- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.001
pingu verirsin canım kızlar da sölemiş ya emzirmek kiloları verdiriyomuş zaten takma kafana verilir kilo bizde eşimle 3 gündür spor sahasına yürüyüşe gidiyoruz baya ter attık her sabah gitcem artık oraya yaza doğru bende hamile kalsam die düşünüyorum onun için öncesinde kilo vermem lazım
ben yiyip yiyip kilo almayan, metabolizması hızlı çalışan gıcık tiplerdenim
daha 1 saat önce patates kızartması, sarımsaklı yoğurtlu biber kızartması yedimdün gecede acıkmıştım yatmadan önce ekmek arası peynir yemiştim.. yiyorum böyleyim, yemezsem bir deri bir kemik kalırım heralde
sanada bravo canım, azimle kilo vermeye devam.. aslında çok kilolu değilsin bence bu halin çok güzel.
günaydın kızlar
maşşalh diyorum size 22 sayfa oku oku zor bitirdim
dün sabah anneciğim ameliyat oldu, geçen sene bayramda çok feci düşmüştü ayağı ters dönerek kırılmıştı ameliyat oldu platin takılduı 3 ayda zor geldi kendine... Geçen gün kontrole gittiklerinde dr platini çıkartalım eskisi kadar iyi kaynamış kemik demişti, dün sabaha operasyon yapıldı ve platininden kurtuldu çok şükür. Dün bütün gün ve akşam hastanedeydik, birazdanda taburcu olacak öğleden sonra yine geçeceğim annemlere...
Hanzade doğum günü kutlu olsun canım
Dün kırılan şeylerden bahsetmişsiniz bu konuda kimse elime su dökemez2 günde bi nazar çıkartıyoruz evimizden
Baş ucumdaki gece lambası, küre lambanın içindeki ampül, tenceremin cam kapağı sadece 1 gün içinde kırılanlar
Onun dışında ev hediyesi olarak gelen çok şık ve pahalı vazom, şekerliki sayısıı unuttuğum kadar bardak, çay tabağı, borcamlarım vs
canım yatmadan yemek yemek benim de huyumdur çok severim...
pingucum akşam maç vardı bizde d-smart olduğu için kaynımlar bizde toplandı ne romantik değil mi ama maç bahane doğum günümü kutladılar kv.ler de vardı güzel geçti ama geç gittiler uykusuzum
siyahdeniz annene geçmiş olsun canım
ne kadar sakarmışsın kıs sen bakiim
siyahdeniz anneciğine geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?