- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.761
jeloo ve siyahdeniz ikiniz de güzel bi yıldönümü geçirdiniz süper darısı bizim başımıza 1 haftamız kaldı bakalım ne olacak
sağol cnm,bidahakine uzattırmıcam bende,böle daha kötü oluyor
ilk yıldönümümüzü evde kutlamak istiyordum ben,hep güzel bi sofra hazırlamaya özenmiştim ilk yıldönümü için.diğerlerinde dışarı fln çıkabiliriz.Kesinlikle daha romantik oluyor
siyahdeniz tatlım çok güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah size. Eşinin düşüncesi senin sürprizin süper olmuş. Ama biz seni daha önce görmemiştik bugün eklediklerinde karanlıkta pek net değilsin. varsa et bi resmin eklesene görelim.
similiacım eşin düşünceliymiş bak gördünmü. Ne güzel düşünmüş adamcağız. Dün senin masanı görünce ne dedi peki ?? Tatlıya bağlamanızada çok sevindim işallah bidaha hiç böyle anlaşmazlıklar yaşamazsınız. aslında dün tam zamanıymış şikayetlerini anlatmanın.
meliscik eşin altın kolye düşünmüş demek, süpermiş. Bence ewde daha romantik oluyo vafi ve melis ikinizde evde romantik şık bi masa hazırlayın.
planın neler ?
eşimin başka düşüncesi yoksa dışarı çıkmak ve gittiğimiz yerde gelinliğimi giyip karşısına çıkmak ve çikolatalarımız...tabi canlı müzik olacak istek yapıcam ben çıkınca
yaw ne çabuk kaldırdın :44:
bakalım bu hafta içi belli olacak nasıl götüreceğim başkası davet edecek onu kabul edecek mi bakalım eder bence bana sorar çünkü öyle şeyleri
nebileyim kaldı baya bende görmüşsünzdür diye kaldırdım
kaynım götürecek mekana ona vericem arabanın bagajına koyacak görmezevet canım hiç olmadı.
dışarı da kutlayalım de 2 dk giyinirsin bi yerde ama yanında nasıl götüreceksin bide o var
hiç olmadı eve gelince giyersin
kaynım götürecek mekana ona vericem arabanın bagajına koyacak görmez
nebileyim kaldı baya bende görmüşsünzdür diye kaldırdım
acaba eftelyanın dün gecesi nasıl geçti?? Gelsede anlatsa merak ettim.
bende gelmesini bekliyorum, inşallah güzel geçmiştir..
keşke eftelyanın telini alsaydık gelince isteyelim kızlar
eftelya nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
eftelya girip okudu ama bişey yazmadı :44:
eftelyayı bende merak ettim aşağıda gördüm yazar sanmıştım ama hiçbişey yazmadı, morali bozuk olabilir malesef.
siyahdeniz ve jeloo 1.evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun. süprizleriniz çok güzel olmuş.
Geldim kızlaarr...
Dün gece çok güzel geçti.Hediye falan önemli değildi zaten benim için.Maaşınıda vermemişler zavallımın,içeriz diye içki almış.Baktı ben giyinmiş süslenmiş masa hazırlıyorum,hemen gitti traş falan oldu.Mumları yaktı,çok hoşuna gitti sofra.
İnşallah bu ilk ve son evde kutlayışımız olacak dedi.Bu zamanların acısını çıkaracağız merak etme,araba alayımda gör sen o zaman dedi.Yemek yerken sık sık bana baktığını farkettim.Özlemişim gözlerine bakmayı dedi.Sık sık seni seviyorum dedi,ki gerçekten uzun zamandır bu tür şeyler söylenmiyordu.
