Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok saolun kızlar estimi arada oluyor böyle şeyler işte nadirdir yani
vaficim masamı beğenmene sevindim
smillacım hepiniz gelinde sizede yapıyım besliyim ellerimle

Sanada batuşada afiyet olsun
bundan sonra acısını çıkarsın sende canım, balık çok bol, çorba, salata bir öğün çıkıyor, ne yapıcam diyede düşünmeye gerek yok..

melis canım çok çektiiii çok güzel sofran

ben balık çok severim hem c.tesi hem p.tesi yedik

çok saolun kızlar estimi arada oluyor böyle şeyler işte nadirdir yani
vaficim masamı beğenmene sevindim
smillacım hepiniz gelinde sizede yapıyım besliyim ellerimle

keşke tatlım ne güzel olurdu...

ist da olsam kızlarla görüşmüştüm çoktan zaten,biz buaralarda toplanamıyoruz

kızlar internette dolanırken bir fotoğraf buldum yeni doğmuş bebiş,bayıldım bakıp bakıp ısırasım geliyor albüme ekliyorum şimdi
eşim görse başlar bizimde olsa böyle diye

sofistike dende bebiş bir doğsun böyle bir fotoğraf bekliyorumm oda küçük hamsi olucak tı

kızlar bu arada elektirkler gitmiş sarjda bitiyor pc nin yükledi kaçtı demeyin

Son düzenleme:

Eşimde öyle bir geçer zamanki de aylinin kızını çok seviyor, bu kıza çok bak diyor, bizimde öyle cimcime kızımız olsunmuş

Son düzenleme:
mls kız yok bee çok oynaşmıyoz ama erken kalkıyoruz erken uykum geliyo işteee

ben daha hiç evde balık yapmadım ya annem de ya kaynanam da ya dışarda yiyoruz bi de arkadaşımın eşi güzel yapıyo arada davet ediyo rakı balık yapıyoruz mmmm süper oluyo c.tesi öyle yaptık

kimse sevmiyormu balık,benim eşim balık delisi,hafta 2 yediğimiz bile olur.balık tutmayıda çok sever,dalga geçerim bazen;sen önceki hayatında balıktın heralde diye okadar yani

hanzade firnaya bir komisyon faturası kesilmesi lazım acil ama bir türlü rakamı tutturamıyorum ve muhasebecide açmıyor telini anlayacağın ocağına düştüm :26:

Mum yaksan kokusunu alıyor, aslında bir müddet balık yemesem olur. 1 haftada 4. balığımız perş.dışarda, c.tesi annemlerde,pazar evde, bugün eşimin kandırmasıyla yine balık

sirke kaynatırdı annem mum yakardı ama yine de sonrası kötü bide ben buğlamaya bayılırım en güzeli dışarda işte

Mum yaksan kokusunu alıyor, aslında bir müddet balık yemesem olur. 1 haftada 4. balığımız perş.dışarda, c.tesi annemlerde,pazar evde, bugün eşimin kandırmasıyla yine balık

sirke kaynatırdı annem mum yakardı ama yine de sonrası kötü bide ben buğlamaya bayılırım en güzeli dışarda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…