Eylül dostluğumuza burada devam (:

fkirlerimiz epey aynı ama benim ki bu gidişle hayal gibi kalacak çocuğu 2 sene sonra yapsak yine de kredi ile çok zor

evdede olsa bence birşeyler yapmak lazım,oturup temizlik yapmak gibi bişeyler değil.ne bileyim aydasu takılar yapıyor,blogu var fln..bişeyler üretmek lazım.:118::118::118:

aynen öyle canım diyorsun ya aydasu takılardan keyif alıyor,bense elimde boyalarla birşeyler boyamayı ortalığa saçmayı veya pc de karakterler çizmeyi
kesinlikle ve kesinlikle ev hanımlarının birşeylerle uğraşması gerekiyor kendi için

fkirlerimiz epey aynı ama benim ki bu gidişle hayal gibi kalacak çocuğu 2 sene sonra yapsak yine de kredi ile çok zor
speedy aynen biz de 2 sene sonra 10 sene sonra da yapsak borç bitmez bizim kredi 8 sene 9 ay kaldı canım....onu beklersek...ölme eşşeğim ölme...

speedy aynen biz de 2 sene sonra 10 sene sonra da yapsak borç bitmez bizim kredi 8 sene 9 ay kaldı canım....onu beklersek...ölme eşşeğim ölme...

aynen öyle kredimiz bizimde tahminen işte 8,5 yıl falan kalmıştır mayıs 2011 de başladık ödemeye 10 yıllıktı artık saymıyorum bile
borç hiç bitmiyor ama bari yarısını ödeyelim diyoruz bide çocuk sorumluluğu bile zor geliyor. onun için erteleyip duruyoruz

izmirperisi son zamanlarda görüyorum seni aşağıda sohbete katılmıyosun ama sadece okuyucusun sanırım???

Mrb Hanzade
Evet kk da dost olduğum bir yakınımı bulmuştum,
Profilini açarken burasıda açık kalmıştı okumuştum dostluğunuz gerçekten çok güzel...
İnşallah dostluklarınızda da evliliklerinizde de mutluluğunuz daim olsun kat kat artsın inşallah

kızlar birşeyler yapıyorum diyorum ya işte benimde uğraşım bunlar
elimin altında olanları bulup ekledim

Son düzenleme:
merhabalar kızlar, dün akşamüstü annemgil aradı eve yakın biyerde alışveriştelermiş, çay demle hadi sana gelelim dediler. bir anda enerji geldi bana, ne güzel oturdum anne babamla, sonra akşama göndermedim bizde yedik oturduk.

bu akşam eşimin maçı var yine, bu sefer izlemeye gitmeyecem, iki gün önce de vardı beraber gitmiştik. belki annemgilin evine yakın biyerdeyse gidebilrim ben ordan onlara geçerim, sonrada beni alır

akşama ne yemek yapsam yaa, fikri olan var mı? birazdan açma yapacam

tansaşın logo yarışması vardı seneler evvel,iğrençte bişey seçilmişti

bu tarz yarışmalar tam sana göre,takip et arada böle şeyler olursa süper olur

o tür şeylere öğrenciyken hocalar sokuyordu, bir kaç sergiyede katılmıştım hatta sonrasında hiç düşünmedim açıkçası iyi fikir canım
şu düğün zamanı evlilik sonra evliliğe alışma sürecinde baya boşladım böyle şeyleri yeniden başlıcam hayırlısıyla

melis bilgisayarda mı çizdin onları?

bu arada show tv'de bi kadın çıktı, 15 ayda 68 kilo vermiiiş şişman olduğu için sevgilisi terk etmiş, oda evden hiç çıkmayıp kilo vermiş. şimdi fıstık gibi olmuş. 68 kilo ne demek yaaa

kuzenim gelecek akşam sioariş verdi hasanpaşa köfte yapıcam hani fırında patates püreli köfte oluyo ya ondan canım şehriye çorbası ve pilav yaparım bi de salata sen de yap istersen bu menüyü malzemen varsa

o kadını dün haberlede gördüm oyuncuymuş

ilki pc de diğer ikisi elde canım

melis çizimlerin çok güzel canım bende yoktur hiç yetenek olanlara da hep özenirim

teşekkürler canım, bende bir yaşıma kadar bilmezdim böyle bir yeteneğim olduğunu okul sistem kurbanı olmuştuk sonrasında U dönüşü oldu bendede hani belki sendede vardır farkında değilsindir geliştirebilirsin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…