- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.161
aynen ya daha çok var buluşmaya ben 3. sıradamıydım
ayy canım düdüklün için geçmiş olsun mu desem başın sağolsun mu? bulamadın mı yetkili servis? bulamazsan başka bir markanınkine falan götürsen belki ücretlide olsa yaparlar. yada hiç mi yok çaresi, ben bi baksaydım belki yapardım
yaa kızlar bende gelmek istiyorum buluşmanıza yaaaaaaaaa :95::95::95::95:
daphnecim kurs fiyatı ne peki biraz zor gerçi benim için ama
ahsen aklıma ne geldi bi kere bi foto koymuştun tencere kömür gibiydi kurufasulye miydi o
Birde ballandıra ballandıra anlatmıştı. Kızlar bir yemek yaptım diye öve öve bitiremedi fotoğrafı bir açtık tencere yanmış
ahsen kız nereye kayboldun işine gelmedi di'miiii
eee kızlar ne zaman buluşuyoruz ekim 14 veya 21 olur mu başka fikirleri olan varsa söylesin yoksa ilelebet sussun bize katılsın
seni başköşeye oturtucam
kızlar kusura bakmayın yaniiii
annemi yolculadık. alışmıştım ne güzel
kaldık kocacıkla başbaşaözlemişiz ,
bugün ayrıca oğluşumuzu gördükkko kadar heyecanlandım ki anlatamam tarifi yok. herşey yolunda şükürler olsun. her yerine baktık bi güzel. bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişeymiş ya hep buna girsek ne iyi olur . daha şimdiden kime benziyodu muhabbetlerine girdik
günaydın kızlar.hayırlı cumalar olsun hepimize
ben doktordan geliyorum.malum kist çıkmıştı,şimdi gittim kist gitmiş allaha şükür,10 gün içinde yine gitcem yarama bakıcak ne durumda diye.adetliyim ya rahat rahat gittim nasıl olsa karnımdan bakıcak diye,ana dedilerki çıkar altını ben şok
nasıl yani dedim,hastayım adetliyim ben böle olcağını bilmiyodum ama kan bulaşır diye diye kaçmaya çalıştım ama olmadı,normal muayene gibi açmadım,sedyeye yattım,örtü örttü,kendide bakmadı hiç allahtan..adetliyken çok iğrenç oluyo,çok utandım :26::26: bilseydim gelmezdim dedim doktora zaten
öle ya sevemedim şu muayeneleri
günaydın kızlar ahsenim merak etme seni de dedişinle uygun bi yere oturtucammmmmmmm
çağlasam mı hiç gelmiyosun bıraktın bizi ???????
shadowshows hoşgeldin arada uğra ihmal etme umarım evliliğiniz geride kalan bu 1 yılla birlikte sorunları sıkıntıları da geride bırakır canım yeni yıllarınız daha güzel olsun inşallah.
çok sevindim kistin gitmesine canımyara için daha kolay çözüm bulunur.
bazı testler adetliyken yapılıyor biliyorsun canım dr için çok normal olabiliyor yanibende ctesi 2 de gideceğim kısmetse
Günaydın kızlar.. İstanbul da çok kasvetli bir hava var, maalesef kış geliyor
adetliyken aşağıdan kontrol edilebileceğini bilmiyordum açıkçası bu konularda cahilim biraz..:26:
seninkide geçmiştir inş merak etme
Kızlarrrrr selammmm,
Demek buraya taşındınız ben biraz geç farkettim. Umarım hepinizin evliliği yolundadır. Ben eşimi askere gönderdim ve günler berbat geçiyo :2:
bugün hava çok serindi bide bizim akşama sünnet düğünü var kıyafetlerim falan yanımda inş akşama yağmaz
günaydın kızlar.hayırlı cumalar olsun hepimize
ben doktordan geliyorum.malum kist çıkmıştı,şimdi gittim kist gitmiş allaha şükür,10 gün içinde yine gitcem yarama bakıcak ne durumda diye.adetliyim ya rahat rahat gittim nasıl olsa karnımdan bakıcak diye,ana dedilerki çıkar altını ben şok
nasıl yani dedim,hastayım adetliyim ben böle olcağını bilmiyodum ama kan bulaşır diye diye kaçmaya çalıştım ama olmadı,normal muayene gibi açmadım,sedyeye yattım,örtü örttü,kendide bakmadı hiç allahtan..adetliyken çok iğrenç oluyo,çok utandım :26::26: bilseydim gelmezdim dedim doktora zaten
öle ya sevemedim şu muayeneleri
bugün hava çok serindi bide bizim akşama sünnet düğünü var kıyafetlerim falan yanımda inş akşama yağmaz
sanırım hormon testinde 2. günü çağırıyorlarbende duyunca şok olmuştum. cahillikten ziyade başına gelmeyince bilmiyorsun
inşallah canım bana da adet öncesi kalınlık gibi geliyr
Üstüme bişey almadım bende gelirken üşüdüm, h.sonu hava açıyor, akşama doğru düzelir diye düşünüyorum..
kistidir kalınlığıdır ne kadar karışık dimi aşağısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?