- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.221
ben de planlarıma göre önümüzdeki yıl sonu hamile kalırsam doğuma kadar çalışıp sonra evde ourmayı düşünüyorum ama tabi totom yerse ihtiyacımız olursa mecburen istemeye istemey çocuğu anneme bırakıp çalışıcam
evdede olsa bence birşeyler yapmak lazım,oturup temizlik yapmak gibi bişeyler değil.ne bileyim aydasu takılar yapıyor,blogu var fln..bişeyler üretmek lazım.:118::118::118:
allah kavuştursun cnm nerde asker eşin?
speedy aynen biz de 2 sene sonra 10 sene sonra da yapsak borç bitmez bizim kredi 8 sene 9 ay kaldı canım....onu beklersek...ölme eşşeğim ölme...fkirlerimiz epey aynı ama benim ki bu gidişle hayal gibi kalacakçocuğu 2 sene sonra yapsak yine de kredi ile çok zor
speedy aynen biz de 2 sene sonra 10 sene sonra da yapsak borç bitmez bizim kredi 8 sene 9 ay kaldı canım....onu beklersek...ölme eşşeğim ölme...
Eki Görüntüle 514928 Eki Görüntüle 514929 Eki Görüntüle 514930
kızlar birşeyler yapıyorum diyorum ya işte benimde uğraşım bunlar
elimin altında olanları bulup ekledim
Vay vay vay süper görünüyorlar. Yetenekli bıdık seni
teşekkürler tatlım, beğenmene sevindim
tansaşın logo yarışması vardı seneler evvel,iğrençte bişey seçilmişti
bu tarz yarışmalar tam sana göre,takip et arada böle şeyler olursa süper olur
merhabalar kızlar, dün akşamüstü annemgil aradı eve yakın biyerde alışveriştelermiş, çay demle hadi sana gelelim dediler. bir anda enerji geldi bana, ne güzel oturdum anne babamla, sonra akşama göndermedim bizde yedik oturduk.
bu akşam eşimin maçı var yine, bu sefer izlemeye gitmeyecem, iki gün önce de vardı beraber gitmiştik. belki annemgilin evine yakın biyerdeyse gidebilrim ben ordan onlara geçerim, sonrada beni alır
akşama ne yemek yapsam yaa, fikri olan var mı? birazdan açma yapacam
melis bilgisayarda mı çizdin onları?
bu arada show tv'de bi kadın çıktı, 15 ayda 68 kilo vermiiişşişman olduğu için sevgilisi terk etmiş, oda evden hiç çıkmayıp kilo vermiş. şimdi fıstık gibi olmuş. 68 kilo ne demek yaaa
melis çizimlerin çok güzel canım bende yoktur hiç yetenek olanlara da hep özenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?