Eylül dostluğumuza burada devam (:

işallah bebeğim bol bol emerde hem kendisi sağlıklı olur hem ben çabucak veririm kilolarımı. yürüyş zindelik katıyodur sana dimi çok sağlıklı. keşke bende zayıflayıp öle hamile kalsaydım

günaydın kızlar hala tatildeyken biriken işleri topluyorum ve hala bitmedi tatildeki tüm dinlenmem su 4 günde bitti evim berbat cumartesi günü tüm gün temizlik yapacağım pazarda ilker evde havada böle puslu olursa tüm evde evde tv izleyeceği

günaydın kızlar
maşşalh diyorum size 22 sayfa oku oku zor bitirdim
dün sabah anneciğim ameliyat oldu, geçen sene bayramda çok feci düşmüştü ayağı ters dönerek kırılmıştı ameliyat oldu platin takılduı 3 ayda zor geldi kendine... Geçen gün kontrole gittiklerinde dr platini çıkartalım eskisi kadar iyi kaynamış kemik demişti, dün sabaha operasyon yapıldı ve platininden kurtuldu çok şükür. Dün bütün gün ve akşam hastanedeydik, birazdanda taburcu olacak öğleden sonra yine geçeceğim annemlere...
Hanzade doğum günü kutlu olsun canım
Dün kırılan şeylerden bahsetmişsiniz bu konuda kimse elime su dökemez2 günde bi nazar çıkartıyoruz evimizden
Baş ucumdaki gece lambası, küre lambanın içindeki ampül, tenceremin cam kapağı sadece 1 gün içinde kırılanlar
Onun dışında ev hediyesi olarak gelen çok şık ve pahalı vazom , şekerliki sayısıı unuttuğum kadar bardak, çay tabağı, borcamlarım vs

canım yatmadan yemek yemek benim de huyumdur çok severim...

pingucum akşam maç vardı bizde d-smart olduğu için kaynımlar bizde toplandı ne romantik değil mi ama maç bahane doğum günümü kutladılar kv.ler de vardı güzel geçti ama geç gittiler uykusuzum

geçmiş olsun cnm.

en sakar gelin seni seçelim en iyisi

sizin yıldönümü yarınmı?

planlar ne durumda?

siyahdeniz annene geçmiş olsun canım
ne kadar sakarmışsın kıs sen bakiim

siyahdeniz annene geçmiş olsun canım
ne kadar sakarmışsın kıs sen bakiim

nasıl oluyor anlamadım, bizim mutfak apartman boşluğuna bakıyor sesler çok yankılanıyor bazen camı açmıyorum bişey kırılırsa bizim gelin yine kırdı bişeyler diyecekler

Son düzenleme:
gece iyi sohbet etmişsiniz gece kuşları şimdi de öyle olsun sıkılıyorum yoksa ben

bu gece sırtımın ağrısından uyuyamadım.sürekli pozisyon değiştirdim yastık koydum rahat edemedim bi türlü uyandım sık sık şimdi hala ağrıyo..

3 ayda 1000 sayfayı devirdik bu ne hız diğerinde bu kadar hızlı değildik burası daha kaynaştırdı galiba bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…