- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.141
Dikkat et canım kendine, kansızlık halsiz de yapar seni.. pekmez ye bol bol, kahveyi, çayı, kolayı içmemeye çalış..
ayy özdnim nerdesin sesin çıkmıyo kıyamam sanaaaaa yatıya bile gel vallaa
kahve ve çay en sevdiklerim
ben yüzyüzüm valla sen almasan bile evine kendi gün tabağımı alır kapınızda yerim
kızlar acil soruma cavap yarın akşam için fırında patates püreli köfte yapıcam ama işten gidince uzun sürer patatesleri akşamdan haşlasam dolaba koysam yarın da ezip püre yapsam olur mu sizce
Birde hangi günler buluşacağız cumartesi mi pazar mı?
Terem e gelince bizim hayranlarımızdan biri. Gelip okuyup okuyup gider kendisi
düdüklü tencerede 15 dak.da haşlanıyor canım.
Birde hangi günler buluşacağız cumartesi mi pazar mı?
Terem e gelince bizim hayranlarımızdan biri. Gelip okuyup okuyup gider kendisi
cumartesi günü hanzade için zor oluyor pazar buluşalım ilk hanzadede buluşuyorduk demi beni baş köseye oturtucak şahmeran gibi kurulup kendime hizmet ettireceğim
Baksen şimdiden hayallerini kuruyor. İlk hanzade sonra bende buluşuyoruz
duduklu demeeeadını duyunca bıle fena oluyom
yazmıyo hıc tereyle dogan
ayy canım düdüklün için geçmiş olsun mu desem başın sağolsun mu? bulamadın mı yetkili servis? bulamazsan başka bir markanınkine falan götürsen belki ücretlide olsa yaparlar. yada hiç mi yok çaresi, ben bi baksaydım belki yapardım
yaa kızlar bende gelmek istiyorum buluşmanıza yaaaaaaaaa :95::95::95::95:
aynen ya daha çok var buluşmaya ben 3. sıradamıydım
ayy canım düdüklün için geçmiş olsun mu desem başın sağolsun mu? bulamadın mı yetkili servis? bulamazsan başka bir markanınkine falan götürsen belki ücretlide olsa yaparlar. yada hiç mi yok çaresi, ben bi baksaydım belki yapardım
evet ya, yiyosun çıkıyorsun, çalışırken hazır yemek daha bi güzel oluyor
kızlar sustunuz durun size biraz kendimle ilgili dedikodu yapayım tatil sonrası üzüntüden paylaşamadım evlilik yıl dönümümüz sizinle
biz tatil öncesi cuma günü yemeğe cıktık hem doğum günümü hemde evlilik yıl dönümü kutladık nereye gideceğimizi bilmiyordum malum beni çok cici bir yer olam müzeyyene götürdü ben rakı balık eşim rakı kola yaptı :) sonraa dur su maca bakım dedi aşağıya indi ve hediyesi ile geldi bana telefon almış saolsun ..
salıda yıldönümü günümüzde ofisime cecek yollamış ondan beklenmeyen hareketler bunlar .. aferim düşünmüş yapmış
1 yıl geçti kızlar daha dün gibi evimin kapısından cıkısım şimdi 1 yıllık evliyim ama hala gecen hafta evlemiş gibi hissediyorum kendimi
5 yıl sonra ikinci kez cicek aldım kroluk yapıp paylaşacağım kusura bakmayın artık
Eki Görüntüle 514440
eee kızlar ne zaman buluşuyoruz ekim 14 veya 21 olur mu başka fikirleri olan varsa söylesin yoksa ilelebet sussun bize katılsın
kızlar acil soruma cavap yarın akşam için fırında patates püreli köfte yapıcam ama işten gidince uzun sürer patatesleri akşamdan haşlasam dolaba koysam yarın da ezip püre yapsam olur mu sizce
Evet sen 3 sün. Hatta ikramları siz hazırlayıp getirirsiniz demiştin
oha öle mi dedim şaka demişimdir sanırım sakın getirip beni rezil etmeyin haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?