- Konu Sahibi landfloves
-
- #9.801
benim dünden yemek kaldı onları yeriz
aslında yemek olmasa canım ne çekti
tavuğu haşlayıp çekeceksin suyuna bulguru salıcan tam suyunu çekerken tereyağı eritip üstüne dökücen yanına salata ve ayran ohh miss....vafi yapsana
dün kurubiber dolmam ve çorbam var diyodum ama eltime köyden palamut gelmiş 3 elti kaynanmda toplaştık balık yedik o yüzden o yemekleri bugün yeriz kocam yine geç gelecek...
aslında yemek olmasa canım ne çekti
tavuğu haşlayıp çekeceksin suyuna bulguru salıcan tam suyunu çekerken tereyağı eritip üstüne dökücen yanına salata ve ayran ohh miss....vafi yapsana
biz dört eltiyiz 3 ümüz aynı yaşlardayız 86-86-88 doğumluyuz yani biri bizden bayaa büyük 22 yaşında en büyük çocuğu düşün onlar fransa da yaşıyo
kesinlikle bizim karşısında çocuğa yemek yedirt öğürsün bittin senin yüzünden oldu demeye başlıyor ama dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
cnm ben izinde gittim dr.smer testi yaptırdım dr alttan muayene ederken rahim kalınlaşması var dedi. tatil dönüş smear testimi almaya gittim epey konuştuk..
rahim duvarı kalınlaşması için adet bitiminde gel dedi 1 ay sonra ekim ortasında da yine smear istedi. test sonucun çok iyi değil dedi ve 1 vajinal filit + 1 hap verdi
bu ctesi bitti adetim gidemedim ama hala
bende akşama hünkar beğendi yapmayı düşünüyorum. yarım saat falan sonra yapmaya başlayacam, 7ye kadar yetiştiririm. ama yanına ne yakışır bilemedim.
hanzade tavuğun suyuna bulgur koyduğunda nasıl ayarlıyorsun pekii? benim o suyu başka kaba alıp tek tek bardakla ölçüp ona göre koymam gerekir, göz kararı hiç yapmadım
Speedym dikkat et kendine bak aksatma kontrolünü falanda ilaçlarını düzgün kullansaydın inşallah geçici birşeydir canım benim,ekimdekine gidersin olmadı ama git olurmu
Bugün yemek derdim yok çok şükür,dünden kalan çeşit çeşit yemeğim var :)
O çektiğim resimleride pc ye atana kadar ne çektim,altı üstü 3 resim oda...
Babam aradı benide,internetten kombi fiyatlarına bak diyor ama doğru düzgün bişey bulamadım,anlamadığım bişey zaten.Ciddi ciddi toplanmaya başlamışlar.Bende ya yarın yada perşembe gideceğim babamlara.Ama bir taraftan da eşim hasta...
moda bloglarını takip edermisiniz?bugün birine dadandım resmen
aysstyle.blogspot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?