Eylül dostluğumuza burada devam (:

netten baktım ikisi de jakoymuş bizimkilerin

jakolar çok büyüyormuş diye bilemedim. biraz araştıracam. ama çok güzel konuşurmuş jakolar konuşturanıza çocukları, ilgi ister onlar, daha cinsini bile bilmiyormuşsun cık cık cıkk

bende balık besleyince hayvan beslemişim gibi gelmiyor.. elime alıp sevemediğim şeyi napim ben, öyle ablak ablak yüzüyorlar suda, 10 yıl beslesen seni yine tanımaz. ama süs olarak güzel, hareketli tablo gibi düşünüyorum ben onları.. hatta babalar gününde hem babama hem kayınbabama almıştım.

bu akvaryum 20 damacana su alıyo kızlar tek bu turuncu kaldı kocaman olarak ama hareket halinde olduğu için net değil çok

aay hanzadee aynı beni tarif ettin kedileri hiç sevmiyorum sevemedim, köekten korkmam ama kediden çok korkarım. Bizim burdabitane pitbull var sahibinin yanında geçen eşimle yanından geçtik bende tık yok az ilere kedi gördük zorla karşıya geçirdim eşimi şok oldu adamcağız

bizdekini beslerken ilgilenirdim ama küçüktüm o zaman daha ilkokula gidiyodum babam cennet papağanı derdi onlar konuşmazmış bilmiyorum ama sen jako deyince nete yazdım ona benziyo iş yerindeki de arada seviyodum filan ama benim değil sonuçta öldü zaten şimdi konuşsun diye uğraşmıştık hatta bi ara markete indirdik müşteriler filan kalabalık konuşur diye olmadı orda geri odaya aldık ama işi bırakıp onunla nasıl konuşayım

motor çalışmıyo mu canım çok mu pis oldu gerçekten bazen bizimde öyle oluyo kokuyo suyun birazını boşalt yerine doldur yavaş yavaş değiştir istersen ama sor tabi yapmadan önce biz azar azar değiştiriyoruz bizim burda çalışan bi abi var bu tür şeylerle ilgileniyo ben ona bi sorarım

filtre tıkandı heralde.sudan kaynaklansa değiştirrim.ama cama ve içindeki aksesurların yüzeyi kahverengi oldu nokta nokta.onları yıkamak lazım.tamamen boşaltmak demek buda.tek başıma mümkün değil zaten.boşu bile ağır akvaryumun..

ölenlerin sayısını söyleyemiyorum korkuyorum içimizde panter emel olabilir.

bu arada bizim ki 20 damacana değil ama 15 alıyomuş üstünde boşluk kalıyo ama 20 tane ayırdığı için hepsini koyuyo sanıyodum koymadım ama 15 ten sonra biraz daha alır dedi suyu da üstten biraz boşaltıp 1-2 damacana ekliyomuş
ama bizim motor da güzel çok pis olmuyo arada sırada pisleniyo

Son düzenleme:
bizim filtreyi temizlikçi abla her c.tesi yıkıyo geri takıyo iyi bakılıyo yani balıklara

siyahdeniz benim çocukluktan kalma heralde zaten çok ilgim yoktu kedilere bir gün bizim eve girmiş camdan ben de akşam oldu karanlık perdeyi çekicem cama yaklaşmamla yumuşak bişeye bastım diye kaçmam bir oldu çıplak ayakla düşünsene o da korkudan camdan fırladı salak kedi ne işin var evimizdeeeeeee

vatozlar ölene kadar tertemizdi,sonradan pislendi...ya ben balık sevmiyorum ,o yüzden hiç ilgilenmiyorum açıkçası.öğrenciyken kocamın 2-3 balığı vardı,küçük bi fanusun içinde,onun suyunu değiştirmeye değiştirmeye leş gibi kokardı,ben her gittiğimde değiştirirdim,ozamandan beri iğrendim.:113:

1 paket makarnaya
3 yemek kaşığı domates salçası
1 kaşık biber salçası(varsa)
4 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı fesleğen (arzuya göre artabilir)
2 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 kaşık tereyağı yarım çay bardağından az sıvı yağ
sarımsakları rendeleyin salçayı biraz su ile ezin baharatları karıştırın,yağı eritin bu karışımı ilave edin biraz pişirin sosunuz hazır afiyet olsun....
bunu netten buldum güzel olacağını düşünüyorum mantıklı bi tarif daha nasıl olsun

saol tatlım sende olmasan

ben bi yerde yedim çok güzeldi.beyazdı ama krema vardı sanırım içinde.şu barillanın hazır soslarındanmı alsam.pahalı biraz sanırım onlar ama fesleğeni aramaktan iidir.

bunu denedinmi,yumuşacık oluyor ailecek yiyoruz :)

Malzemeler:

1 kg tavuk bonfile
3 yemek kaşığı soya sosu
3 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:

Tavuk bonfileyi küp doğrayın ve kapaklı geniş bir kaba aktarın.
Kalan diğer tüm malzemeyi iyice karıştırın, tavuğun üzerine dökün ve iyice karıştırın.
Kabın kapağını örtüp mümkünse bir gece yada en az 3-4 saat dinlendirin.
Geniş bir tavaya 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ alın, etleri orta ateşte arada karıştırarak iyice kızarana kadar pişirip servis edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…