- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.201
ayy sipidim ne havası valla çalıştığım günler daha iyi geliyor bana evde durmak bana göre değil.tüm gün evde durduğum zaman akşam kocişe sarıyorum bu da hiç iyi olmuyor
slm kızlar hayırlı cumalar...
bilemicem artık hava mı ne
haklısın sürekli evde olmakta sıkıyordur beni sıkmaz o ayrı
hayırlı cumalar kızlar..
ohh misss gibi yağmur yağıyor bayılıyorum böyle havalara evde oturmalık hafiften üşümelik tam:109:
hayırlı cumalar kızlar..
ohh misss gibi yağmur yağıyor bayılıyorum böyle havalara evde oturmalık hafiften üşümelik tam:109:
hayırlı cumalar kızlar..
sıkar sipidim seni de sıkar valla çok şükür çok esnek çalışma saatlerim var belki çok yoğun bana da zor gelir ama tamamen ev hanımlığı da zor bence
similla kistin geçmiş ne güzel canım yara için de belki ilaçla falan tedavi olur ya da miracle gibi yakarlar canım bu konuda ondan bilgi alabilirsin:)adetim 5 gün geçti hala olmadım doktora da gittim bişi yok nie olmuosam ya of şiştim çok fena
ben speedyle aynı fikirdeyim evde oturmak istiyorum sıkılacağımı hiç sanmıyorum yeterki maddi durum sıkışık olmasın ancak o zaman sıkılabilirim para yok oturuyorum diye
tabii evde otursam belki ben de o zaman sevebilirdim kışı ama işe gidip gelmek çok zor oluyo
ama sizin totonuz rahat oohhhh
mlsvt hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar olsun canım.
ah ah buralara da gelse yağmurlar serinler..
bu arada misafirlerine hazırladığın masa harika görünüyor ellerine sağlık canım.
aylar sonra bugün buraya da yağacak inşallah baya karardı hava
kızlar karşı komşum kahveye gelecek sonra muhabbetinize katılırım öpüyorum
tabii evde otursam belki ben de o zaman sevebilirdim kışı ama işe gidip gelmek çok zor oluyo
ama sizin totonuz rahat oohhhh
Evde 3 ay oturmuş biri olarak söylüyorum kocamın trilyonları olsa banada gold kart verse o zaman evde hiç canım sıkılmazdıama bizim gibi orta halli insanlar hele birde para kazanmaya alışmıylarsa zor oluyor tabi memurluğu kazanamazsam ve manisaya gidersek evde oturacağım bende ...
bende çalışmayı çok ama çok seven bir insanım yani o disiplini düzeni inanılmaz seviyorum şansımaki eşimin benden evlenmeden önce tek ricası çalışma yok olmuştu, ne biliyim bende o heycanla kabul etmişim pek ayrıtılarını düşünmedim yaşamayan bilemez tabiki, şimdi ise dükkan ve ofis var yalvarıyorum nolur bende geliyim bir katkım olur diye bizimki hemen suratı bozuyor açma bu konuyu diye ki ofiste kimse yok oturcam öyle maksat banada zaman geçsin olmaz diyor ne biliyim anlam verememiştim ilk başta bu tepkilerinede takmıyorum artık sanırım yetişme tarzı ailesinde 7 side aynı konuşur 70 ide.
bense nerde kurs var nerde birşey var onlara bakıyorum veya pc de çizim yapıyorum işimi hobi olarak ilerletiyorum, hee tabiki sizede hak veriyorum eşimde her zaman der, ben seni hem evde oturtcam hemde hiçbir imkan sağlamıcam işte o olmazdı diyor.
işte kızlar çalışmaMA hayatımı özetledim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?