- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.781
kızlar canım sıkılıyoo
elemanım sabah erkenden beni aradı hastaymış gelmedi hastalığı da şöyle heryeri ağrıyo hep aynı modda dün zaten yer yapıyodu bi de saçımı boyatıcam yetişmez filan diyodu sabah diyoki dün zaten halim yoktu saçımı boyattım olmadı 11 e kadar uğraştık filan dedi allah bilir dün boyatmamıştır bugün boyatıyodur saçını
kızlar bişey sorcam size
markafoni veya limangodan falan alışveriş yapanınız varmı? hiç parfüm aldınız mı? 5 ekim eşimin doğumgünü baktımki parfümü azalmış hediye olarak parfüm geldi aklıma acaba siparişten sonra ne zaman gelir?
ikisinden de yaptım alacaksan şimdiden sipariş ver geç gönderiyolar genelde hatta bazen ürün tedarik edemedik diye göndermedikleri bile oluyo o zaman 20 tl çek veriyolar
kızlar bişey sorcam size
markafoni veya limangodan falan alışveriş yapanınız varmı? hiç parfüm aldınız mı? 5 ekim eşimin doğumgünü baktımki parfümü azalmış hediye olarak parfüm geldi aklıma acaba siparişten sonra ne zaman gelir?
nerelerdesiniz çok sıkıldım bu akşam evde çok işim var halıları kaldırdım pazar günü silkeledim sonra işim bitene kadar hava alsın dedim evi komple süpürdüm sonra çıkmam gerektiöyle bıraktım dünde yoktum bugün silip sericem yarın maç varmış eşimin abileri de gelecekmiş biz de izleyeceklermiş ben de dedim muhteşem sülüman var evde durmam gider bi yerde izlerim ama gitmem tabii
kızlar benim yukardaki komşumun klima suyu yaz boyu damladı balkondan burnumu uzatamıyorum pıt diye burnma geliyo ve mermere cama geliyo balkon pimapen ya pazar günü yollukları bırakmıştım hava rüzgarlıydı zaten dışarı çıktım o sırada klima açık değildi ve artık havalardan dolayı açacağını düşünmemiştim eve geldim açıktı yolluk sırılsıklam olmuş kaç saat kaldı tabi öyle ama saat geç olduğu için çıkmadık ne yapsam bu akşam gidip söylesem mi eşim benim çıkmamı istemiyo o da geç geliyo adam bekarmış sanırsam diş doktoruymuş bi de
kızlar bişey sorcam size
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Benim hiç yapasım yok
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Benim hiç yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?