Eylül dostluğumuza burada devam (:

aynen ya daha çok var buluşmaya ben 3. sıradamıydım

Evet sen 3 sün. Hatta ikramları siz hazırlayıp getirirsiniz demiştin

Gel gel gel güzelim gel gel

ben geldimm yine kimse yok her zmnki gibii...

dün msjı yazıp uyumuş kalmışım,eşim maça gitmiş bu ara yorgunluktan nasıl uyuyorum mal gibi

bgn de toplantıya gitti..benm de bi sürüü işim var, ama eşim yokken çk sıkılıyorum hiç bişi yapasım yk bi çamaşır astım o kdr..tembelim valla

annemi yolculadık. alışmıştım ne güzel
kaldık kocacıkla başbaşa özlemişiz ,
bugün ayrıca oğluşumuzu gördükkk o kadar heyecanlandım ki anlatamam tarifi yok. herşey yolunda şükürler olsun. her yerine baktık bi güzel. bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişeymiş ya hep buna girsek ne iyi olur . daha şimdiden kime benziyodu muhabbetlerine girdik

Kızlarrrrr selammmm,

Demek buraya taşındınız ben biraz geç farkettim. Umarım hepinizin evliliği yolundadır. Ben eşimi askere gönderdim ve günler berbat geçiyo :2:

daphnecim kurs fiyatı ne peki biraz zor gerçi benim için ama

ahsen aklıma ne geldi bi kere bi foto koymuştun tencere kömür gibiydi kurufasulye miydi o

Birde ballandıra ballandıra anlatmıştı. Kızlar bir yemek yaptım diye öve öve bitiremedi fotoğrafı bir açtık tencere yanmış

ahsen kız nereye kayboldun işine gelmedi di'miiii

dağ gibi işim gücüm vardı mesajı yazıp kapamıştım direkt olarak

ayyyy kıızzz nasıl hatırladınız aşkolsun biz unutmuştuk
eşimin en sevdiği yemek kuru fasulyedir ama ben evliliğimizin ilk aylarında yaklaşık 5-6 kilo kurufasulye katletmiştim o da onlardan biriydi

ama şimdiiiiiiiii inanın en güzel yaptığım yemek oldu, ne kadar şapşiymişim en kolay yemeği o hale getirebilmişim
şimdi kocişkom dobişkom bi tencereyi bitiriyo bi öğünde
afferim bana

eee kızlar ne zaman buluşuyoruz ekim 14 veya 21 olur mu başka fikirleri olan varsa söylesin yoksa ilelebet sussun bize katılsın

c.tesi doktor kontrolum var, o hangi güne randevü verirse o gün hariç ben de müsaitim inş
ayy bu sefer bir manim olmayacak inanıyorum, Allahım olmasın yani lütfen

seni başköşeye oturtucam
kızlar kusura bakmayın yaniiii

aaa beni beni beniii nereyeee
ben de baş köşe istiyorum bebişkom var benim hem

ayrıntılı ultrasonda yüz hatları çok belli oluyor değil mi
hatta orda nasıl gözüküyosa öyle çıkıyomuş herkes öyle diyo

benim yanımda annem ve eşim vardı, annem damadına benzetti hemen
eşim de kendine benzetti, ceylan gözlü olacak deyip duruyo:)
gerçekten göz şekli büyüklüğü falan aynı babası yani videolara bakıyoruz da çok benziyo
anasına benzerse daha güzel olur tabi
tabi normal ultrasonda gözükmüyo sadece doopler da gözüküyor

aa kızlar buluşmaya geldiğimde bebeğimin videolarını da getircem size

neyse kızlar ben çok mutluyum bugün bebeğimi sevip öpesim var bu cumartesi gelse de görsem diye bekliyorum öpüp sevmeye takriben 3 ayımız daha var
yarın arkadaşıma gidicem, akşama kadar yokum
öptüm hepiciğinizi muck muck

Herkese meraba,
Uzun zamandır takip ediyorum ama yazmıyorum. Siz bana bakmayın, ayrı depresif hallerdeyim.
İlk yıldönümümüz dündü, ilk yıldönümümüzü ayrı geçirdik.
Karnıma kramplar giriyor, çok bunaldımm..

