- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.061
bende eve yemeğe gittim yine öğle arası.kocama kahvaltı hazırladım kendimde dünden kalan dolmalarımdan yedim bol yoğurtla. sütümü içtim,şeftalimi yedim besledim bebişimi. dün eşime diyodum benim bu sııralar bol ceviz fındık badem yemem gerekiyomuş diye gitmiş almış hemen onlardan atıştırıyorum arada.
Hanzade ya bende senin gibi fırçalıyayım bari yerleri. hep viledaya domestos koyup siliyorum ama fırçalarsam daha etkili olur. Ama durulaması zor olur dimi ay yok ben eğilememde vezgeçeyim en iyisi...
similiacım çok hoş olmuşsun yine canım. topiğin ikoncanı
daphne ya sendeki çalışma azmi bendede olaydı benmde sınavım var yarın ama hiiç çalışasım yok napıcam baklaım rezil bi puan alıcam kesin. sen araştırmışsındır. garanti dediğin konular varsa gözatayım bari şu iki gün.
Canım garanti diyemiyorum hiç bir konuya. Bu ösym nin işi belli olmaz.
ingilizce kursuna gitmeyi ben de çok istiyorum yaaa çok seviyorum ama nankör kullanmayınca unutuluyo nerde gideceğin kurs
Mecidiyeköy english time. Gitmeyi planlıyorsan benimle başlayabilirsin hem indirimden yararlanırsın...
Allah zihin açıklığı versin canım, inşallah fazlasıyla çalıştığının karşılığını alırsın..
bide bişey sorucam, enginar yapraklarını yıkayıp,kurutup saklıyorsun dimi??
Evet canım ama kurumaları baya bir vakit alıyor. Benim arka odam boştu. Yere temiz bir bez serdim üzerinede tozlanmasın diye tülbent serdim. Sonrada kavanozlara doldurdum .
Sağol canım, peki kururken nane gibi kuruyup ufalanmıyor dimi??
daphnecim kurs fiyatı ne peki biraz zor gerçi benim için ama
ahsen aklıma ne geldi bi kere bi foto koymuştun tencere kömür gibiydi kurufasulye miydi o
daphnecim kurs fiyatı ne peki biraz zor gerçi benim için ama
ahsen aklıma ne geldi bi kere bi foto koymuştun tencere kömür gibiydi kurufasulye miydi o
Hayır nane gibi ufalmıyor. Birde dikenleri oluyor. Onlara dikkat etmen lazım.
pingucum evet bugün tehlikeli o zaman sizin için istersen evde kalın sonra annenlere rezil olmayın dayanamazsınız filan bu enerjiyle..
pingucum evet bugün tehlikeli o zaman sizin için istersen evde kalın sonra annenlere rezil olmayın dayanamazsınız filan bu enerjiyle..
Bende öğle arası pazara gittim, 2,5 kg t.fasulye ve 1,5 kg barbunya aldım.. Aslında benim daha yapasım var ama buzlukta sadece 3-4 poşet bamyaya yer kaldı..
bu arada aklıma ne geldi pingu badem filan yazınca geçen kanalları gezerken bi kanalda billur kalkavanın programına denk geldim gece bi kadın doktor vardı gıdalardan bahsediyo aganigi naganigi durumlarıyla ilgili bir sürü yiyecek hakkında bilgi verdi mesela kadınlar çok fazla kakao,çikolata aşırı tüketmesinler dedi bir de fanfinifinfon durummları için fındık nasıl iyiyse o erkekler içinmiş özellikle, kadınlarda ise badem çok etkiliymiş
yani günde
1 avuç fındık erkeklere
1 avuç badem kadınlara
maşallahbiraz da bamya yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?