Eylül dostluğumuza burada devam (:

1000 sayfa oldu,atarlar bizi en son

yazdıklarımızın kaydını istedim bende özellikle evlilik öncesi topiğimizin.bi düşünelim dediler.hala düşünüyorlar

1000 sayfa oldu,atarlar bizi en son

yazdıklarımızın kaydını istedim bende özellikle evlilik öncesi topiğimizin.bi düşünelim dediler.hala düşünüyorlar

sadece senin yazdıkların mı hepsi mi eğer hepsiyse biz de çoğaltalım senden olur mu şimdi biz de istersek herkes istiyo diye vermezler

herkese selam kızlarrr geçmişi okuyayım dedim yetişemedim bir türlü,
sabah 7 den beri tansiyonumda sorun var sanırım kafamdan kaynar sular dökülür gibi çok şükür şimdi iyiyim yarın kontrole gidecem belki bebişimin cinsiyetini öğrenirim,bu arada ne güzel yıldönümlerinizi kutluyorsunuz,ben kutlayamadım o yüzden çook üzgünüm seneye kısmetse artık

hiç sohbet edilmiyo tabi gecekuşlarının pili bitti şimdi uyuyolar heralde
peki çalışanlar nerde

siyah denizim anneciğine çok geçmiş olsun.

hanzadem yeni yaşın kutlu olsun canım.

mlsvt naber nasılsın?

merhaba kızlaaar ben geldim, ama diğer gece kuşları gelmemiş, mavisuperisi okuldadır, sofiş bugün annesiyle bebişine bakmaya gidecekti, eftelyada bugün annesine gidecekti, chen zaten arada sırada gece geliyor sadece oda okuldadır.. bende burdayım, ama çook işim var bugün temizlik yapacam birazdan çıkarım.

siyahdeniz annene çok geçmiş olsun canım, neyseki düzelmişte platini çıkarmışlar. bu arada sen söyleyince hatırladım bazı kırılanları, şekerliğimin kapağı, ekmekliğim, birde baş ucumdaki abajurumun camı.. şimdilik aklıma bunlar geldi. ama çoğunu ben kırmadım. şekerlik kapağımla, ekmekliğimi eşim kırdı, abajurumun üstünede ütü masası düşmüştü. bardaklarımın çoğunu ya gelen misafirler yada eşim kırdı. aslında sakar olan ben değilim eşim

senin hiç boş boş oturduğunu görmedimki zaten hiç işin bitmiyor,annemde derdi hiç işim bitmiyo diye inanmazdım,demekki evde olunca sürekli iş çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…