscik eşin altın kolye düşünmüş demek, süpermiş. Bence ewde daha romantik oluyo vafi ve melis ikinizde evde romantik şık bi masa hazırlayın.
siyahdeniz tatlım çok güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah size. Eşinin düşüncesi senin sürprizin süper olmuş. Ama biz seni daha önce görmemiştik bugün eklediklerinde karanlıkta pek net değilsin. varsa et bi resmin eklesene görelim.
similiacım eşin düşünceliymiş bak gördünmü. Ne güzel düşünmüş adamcağız. Dün senin masanı görünce ne dedi peki ?? Tatlıya bağlamanızada çok sevindim işallah bidaha hiç böyle anlaşmazlıklar yaşamazsınız. aslında dün tam zamanıymış şikayetlerini anlatmanın.
meliscik eşin altın kolye düşünmüş demek, süpermiş. Bence ewde daha romantik oluyo vafi ve melis ikinizde evde romantik şık bi masa hazırlayın.
eftelya girip okudu ama bişey yazmadı :44:
hayırlısı bakalım,senin piknik nasıl geçti?yazmışmıydın görmedim
siyahdeniz çok güzel hatunmuşsun sende canım maşallahkırmayıp eklediğin içinde mersii
kızlar okumuşsunuzdur gazetede mutlaka ama gözden kaçıranlarınz varsa söyliyim ziraat bankası eleman alıcak. başvuruları başladı sınav kasımda. bi araştırın isterseniz.
piknik güzeldi ya dönüş yolunda arabaları bi tarlaya çektik, roman havası, kolbastı,horon oynadıksonra parkta salıncak bindik filan. eğlenceliydi. bu akşamda gezmeye gidiyorum kocacımı yanlız bırakcam istersen gitmiyim dedim ama git dedi.
Siyah deniz bayıldım sana. Maşallah çok güzelmişsin :)
canım sağol senin gözlerin güzel bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?