- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.021
bu gece sırtımın ağrısından uyuyamadım.sürekli pozisyon değiştirdim yastık koydum rahat edemedim bi türlü uyandım sık sık şimdi hala ağrıyo..
bu gece sırtımın ağrısından uyuyamadım.sürekli pozisyon değiştirdim yastık koydum rahat edemedim bi türlü uyandım sık sık şimdi hala ağrıyo..
1000 sayfa oldu,atarlar bizi en son
yazdıklarımızın kaydını istedim bende özellikle evlilik öncesi topiğimizin.bi düşünelim dediler.hala düşünüyorlar
sadece senin yazdıkların mı hepsi mi eğer hepsiyse biz de çoğaltalım senden olur mu şimdi biz de istersek herkes istiyo diye vermezler
caponum muhtemelen öğrenirsiniz cinsiyetini inş. biz de merak ediyoruz
siyah denizim anneciğine çok geçmiş olsun.
hanzadem yeni yaşın kutlu olsun canım.
mlsvt naber nasılsın?
iyi yapıyosun çek boydan da çek kız bakalım
merhaba kızlaaar ben geldim, ama diğer gece kuşları gelmemiş, mavisuperisi okuldadır, sofiş bugün annesiyle bebişine bakmaya gidecekti, eftelyada bugün annesine gidecekti, chen zaten arada sırada gece geliyor sadece oda okuldadır.. bende burdayım, ama çook işim var bugün temizlik yapacam birazdan çıkarım.
siyahdeniz annene çok geçmiş olsun canım, neyseki düzelmişte platini çıkarmışlar. bu arada sen söyleyince hatırladım bazı kırılanları, şekerliğimin kapağı, ekmekliğim, birde baş ucumdaki abajurumun camı.. şimdilik aklıma bunlar geldi. ama çoğunu ben kırmadım. şekerlik kapağımla, ekmekliğimi eşim kırdı, abajurumun üstünede ütü masası düşmüştü. bardaklarımın çoğunu ya gelen misafirler yada eşim kırdı. aslında sakar olan ben değilim eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?