Eylül dostluğumuza burada devam (:

Eftelya demek ki istediğin biraz ilgiymiş onuda eşin gösterince sorun falan kalmamış ortada. Çok sevindim senin adına. Huzurunuz daim olsun

eftelyaaa inanki çok sevindim canım yaa çok süper olmuş. bak gördünmü aslında herşeyin düzelmesi ne kadarda kolaymış.. Eşinde özlemiş seni kıyamam. sana çok aşık bi erkek, sadece yaşadıklarınız sizi biraz üzmüş sen hassas olduğun için etkisinden çıkamamışsın. nasılsa ev hanımısın. eşin yanındayken yapma iş güç eşin yokken yaparsın akşama kadar nolucak sanki. işallah hep böyle devam edersiniz. yazdıklarımızın işe yaramasınada çok sevindim. peki bu sefer soğukmuydun ?? sanki değildin gibi

eftelyaaa inanki çok sevindim canım yaa çok süper olmuş. bak gördünmü aslında herşeyin düzelmesi ne kadarda kolaymış.. Eşinde özlemiş seni kıyamam. sana çok aşık bi erkek, sadece yaşadıklarınız sizi biraz üzmüş sen hassas olduğun için etkisinden çıkamamışsın. nasılsa ev hanımısın. eşin yanındayken yapma iş güç eşin yokken yaparsın akşama kadar nolucak sanki. işallah hep böyle devam edersiniz. yazdıklarımızın işe yaramasınada çok sevindim. peki bu sefer soğukmuydun ?? sanki değildin gibi

kızlar canım sıkılıyoo
elemanım sabah erkenden beni aradı hastaymış gelmedi hastalığı da şöyle heryeri ağrıyo hep aynı modda dün zaten yer yapıyodu bi de saçımı boyatıcam yetişmez filan diyodu sabah diyoki dün zaten halim yoktu saçımı boyattım olmadı 11 e kadar uğraştık filan dedi allah bilir dün boyatmamıştır bugün boyatıyodur saçını

Çok teşekkür ederim,çok sağolun kızlar...

Yorgun Penguen,soğuk değildim.Ama çok kasıldım nedense,ilk kez buluştuk görüştük sanki

Canım şu kızıda bir gönderemediler. Keyfe bak. Daha bir kaç aylık elemanken yıllık izne çıkmalar, hastayım diye gelmemeler. Fazla rahat davranıyor.

zaten böyleleri şanslı olur işe ihtiyacı da yok o yüzden rahat bu kadar diğer kızın ne kadar ihtiyacı vardı tam ev kredisi çektikleri ay çıkardılar bile bile ama çok şükür dün güzel bi işe başladı o da hem daha iyi maaş alıcak şimdi ve daha rahat bi yer sanırım

nerelerdesiniz çok sıkıldım bu akşam evde çok işim var halıları kaldırdım pazar günü silkeledim sonra işim bitene kadar hava alsın dedim evi komple süpürdüm sonra çıkmam gerektiöyle bıraktım dünde yoktum bugün silip sericem yarın maç varmış eşimin abileri de gelecekmiş biz de izleyeceklermiş ben de dedim muhteşem sülüman var evde durmam gider bi yerde izlerim ama gitmem tabii
kızlar benim yukardaki komşumun klima suyu yaz boyu damladı balkondan burnumu uzatamıyorum pıt diye burnma geliyo ve mermere cama geliyo balkon pimapen ya pazar günü yollukları bırakmıştım hava rüzgarlıydı zaten dışarı çıktım o sırada klima açık değildi ve artık havalardan dolayı açacağını düşünmemiştim eve geldim açıktı yolluk sırılsıklam olmuş kaç saat kaldı tabi öyle ama saat geç olduğu için çıkmadık ne yapsam bu akşam gidip söylesem mi eşim benim çıkmamı istemiyo o da geç geliyo adam bekarmış sanırsam diş doktoruymuş bi de

kızlar bişey sorcam size
markafoni veya limangodan falan alışveriş yapanınız varmı? hiç parfüm aldınız mı? 5 ekim eşimin doğumgünü baktımki parfümü azalmış hediye olarak parfüm geldi aklıma acaba siparişten sonra ne zaman gelir?

ikisinden de yaptım alacaksan şimdiden sipariş ver geç gönderiyolar genelde hatta bazen ürün tedarik edemedik diye göndermedikleri bile oluyo o zaman 20 tl çek veriyolar

siyahdeniz yaklaşık 3 hafta falan önceden sipariş vermen lazım. markafoni yine iyi ama özellikle limangonun zamanında gönderdiğini görmedim, birde hanzadenin dediği gibi yapıyorlar, o kadar bekliyorsun sonra tedarik edilemedi vs gibi bi bahane snup hediye çeki veriyorlar. limangodan kolay kolay bişey almam zaten artık, çok fazla aynı şey geldi başıma.

kapısına not yaz,söylemek için geldim fakat evde yoktunuz diye başla klimanın suyu akma problemini söle,heralde bi çaresine bakar

ikisindede alışveriş yaptım ama limongodan hiç memnun değildim üyeliğimi iptal ettim,birinde aldığım dökülmüştü, diğerinde kartımdan ücreti çekmişti ama sipariş oluşmamıştı parayı alana kadar 1 ay uğraştım..

Markafoni daha güvenilir, evet geç gönderiyorlar, ama hiç bir problem yaşamadım..

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Benim hiç yapasım yok

dün kurubiber dolmam ve çorbam var diyodum ama eltime köyden palamut gelmiş 3 elti kaynanmda toplaştık balık yedik o yüzden o yemekleri bugün yeriz kocam yine geç gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…