günaydınnnnn
dün gece 11 gibi gidip uzandım öylece uyumuşum küp gibi. gerçi gece sık sık uyandım. ne zamandır deliksiz uyku uyuyamıyorum...
akşam gidip arkadaşımda kalcam çünkü sabah kocamıda işten alıp amasra yolcusuyuz. bizim ev bayağı ters tarafta zaman kaybetmeyelim diye geceden gidiyorum. bekarken ne çok kalırdık birbirimizde eski günleri yad ederiz

ahsencim evet yüz hatları çok belirgin benim annemde eşime benzetti, eşimse bana ama elleri resmen eşim, kocaman, kürek gibi son ay yine gitmeyi istiyorum 4 boyutluya doğmadan görmek istiyorum bebeğimi

shadowshows; eşin bi süre yanına gelmişti dimi şimdi tekrarmı gitti? senin tayin işin olmadı mı?
yıldönümünüzde ayrı olmanız kötü ama sen gideceğin zmaan güzel bi organizasyon yaparsınız başbaşa, o zaman tekrar kutlarsınız..

günaydın kızlar ahsenim merak etme seni de dedişinle uygun bi yere oturtucammmmmmmm

çağlasam mı hiç gelmiyosun bıraktın bizi ???????

shadowshows hoşgeldin arada uğra ihmal etme umarım evliliğiniz geride kalan bu 1 yılla birlikte sorunları sıkıntıları da geride bırakır canım yeni yıllarınız daha güzel olsun inşallah.

günaydın kızlar.hayırlı cumalar olsun hepimize

ben doktordan geliyorum.malum kist çıkmıştı,şimdi gittim kist gitmiş allaha şükür,10 gün içinde yine gitcem yarama bakıcak ne durumda diye.adetliyim ya rahat rahat gittim nasıl olsa karnımdan bakıcak diye,ana dedilerki çıkar altını ben şok

nasıl yani dedim,hastayım adetliyim ben böle olcağını bilmiyodum ama kan bulaşır diye diye kaçmaya çalıştım ama olmadı,normal muayene gibi açmadım,sedyeye yattım,örtü örttü,kendide bakmadı hiç allahtan..adetliyken çok iğrenç oluyo,çok utandım :26::26: bilseydim gelmezdim dedim doktora zaten

öle ya sevemedim şu muayeneleri

çok sevindim kistin gitmesine canım yara için daha kolay çözüm bulunur.

bazı testler adetliyken yapılıyor biliyorsun canım dr için çok normal olabiliyor yani bende ctesi 2 de gideceğim kısmetse

Canım burda olduğunuzu yeni keşfettim ben :) Sonra duygulandım yıldönümlerimiz gelmiş. Ne günlerdi yahuu. Bakıyorum bebişler sıralanmış.

çok sevindim kistin gitmesine canım yara için daha kolay çözüm bulunur.

bazı testler adetliyken yapılıyor biliyorsun canım dr için çok normal olabiliyor yani bende ctesi 2 de gideceğim kısmetse

adetliyken aşağıdan kontrol edilebileceğini bilmiyordum açıkçası bu konularda cahilim biraz..:26:

seninkide geçmiştir inş merak etme

Günaydın kızlar.. İstanbul da çok kasvetli bir hava var, maalesef kış geliyor

bugün hava çok serindi bide bizim akşama sünnet düğünü var kıyafetlerim falan yanımda inş akşama yağmaz

adetliyken aşağıdan kontrol edilebileceğini bilmiyordum açıkçası bu konularda cahilim biraz..:26:

seninkide geçmiştir inş merak etme

sanırım hormon testinde 2. günü çağırıyorlar bende duyunca şok olmuştum. cahillikten ziyade başına gelmeyince bilmiyorsun

inşallah canım bana da adet öncesi kalınlık gibi geliyr

Kistin gitmesine sevindim canım, aslında ihmal etmeden sık sık dr gitmek gerek ama bende stres yapıyorum

kistidir kalınlığıdır ne kadar karışık dimi aşağısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…