Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yazdığım yine gitti sınır oldum
Pingucum dediğin gibi bende vazgeçtim ilk senemizde evde guZel bir masa hazırlamayı düşünüyorum smilla nin da dediği gibi ilk sene evde olsunda diğer yıllara bakarız artık
Smillacim esinle aranın düzelmesine sevindim sizede nice romantik yıldönümlerine

test edildi, onaylandı diyorsunuz O zaman bende sevdiği şeyleri yapıp bir sofra hazırlayayım..

eşimin başka düşüncesi yoksa dışarı çıkmak ve gittiğimiz yerde gelinliğimi giyip karşısına çıkmak ve çikolatalarımız...tabi canlı müzik olacak istek yapıcam ben çıkınca

hımmmm doğru canım bahsetmiştin. doğum gnüü diye götürücem falan diyordun ne oldu

çıkarsak güzel olacak romantizme evde devam ederiz sabahlar olmasıınnnn

bakalım bu hafta içi belli olacak nasıl götüreceğim başkası davet edecek onu kabul edecek mi bakalım eder bence bana sorar çünkü öyle şeyleri

bakalım bu hafta içi belli olacak nasıl götüreceğim başkası davet edecek onu kabul edecek mi bakalım eder bence bana sorar çünkü öyle şeyleri

evet canım hiç olmadı.
dışarı da kutlayalım de 2 dk giyinirsin bi yerde ama yanında nasıl götüreceksin bide o var
hiç olmadı eve gelince giyersin

acaba eftelyanın dün gecesi nasıl geçti?? Gelsede anlatsa merak ettim.

bende gelmesini bekliyorum, inşallah güzel geçmiştir..

keşke eftelyanın telini alsaydık gelince isteyelim kızlar

eftelya nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

eftelya girip okudu ama bişey yazmadı :44:

Geldim kızlaarr...

Dün gece çok güzel geçti.Hediye falan önemli değildi zaten benim için.Maaşınıda vermemişler zavallımın,içeriz diye içki almış.Baktı ben giyinmiş süslenmiş masa hazırlıyorum,hemen gitti traş falan oldu.Mumları yaktı,çok hoşuna gitti sofra.

İnşallah bu ilk ve son evde kutlayışımız olacak dedi.Bu zamanların acısını çıkaracağız merak etme,araba alayımda gör sen o zaman dedi.Yemek yerken sık sık bana baktığını farkettim.Özlemişim gözlerine bakmayı dedi.Sık sık seni seviyorum dedi,ki gerçekten uzun zamandır bu tür şeyler söylenmiyordu.

En şaşırdığım şey ise,laptoptan müzik açtık,tabii biz halk müziklerine aşık olduğumuz için o tarz şeyler açtı.Sonra pc yi kendine çevirdi,birşey arıyor heralde dedim veeeeeeee yabancı bir dans müziği açtı.Yanıma geldi,dansa kaldırdı.Eşimden hiç beklemezdim böyle birşey... :)

Sonraaaa,ben dans ettim,oryantal falan
Kendinden geçti tabii,vee mutlu son

Yorgun Penguen;

Eşim mutfağa birşeyler hazırlamaya gittiğinde telefondan girip bi bakayım dedim,en son senin mesajını okudum ve iyice kendime geldim...

Eşimde dün hastalanmış,grip olmuş.Pek içemedi zaten...
Gece 3 buçuk gibi uyandık,o bir taraftan burnunu çekiyor ben bi taraftan.Uzun süre uyuyamadık.O üşüyor ben terliyorum,yorgan örteyim üstüne dedim,diyor terlersem yorgan ne olacak
Bişey olmaz makineye atar yıkarım dedim.Bol bol aklıma söyledikleriniz geldi zaten.Arada aklıma geliyor,kendi kendime gülüyorum falan...

Sabah 8 gibi zar zor kalkıp gitti işe.Bende mutfağı topladım o gidince.İçim rahat etmiyor.Gece bile o kadar ısrar etmese bırak diye,yıkayacaktım valla bulaşıkları

Ha birde soframın resmini çektim bende,yükleyebilirsem yüklerim...

Bendende bu kadar...

çok güzel geçmiş canım ne güzel işte.

bulaşık yıkamayı ev toplamayı falan bırak eşin gidince gündüz istemediğin kadar zamanın var eşinin yanında fazla yapamamaya çalış

roman havası,kol bastı ohhhh kurtlarınızı döktünüz yani,bizimde düğün vardı kudurduk resmen
bence sizde katılın ben bilmem eşim bilir e

canım çok sevindim güzel geçmesine..

EFTELYA sevindim güzel geçmesine,eşinden utanmazsan eğer hiç bir probleminiz kalmaz inş

eskiden anlatmazdın,sürekli problemin oldugunu söler çekinirdin,bak ne güzel içini döktün,herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmış ve söylediiğne göre faydasıda olmuş..Bundan sonra kapanma içine ki problemler dağ gibi olmasın

eftelya çok sevindim ya evlilik yıldönümüz kutlu olsun. inşallah her gününüz böyle güzel geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…