- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.041
merhaba kızlaaar ben geldim, ama diğer gece kuşları gelmemiş, mavisuperisi okuldadır, sofiş bugün annesiyle bebişine bakmaya gidecekti, eftelyada bugün annesine gidecekti, chen zaten arada sırada gece geliyor sadece oda okuldadır.. bende burdayım, ama çook işim var bugün temizlik yapacam birazdan çıkarım.
siyahdeniz annene çok geçmiş olsun canım, neyseki düzelmişte platini çıkarmışlar. bu arada sen söyleyince hatırladım bazı kırılanları, şekerliğimin kapağı, ekmekliğim, birde baş ucumdaki abajurumun camı.. şimdilik aklıma bunlar geldi. ama çoğunu ben kırmadım. şekerlik kapağımla, ekmekliğimi eşim kırdı, abajurumun üstünede ütü masası düşmüştü. bardaklarımın çoğunu ya gelen misafirler yada eşim kırdı. aslında sakar olan ben değilim eşim
iyiyim miracle cım adet öncesi sendromlardayım huysuzum biraz sen nasılsın? nerelerde geziyorsun yine?
bende adet dönemi sendromu yaşıyorum karın ağrısı gibi canım.
pazarımız var bugün mahallede ama hiç gidecek halim yok akşama da anneme gideceğim canım sürekli tatlı bişiyler yemek istiyo kurabiyem vardı kesmedi.şöyle pratik bi tatlı yapayım diyorum ama bulamadım henüz.
hanzade maşallah canım ya ne kadar hamaratsın işten yorgun gelip o kadar işi nasıl yapıyorsun üzerine birde bi sürü misafir ağırladın hayranım sana
smillacım her zamanki gibi çok şıksın yine maşallah
saol tatlım ağzından bal damlıyo herzamanki gibi
aydasunu kum kekini yap,kolay sanki o
valla gerçekleri söylüyorum ben canım
ayy evde kekte var ama öyle bi tatlı değil ki canım istediği neyse evde pikan cevizi vardı oturdum onu yiyorum şimdi kırıp kırıp çok güzel bunun tadı
Kızlar bende ders çalışıyorum. Malum cumartesi kpss var ama inanın tiksindim artık. Evime gidip ayağımı uzatıp keyif yapmak istiyorum...
Tam otobüse bindim,3 saat yollardayım diyecekken,haydaaaa,polis çevirdi.bekliyoruz bakalım...
Kızlar bende ders çalışıyorum. Malum cumartesi kpss var ama inanın tiksindim artık. Evime gidip ayağımı uzatıp keyif yapmak istiyorum...
hayırdır ne oldu
o günler de gelecek inşallah
sık dişini az kalmış
bende eve yemeğe gittim yine öğle arası.kocama kahvaltı hazırladım kendimde dünden kalan dolmalarımdan yedim bol yoğurtla. sütümü içtim,şeftalimi yedim besledim bebişimi. dün eşime diyodum benim bu sııralar bol ceviz fındık badem yemem gerekiyomuş diye gitmiş almış hemen onlardan atıştırıyorum arada.
Hanzade ya bende senin gibi fırçalıyayım bari yerleri. hep viledaya domestos koyup siliyorum ama fırçalarsam daha etkili olur. Ama durulaması zor olur dimi ay yok ben eğilememde vezgeçeyim en iyisi...
similiacım çok hoş olmuşsun yine canım. topiğin ikoncanı
daphne ya sendeki çalışma azmi bendede olaydı benmde sınavım var yarın ama hiiç çalışasım yok napıcam baklaım rezil bi puan alıcam kesin. sen araştırmışsındır. garanti dediğin konular varsa gözatayım bari şu iki gün.
Landfloves canım sanki daha az aktifsin artık topikte heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?