- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.101
mmm sofra harika görünüyo meliscikk ellerine sağlık.
vafi bizde balık yicez bu akşam annemler dün almışlar beraber yiyelim diye bu akşam pişiricekmiş benim haftada 2 kere yemem gerek aslında ama yazın balıklar güzel değildi yiyemedim.
çok saolun kızlar estimi arada oluyor böyle şeyler iştenadirdir yani
vaficim masamı beğenmene sevindim
smillacım hepiniz gelinde sizede yapıyım besliyim ellerimle
baktı sana söylese yapmayacaksın en güzeli hem romantik erkek modu hemde insin miğdeye balıklar benimde eşim sevmez
kızlar internette dolanırken bir fotoğraf buldum yeni doğmuş bebiş,bayıldım bakıp bakıp ısırasım geliyor albüme ekliyorum şimdi
eşim görse başlar bizimde olsa böyle diye
sofistike dende bebiş bir doğsun böyle bir fotoğraf bekliyorumm oda küçük hamsi olucak tı
Eşimde öyle bir geçer zamanki de aylinin kızını çok seviyor, bı kıza çok bak diyor, bizimde öyle cimcime kızımız olsunmuş
bende bayıldım o kıza ya minnoş minnoşinşallah tatlım en kısa zamanda bekliyoruz senden
Aynen öyle bak sana yemek yaptımAntlaşmamız var zaten balıkları hep o yapacak
1 taşla 2 kuş sevdiği için yapar ben de seviyorum ama evde yapmaktan sa dışarda yiyoruz eşim sevmez çünkü
Bizde evlendiğimizden beri 3. kez evde balık yapmış olucaz.. Ya dışarıda yiyorduk, yada balık alıp, annemlere, kv. gidiyorduk..Ben çiğ balık elliyemem :104:
bende yedikten sonraki kokusunu sevmiyorum. bizde kv yada annemdeyiz balık için
Mum yaksan kokusunu alıyor, aslında bir müddet balık yemesem olur. 1 haftada 4. balığımız perş.dışarda, c.tesi annemlerde,pazar evde, bugün eşimin kandırmasıyla yine balık
Mum yaksan kokusunu alıyor, aslında bir müddet balık yemesem olur. 1 haftada 4. balığımız perş.dışarda, c.tesi annemlerde,pazar evde, bugün eşimin kandırmasıyla yine balık
sirke kaynatırdı annem mum yakardı ama yine de sonrası kötü bide ben buğlamaya bayılırım en güzeli dışarda işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?