Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba kızlar bende temizlik yaptım bugün biraz halılarımı da yıkamaya verdim dün doktora gitmiştim kansız çıktım 33 müş kanım normali 38 olması gerekiyomuş 30 un altına düşerse doktor kan veririz dedisizler nasılsınız melis masan çok hoş olmuş eline sağlık siyah deniz anneciğine çok geçmiş olsun

Oy bıtırdım sonunda ben okuyom sayfa ılerlıyo bı durunnnn dıyom ıcımden

Melıs sofran harıka tatlım, masallah sana becerıklı kızımız canım... Agrıların nasıl oldu bugun daha ıyımısın?

Vafıı esım de senın gıbı, delı edıyor benı ben de sımdı balık aldım geldım kac gundur anca ıkna ettım sevmıyor adam, ben yemeyım sen ye dıyor. Evlenmeden once en az 1 kere yenırdı haftada bızde o yuzden zorlanıyorum esım sevmedıgı ıcın ayda 1 anca ama bundan sonra sıkı yonetım getırcem

Ben bugun cok yoruldum ya 4 5 saattır sokaklardayım carsı magaza doalstım ayaklarım patladı. Kızlar olesıne dolasıyordum kotona gıttım kapıdan gırer gırmez gorevlı kız saat ıkıye kadar aldıklarınızda kasada yuzde 30 ındırım yapıyoruz 10 dakka kaldı dedı, benım gozler fıldır fıldır tabı cok guzel bır penye tunık elbıse buldum 65 lıraydı 59 a ındırmısler kasada da ındırım yaptılar 40 lıraya aldım cocuk gıbı mutlu oldum valla

Var ya o kadar yoruldum kı bıraksam esım gelene kadar uyurum ama o zaman da daş yiriz aaaşşama

Dikkat et canım kendine, kansızlık halsiz de yapar seni.. pekmez ye bol bol, kahveyi, çayı, kolayı içmemeye çalış..

kızlar sustunuz durun size biraz kendimle ilgili dedikodu yapayım tatil sonrası üzüntüden paylaşamadım evlilik yıl dönümümüz sizinle
biz tatil öncesi cuma günü yemeğe cıktık hem doğum günümü hemde evlilik yıl dönümü kutladık nereye gideceğimizi bilmiyordum malum beni çok cici bir yer olam müzeyyene götürdü ben rakı balık eşim rakı kola yaptı :) sonraa dur su maca bakım dedi aşağıya indi ve hediyesi ile geldi bana telefon almış saolsun ..
salıda yıldönümü günümüzde ofisime cecek yollamış ondan beklenmeyen hareketler bunlar .. aferim düşünmüş yapmış

1 yıl geçti kızlar daha dün gibi evimin kapısından cıkısım şimdi 1 yıllık evliyim ama hala gecen hafta evlemiş gibi hissediyorum kendimi

5 yıl sonra ikinci kez cicek aldım kroluk yapıp paylaşacağım kusura bakmayın artık

Güle güle kullan canım,fotolarını görebiliriz bende diyorum eşime sen ye ben yemeyim, yok içi rahat etmezmiş

eee kızlar ne zaman buluşuyoruz ekim 14 veya 21 olur mu başka fikirleri olan varsa söylesin yoksa ilelebet sussun bize katılsın

kızlar acil soruma cavap yarın akşam için fırında patates püreli köfte yapıcam ama işten gidince uzun sürer patatesleri akşamdan haşlasam dolaba koysam yarın da ezip püre yapsam olur mu sizce

senin hiç boş boş oturduğunu görmedimki zaten hiç işin bitmiyor,annemde derdi hiç işim bitmiyo diye inanmazdım,demekki evde olunca sürekli iş çıkıyor

yok ya similla sürekli boş oturuyorum aslında çoğu zaman canım hiçbişey yapmak istemiyor. ama evde olunca gerçekten iş bitmiyor. bak evi temizleyecem diye çıktım ama hiç fırsatım olmadı.. turşu malzemeleri almıştım salı günü onları yaptım bitirdim sonunda. acı turşudan yaptım domatesli, ellerime eldiven geçirip tek tek cin biberlerin çekirdeklerini ayıkladım saatler sürdü resmen deli işi.. sonra lahana turşumu kurdum. birazda mutfağımı temizledim toparladım. buzluktanda taze fasulye çıkardım onu yapacam akşama.

temizlikte yarına kaldı artık.

balığı eşimde bende çok severiz. her hafta mutlaka yeriz. pazar günleri balık günümüz oluyor genelde.

kızlar acil soruma cavap yarın akşam için fırında patates püreli köfte yapıcam ama işten gidince uzun sürer patatesleri akşamdan haşlasam dolaba koysam yarın da ezip püre yapsam olur mu sizce

bunu geçen günlerde bende düşündüm, ama yapmadım.. Ama püreyi yaparken ısıtacaksın olur sanırsam..

bittimi kış hazırlığı??

seni gören zaten kıtlık var sanacak kız bi duyum aldında bizemi sölemiyon yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…