Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet ank 1986 ankarada oturduğu aklımda kalmış sofiş te ankarada ya ondan

slm kızlar hayırlı cumalar...

hoşgeldiin canımm

kızlaaar bugünlerde neden herkes sessiz?

bu arada benim adım genelde online görünüyormuş ama ben laptopun kapağını kapatınca beklemeye geçmiyor galiba bende kapatıp evden çıkıp gidiyorum hani ismim var ama neden yazmıyor diye düşünenler varsa kusura bakmasınlar farkında olmadan oluyormuş kızlar

hayırlı cumalar kızlar..

ohh misss gibi yağmur yağıyor bayılıyorum böyle havalara evde oturmalık hafiften üşümelik tam:109:

similla kistin geçmiş ne güzel canım yara için de belki ilaçla falan tedavi olur ya da miracle gibi yakarlar canım bu konuda ondan bilgi alabilirsin:)adetim 5 gün geçti hala olmadım doktora da gittim bişi yok nie olmuosam ya of şiştim çok fena

hayırlı cumalar kızlar..

ohh misss gibi yağmur yağıyor bayılıyorum böyle havalara evde oturmalık hafiften üşümelik tam:109:

tabii evde otursam belki ben de o zaman sevebilirdim kışı ama işe gidip gelmek çok zor oluyo
ama sizin totonuz rahat oohhhh

hayırlı cumalar kızlar..

mlsvt hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar olsun canım.

ah ah buralara da gelse yağmurlar serinler..

bu arada misafirlerine hazırladığın masa harika görünüyor ellerine sağlık canım.

ben speedyle aynı fikirdeyim evde oturmak istiyorum sıkılacağımı hiç sanmıyorum yeterki maddi durum sıkışık olmasın ancak o zaman sıkılabilirim para yok oturuyorum diye

saol tatlım.senin duvarda iyileşcek inş dönemsel olabiliyo işte ama insan korkuyo ister istemez.doktorlarda geçiştirmiyolar iyide yapıyolar inceliyolar,binbir türlü hastalık var allah korusun

hava okadar kasvetliki......bi baktım yağmur çiseliyo...çok mutlu oldum,özlemişim bu kokuyu aylardır hasret kaldık....ülkeyi sel götürdü burda damla bile yoktu

:86::86::86::86::86::86:

ben speedyle aynı fikirdeyim evde oturmak istiyorum sıkılacağımı hiç sanmıyorum yeterki maddi durum sıkışık olmasın ancak o zaman sıkılabilirim para yok oturuyorum diye

aynen eşim eve krediye yetecek kadar maaş alsa 2 sn bile düşünmem evde olurum. sonra çok istersem keyfe çalışrım

öğle arası dışarı çıkıcam eşime hediye almam lazım ve benim aklıma hala bişey gelmiyor, ben ne alıcam yaaaa :44: :84:

tabii evde otursam belki ben de o zaman sevebilirdim kışı ama işe gidip gelmek çok zor oluyo

yok tatlım ben zaten kışın doğmuşum küçüklüüğümden beri de hep 4 gözle kar yağmasını bekleyen bir insandım
çalıştığım zamandada kışı severdim iş yerine varır varmaz sıcacık kahvemi yapmardım.:126:

mlsvt hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar olsun canım.

ah ah buralara da gelse yağmurlar serinler..

bu arada misafirlerine hazırladığın masa harika görünüyor ellerine sağlık canım.

gelir tatlım yakındır artık kış gelsin dimi geçen sene dün akşam kınam olmuştu ve burda gök yarılmıştı inanılmaz yağmur vardı. 2 gün sonra düğün günü hiçbirşey yoktu.
istanbul için aslında tam hasta olma havası:131:
saol canım arada öyle masalar hazırlıyorum estikçe

aylar sonra bugün buraya da yağacak inşallah baya karardı hava

ohh miss gibi bir yağsın birde toprak koksun hertaraf

kızlar karşı komşum kahveye gelecek sonra muhabbetinize katılırım öpüyorum

aaa ben size unuttum söylemeyi benide dün karşı komşum kahve içmeye çağırdı oraya gitmiştim

Son düzenleme:

Evde 3 ay oturmuş biri olarak söylüyorum kocamın trilyonları olsa banada gold kart verse o zaman evde hiç canım sıkılmazdı ama bizim gibi orta halli insanlar hele birde para kazanmaya alışmıylarsa zor oluyor tabi memurluğu kazanamazsam ve manisaya gidersek evde oturacağım bende ...

ben de planlarıma göre önümüzdeki yıl sonu hamile kalırsam doğuma kadar çalışıp sonra evde ourmayı düşünüyorum ama tabi totom yerse ihtiyacımız olursa mecburen istemeye istemey çocuğu anneme bırakıp çalışıcam

bende çalışmayı çok ama çok seven bir insanım yani o disiplini düzeni inanılmaz seviyorum şansımaki eşimin benden evlenmeden önce tek ricası çalışma yok olmuştu, ne biliyim bende o heycanla kabul etmişim pek ayrıtılarını düşünmedim yaşamayan bilemez tabiki, şimdi ise dükkan ve ofis var yalvarıyorum nolur bende geliyim bir katkım olur diye bizimki hemen suratı bozuyor açma bu konuyu diye ki ofiste kimse yok oturcam öyle maksat banada zaman geçsin olmaz diyor ne biliyim anlam verememiştim ilk başta bu tepkilerinede takmıyorum artık sanırım yetişme tarzı ailesinde 7 side aynı konuşur 70 ide.

bense nerde kurs var nerde birşey var onlara bakıyorum veya pc de çizim yapıyorum işimi hobi olarak ilerletiyorum, hee tabiki sizede hak veriyorum eşimde her zaman der, ben seni hem evde oturtcam hemde hiçbir imkan sağlamıcam işte o olmazdı diyor.

işte kızlar çalışmaMA hayatımı özetledim size

Son düzenleme:

evdede olsa bence birşeyler yapmak lazım,oturup temizlik yapmak gibi bişeyler değil.ne bileyim aydasu takılar yapıyor,blogu var fln..bişeyler üretmek lazım.:118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…