Eylül dostluğumuza burada devam (:

sürekli takipçilerimiz gdogan cellinza teremm...
daha vardı ama şu an aklıma gelmiyo

Birde hangi günler buluşacağız cumartesi mi pazar mı?
Terem e gelince bizim hayranlarımızdan biri. Gelip okuyup okuyup gider kendisi

cumartesi günü hanzade için zor oluyor pazar buluşalım ilk hanzadede buluşuyorduk demi beni baş köseye oturtucak şahmeran gibi kurulup kendime hizmet ettireceğim

duduklu demeee adını duyunca bıle fena oluyom

yazmıyo hıc tereyle dogan

ayy canım düdüklün için geçmiş olsun mu desem başın sağolsun mu? bulamadın mı yetkili servis? bulamazsan başka bir markanınkine falan götürsen belki ücretlide olsa yaparlar. yada hiç mi yok çaresi, ben bi baksaydım belki yapardım

yaa kızlar bende gelmek istiyorum buluşmanıza yaaaaaaaaa :95::95::95::95:

keske gelebilsen yok mu aralar istanbul yolu

aynen ya daha çok var buluşmaya ben 3. sıradamıydım

Evet sen 3 sün. Hatta ikramları siz hazırlayıp getirirsiniz demiştin

Gel gel gel güzelim gel gel

sımdılık gecmıs olsun de canım, Allah tan umıt kesılmez bugun carsıda bı yetkılı servıs buldum markasını soledım dısardan getırmemız lazım dedı kapagı getır gormem lazım ama yaparım dedı fıyat ıstedım gormeden bıse dıyemem dedı, artık bı kapaga 200 de deseler yaptırcam canım elımdekı tencereler 1 mılyardan fazla gunah

evet ya, yiyosun çıkıyorsun, çalışırken hazır yemek daha bi güzel oluyor

hemde nasıl ya yemek ye sil ağzını çık işte bulaşık derdi yok toplama derdi yok

seni gidi kroo :123:
nice mutlu uzun ömürlü yıllara inşallah.

eee kızlar ne zaman buluşuyoruz ekim 14 veya 21 olur mu başka fikirleri olan varsa söylesin yoksa ilelebet sussun bize katılsın

bana her yol paris Allahtan bir mani çıkmaz ise canım.. he bide ctesi günü çalışmama denk gelir ise geç katılabilirim aranıza yapalım bir program.

kızlar acil soruma cavap yarın akşam için fırında patates püreli köfte yapıcam ama işten gidince uzun sürer patatesleri akşamdan haşlasam dolaba koysam yarın da ezip püre yapsam olur mu sizce

olmaz mı hemde züper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…