Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet canım ama kurumaları baya bir vakit alıyor. Benim arka odam boştu. Yere temiz bir bez serdim üzerinede tozlanmasın diye tülbent serdim. Sonrada kavanozlara doldurdum .

daphnecim kurs fiyatı ne peki biraz zor gerçi benim için ama

ahsen aklıma ne geldi bi kere bi foto koymuştun tencere kömür gibiydi kurufasulye miydi o

Sağol canım, peki kururken nane gibi kuruyup ufalanmıyor dimi??

Hayır nane gibi ufalmıyor. Birde dikenleri oluyor. Onlara dikkat etmen lazım.

ahsen aklıma ne geldi bi kere bi foto koymuştun tencere kömür gibiydi kurufasulye miydi o

Canımcığım alacağın kurs sayısına ödeme durumuna göre değişiyor. Ben shopping festten almıştım. 3 kur indirimli aldım...

Birde ballandıra ballandıra anlatmıştı. Kızlar bir yemek yaptım diye öve öve bitiremedi fotoğrafı bir açtık tencere yanmış

Son düzenleme:
bu arada aklıma ne geldi pingu badem filan yazınca geçen kanalları gezerken bi kanalda billur kalkavanın programına denk geldim gece bi kadın doktor vardı gıdalardan bahsediyo aganigi naganigi durumlarıyla ilgili bir sürü yiyecek hakkında bilgi verdi mesela kadınlar çok fazla kakao,çikolata aşırı tüketmesinler dedi bir de fanfinifinfon durummları için fındık nasıl iyiyse o erkekler içinmiş özellikle, kadınlarda ise badem çok etkiliymiş
yani günde
1 avuç fındık erkeklere
1 avuç badem kadınlara

badem fındık ceviz hepsinden yedim bugün kocamada verdim dükkana o da yedi tehlikeli o zaman bu gece Ama annemde kalıcaz galiba. belim ağrıyo diye kocacım elleşmiyo kıyamam baya uzun süre oldu aslında ona göre, pazar gecesi son görüşmemiz

erkekler ve kadınlar ne kadar farklı dimi,ben günlerce olmasa şikayetçi olmam açıkçacı,ama aynı şeyi kocam için söyleyemem

pingucum evet bugün tehlikeli o zaman sizin için istersen evde kalın sonra annenlere rezil olmayın dayanamazsınız filan bu enerjiyle..

My New LEOPAR shoes

Eki Görüntüle 514130
sıkıntıdan foto çektim yine

çok güzel boydan resminde öyle.
aklıma boydan resmi görünce eteklerini de tutmuşsun
ah kalbim ben senden çok çektim şarkısı geldi hababam sınıfı dansı ile

Bende öğle arası pazara gittim, 2,5 kg t.fasulye ve 1,5 kg barbunya aldım.. Aslında benim daha yapasım var ama buzlukta sadece 3-4 poşet bamyaya yer kaldı..

maşallah biraz da bamya yeterli

bide onları yersek kimse tutamaz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…