Eylül dostluğumuza burada devam (:

aslında yemek olmasa canım ne çekti
tavuğu haşlayıp çekeceksin suyuna bulguru salıcan tam suyunu çekerken tereyağı eritip üstüne dökücen yanına salata ve ayran ohh miss....vafi yapsana

tavuğu haşlayıp çekeceksin suyuna bulguru salıcan tam suyunu çekerken tereyağı eritip üstüne dökücen yanına salata ve ayran ohh miss....vafi yapsana

Sendeki bu tavuk aşkı,tavuğun kocamla yaşadığı aşk tan bile büyük wallahi

Sizdemi 3 eltisiniz,bizde öleyiz ama hepimiz farklı şehirdeyiz

dün kurubiber dolmam ve çorbam var diyodum ama eltime köyden palamut gelmiş 3 elti kaynanmda toplaştık balık yedik o yüzden o yemekleri bugün yeriz kocam yine geç gelecek...

bana balık en zor yemek geliyor, elliyemiyorum balığı :104: bugüne kadar 3 kere yaptık, onları da eşim yaptı..

dün akşam tavuk vardı canım, bide tavuktan zehirlendikten sonra bünye üst üste tavuğu kaldırmıyor..

biz dört eltiyiz 3 ümüz aynı yaşlardayız 86-86-88 doğumluyuz yani biri bizden bayaa büyük 22 yaşında en büyük çocuğu düşün onlar fransa da yaşıyo

bende akşama hünkar beğendi yapmayı düşünüyorum. yarım saat falan sonra yapmaya başlayacam, 7ye kadar yetiştiririm. ama yanına ne yakışır bilemedim.

hanzade tavuğun suyuna bulgur koyduğunda nasıl ayarlıyorsun pekii? benim o suyu başka kaba alıp tek tek bardakla ölçüp ona göre koymam gerekir, göz kararı hiç yapmadım

kv. açmıştı buzlukta mantı vardı eşim onu yapacakmış, bende salata yaparım, yanına da kola bugün ki tembellik menümüz

biz dört eltiyiz 3 ümüz aynı yaşlardayız 86-86-88 doğumluyuz yani biri bizden bayaa büyük 22 yaşında en büyük çocuğu düşün onlar fransa da yaşıyo

bizde 85-85-83

geçen kuafördeydik,kuaför diyo ben sizi kuzen sandım,eltiyiz deyince herkes bi garip bakıyo,kimse eltilerin iyi anlaşmasına alışkın değil sanırım

Speedym dikkat et kendine bak aksatma kontrolünü falanda ilaçlarını düzgün kullansaydın inşallah geçici birşeydir canım benim,ekimdekine gidersin olmadı ama git olurmu

göz kararı yapıyorum ve her zaman tam kıvamında oluyo herkes çok beğeniyo hatta ben bulgurun ölçüsünü bilmiyorum desem mesela pirinç 1 e 2 bulgurda aynı mı

görümcemin vefatında çok kalabalıktı büyük tencerelerde yaptım hem pirinç hem bulgur tavuk suyuna çok güzeldi her gün pirinç olmaz çünkü

Speedym dikkat et kendine bak aksatma kontrolünü falanda ilaçlarını düzgün kullansaydın inşallah geçici birşeydir canım benim,ekimdekine gidersin olmadı ama git olurmu

EVt CANIM kafama takmamaya çalışıyorum inş kötü bişey çıkmaz. hayırlısı olsun gideceğim ama mutlaka

Bugün yemek derdim yok çok şükür,dünden kalan çeşit çeşit yemeğim var :)
O çektiğim resimleride pc ye atana kadar ne çektim,altı üstü 3 resim oda...

Babam aradı benide,internetten kombi fiyatlarına bak diyor ama doğru düzgün bişey bulamadım,anlamadığım bişey zaten.Ciddi ciddi toplanmaya başlamışlar.Bende ya yarın yada perşembe gideceğim babamlara.Ama bir taraftan da eşim hasta...

eee fotolar nerde eftelya?? göremedim
sadece pc ye mi yükledin

Son düzenleme:

baban için hayırlısı olmuş cnm insan belli bi yaştan sonra laf kaldıramaz artık.

FOTO koydunmu?nerde görmedim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…