En şaşırdığım şey ise,laptoptan müzik açtık,tabii biz halk müziklerine aşık olduğumuz için o tarz şeyler açtı.Sonra pc yi kendine çevirdi,birşey arıyor heralde dedim veeeeeeee yabancı bir dans müziği açtı.Yanıma geldi,dansa kaldırdı.Eşimden hiç beklemezdim böyle birşey... :)
Sonraaaa,ben dans ettim,oryantal falanKendinden geçti tabii,vee mutlu son
Yorgun Penguen;
Eşim mutfağa birşeyler hazırlamaya gittiğinde telefondan girip bi bakayım dedim,en son senin mesajını okudum ve iyice kendime geldim...
Eşimde dün hastalanmış,grip olmuş.Pek içemedi zaten...
Gece 3 buçuk gibi uyandık,o bir taraftan burnunu çekiyor ben bi taraftan.Uzun süre uyuyamadık.O üşüyor ben terliyorum,yorgan örteyim üstüne dedim,diyor terlersem yorgan ne olacakBişey olmaz makineye atar yıkarım dedim.Bol bol aklıma söyledikleriniz geldi zaten.Arada aklıma geliyor,kendi kendime gülüyorum falan...
Sabah 8 gibi zar zor kalkıp gitti işe.Bende mutfağı topladım o gidince.İçim rahat etmiyor.Gece bile o kadar ısrar etmese bırak diye,yıkayacaktım valla bulaşıkları
Ha birde soframın resmini çektim bende,yükleyebilirsem yüklerim...
Bendende bu kadar...
piknik güzeldi ya dönüş yolunda arabaları bi tarlaya çektik, roman havası, kolbastı,horon oynadıksonra parkta salıncak bindik filan. eğlenceliydi. bu akşamda gezmeye gidiyorum kocacımı yanlız bırakcam istersen gitmiyim dedim ama git dedi.
Geldim kızlaarr...
Dün gece çok güzel geçti.Hediye falan önemli değildi zaten benim için.Maaşınıda vermemişler zavallımın,içeriz diye içki almış.Baktı ben giyinmiş süslenmiş masa hazırlıyorum,hemen gitti traş falan oldu.Mumları yaktı,çok hoşuna gitti sofra.
İnşallah bu ilk ve son evde kutlayışımız olacak dedi.Bu zamanların acısını çıkaracağız merak etme,araba alayımda gör sen o zaman dedi.Yemek yerken sık sık bana baktığını farkettim.Özlemişim gözlerine bakmayı dedi.Sık sık seni seviyorum dedi,ki gerçekten uzun zamandır bu tür şeyler söylenmiyordu.
En şaşırdığım şey ise,laptoptan müzik açtık,tabii biz halk müziklerine aşık olduğumuz için o tarz şeyler açtı.Sonra pc yi kendine çevirdi,birşey arıyor heralde dedim veeeeeeee yabancı bir dans müziği açtı.Yanıma geldi,dansa kaldırdı.Eşimden hiç beklemezdim böyle birşey... :)
Sonraaaa,ben dans ettim,oryantal falanKendinden geçti tabii,vee mutlu son
Yorgun Penguen;
Eşim mutfağa birşeyler hazırlamaya gittiğinde telefondan girip bi bakayım dedim,en son senin mesajını okudum ve iyice kendime geldim...
Eşimde dün hastalanmış,grip olmuş.Pek içemedi zaten...
Gece 3 buçuk gibi uyandık,o bir taraftan burnunu çekiyor ben bi taraftan.Uzun süre uyuyamadık.O üşüyor ben terliyorum,yorgan örteyim üstüne dedim,diyor terlersem yorgan ne olacakBişey olmaz makineye atar yıkarım dedim.Bol bol aklıma söyledikleriniz geldi zaten.Arada aklıma geliyor,kendi kendime gülüyorum falan...
Sabah 8 gibi zar zor kalkıp gitti işe.Bende mutfağı topladım o gidince.İçim rahat etmiyor.Gece bile o kadar ısrar etmese bırak diye,yıkayacaktım valla bulaşıkları
Ha birde soframın resmini çektim bende,yükleyebilirsem yüklerim...
Bendende bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?