- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.301
12 ye çeyrek kala uyanmışım.Sınavı olan kızların inşallah sınavı güzel geçmiştirrr
Kızlar bu arada sabah tartıldım
63
An itibariyle tam 4 buçuk kilo verdimmm
ohh maşallah canım keşke öyle kilo bende verebilsem
ben de yemeğimi yedikten sonra çıkmayı düşünüyorum çorba pilav kanat var benim menüm...
Aydasu kurban ne zamana daha 1 aydan fazla var dimi?? Aynen ben de en az 4 daha vermeliyim.
Zaten sonra yazdığım resim en şişko halim.Şimdi ikisi arasında bi yerdeyim.
Herkes cok kilo almışsın diyodu zaten kurbanda süper olmalıyım
Evet canım ekım 25 bayram...
En az 4 kılo daha gıtmelı, bırazdan yuruyus bandına cıkacam, sen spor yapıyormusun
benı de kımse gormedı memlekete gıtcez kımse gormeden normale donmelıyım
spor yapamıyorum ama bütün gün ayaktayım.Bıcırıklardan dolayı.Eve gelince her yanım zonkluyo.Ama spor yapamayınca kahroluyorum.Sarkma falan olacak diye ödüm patlıyor.Ben yağ karbonhidrat alımını kestim et süt sebze yumurta tam gaz...umarım sarkmam
butun gun aktıf olarak hareketlı oldugun ıcın sanmıyorum canım sarkacagını... Esım benı cok sabote edıyor, epey bı tartısıyoruz bu konuda ama napalım...
pingum nasılsın
niye sabote ediyor kiyoksa balık etli mi seviyor :))
hoşgeldin pinguuu
selam kızlarr.. Maşallh 4 kilo vermişsiniz aferin size. bende kpss ye girdiim sabah ama çalışmadığım için bii beklentim yok. okul annemlere yakındı eşim orda bekledi bende çıkışta kahvaltıya gittim. yeni geldik sayılır eve etli kurufasulye tapıyorum. birazsa etrafı süpürüp silmem gerek. acaba daphnenin nasıl geçti sınavı o çok çalıştı.
Pingum kısmet bu ısler hakkınızdan hayırlısı olsun evet ben de daphne yı cok merak edıyorum ınsallah emeklerının karsılıgını almıstır...
Kız fasulyeyı duduklude mı yapıyon? Nasıl canım ıstıyor anlatamam ama duduklum kırıldı ya normal tencerede sabah koysam aksama pıser mı bılmem
yok ben hiçbişeyi düdüklüde yapmıyorum ya normal tencerede yapıyorum. akşamdanda ıslamadım he. ay acaba düdüklüyemi koysam kız tüp biticek boşuna. şimdi tencereden alıp düdüklüye koysam olurmu??
olur canım neden olmasın neden kullanmıyon kı sen duduklu, kız benım elım ayagımdı duduklum, bamyayı 5 dakıkada taze fasulyeyı 8 dakıkada yapardı rahmetlı, 5 dakkada mercımek corbası 10 dakkada patateslı tavuk yemegı oyyyy ıcım yanıyiiipazartesı kapagı doktora goturcem ıns tedavısı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?