Eylül dostluğumuza burada devam (:

selamlar kızlarr.. çok yoruldum ya süpürge yaptım benim makinem su filtreli temizlemesi yrdu bu kez eğilemiyorum ya. çamaşır yıkayıp astım. yemek yaptım,yedik mutfağı toparladım attım kendimi. kocamda aşağıda dükkanda maç izliyo internetten.

ahsencim ohhh bebişe çeyizini düzdün desene neler alsın ya anlatsana benmde aklıma gelsin.

yorma tatlım sende kendini çok fazla işleri eşin yapıversin azıcık

biz de eşimle bugün ev bakmaya gittik fikir olsun biraz dedik sadece 1 tanesine bakabildik ama o bile çok hoşuma gitti benm yeni yapılmış bi daire ebeveyn banyosuna kadar her şey var

biz de eşimle bugün ev bakmaya gittik fikir olsun biraz dedik sadece 1 tanesine bakabildik ama o bile çok hoşuma gitti benm yeni yapılmış bi daire ebeveyn banyosuna kadar her şey var

şimdi evleri çok güzel yapıyolar ya.. İşallah Allah hepimize kendi evimizi almayı nasip etsin canım.

kızlar bgn çk yakın bi arkadaşım sezeryanla doğum yaptı bebek minicik öyle sevimli ki... 2600doğdu (son bi ayda hiç büyümemişti,dr eşin yaşlanmış demiş o ne demekse) çk güzel bidurumdu çk etkilendim çk heyecanlandım ilk kez bu kdr yakından yaşadım bu duyguyu

çocuk için erken diyorum kendi adıma ama bgn fikrim değişti galiba:26:

yakınımızda yaşayınca daha çok etkileniyoruz benm 2 arkadaşımda doğum yapmak üzere bende heyecanlanıyorum onlarla konuştukça sen kaç yaşındasın canm

Sniperelit iyiyim tatlımm

Kızlar inanmıyorum tam ev konusu acılmışş.
Pazartesi kredi şartlarını gidiyor eşim.Oturduğumuz siteden ev almak istiyorduk.Ev sahibimizi aradık önce satmaya niyetli.İnşallah normal bi fiyat ister.2 gün içinde dönecek bize.Eşim bankalardan şartları öğrenecek azıcık peşinatımız var.İkimiz de çalışmamıza rağmen gecen sene çok para biriktiremedik yedik içtik gezdik.
Kredi çekilmeden de birşey alınmıyor.Sanırım 100 milyara kadar kredi çekeceğiz.Sıkıntılı günler başlıyor ama evimiz olacak nasipse.

evin tutarının 3/4 ü kadar kredi verio canım banka bizde araştırdık da en uygun garanti gibi geldi bize

evin tutarının 3/4 ü kadar kredi verio canım banka bizde araştırdık da en uygun garanti gibi geldi bize

evet canım abisi falan yardım edecek eşime...Acaba altından kalkabilecek miyiz bilemiyorum.1 sene oldu evleneli erken mi acaba?Bi de akarken doldurmak lazım.Ev sahibi ne diyecek bakalım

ben de en çok evi süpürürken yoruluyorum pingu,diğer işler çok yormuyor
bazen eşim yapıyor ev süpürme işini ama beğenmiyorum ya üstünkörü yapıyor

bu arada bebek için kadife tulum aldık bol bol, malum kış bebeği olacak
küvetini ve banyo havlusunu aldık, battaniye aldık, nevresim takımı aldık, çoraplarını aldık, çıtçıtlı atletler aldık, şapkalar aldık pofuduk pofuduk, kapı süsünü kadar aldık valla pingum aklıma gelmiyo ya:)
sonracıııma iyi bir ateşölçer aldık tabi ki, hee sümük pompası bilem aldık kız DD, tırnak makasını da aldııkkk::
oyy datlu kızım beniimmm gelse de yesek artıkın

siz böle anlatınca özeniyorum bende,ne güzel pamuk gibi ufacık bi bebiş.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ev almaya niyetlenen arkadaşlarımında inş en kısa zamanda evlerinize kavuşursunuz..

yakınımızda yaşayınca daha çok etkileniyoruz benm 2 arkadaşımda doğum yapmak üzere bende heyecanlanıyorum onlarla konuştukça sen kaç yaşındasın canm

cnm ben 85liyim 27 yani bebek için hazır değilim ama eşim çk ısrar ediyor (o 33yaşında) uuuffff :26: çk korkuyorum daha ev işlerinde çk başarılı değilim bide tam gün çalışıyorum üstelik eşimde hsonu full çalışıyor h.içi rahat ders programı,birbirimizi bile sayılı saatlerde görüyoruz

biz de yapmadan önce diyorduk yok erken yok biraz para biriktirelim yok şunu yapalım falan
sonnra karar verdik, endişelendiğimiz hiçbişey gerçek olmadı
bambaşka bir heyecan girdi evimize
inan bana eşimle olan bağım bile farklı bir noktaya geldi, yani çok farklı bir duygu Allah herkese yaşatsın
hele şimdi zaman yaklaştıkça insanın mutluluğu tavan yapıyor gerçekten

Kimse yok ama .neyse bizde sabah beylikduzune kahvaltiya gittik geldik uyuduk simdi esim dukkana gitti sonra maca gidecek dun tum gun temizlik yaptim ahhsen minnosun cicilrri hayirli olsun melis dikkat et kendine gecmis olsun demet sinav sonrasi ugramamis son olarak 15 gecikmeli regli oldum az once

amin cnm.bizde diyoruz iş yeni otursun,evi değiştirelim fln fln.ama bunlar çok gecikirse çocugu bekletenin bi anlamı yok çünkü hayat zaten bi koşuşturmaca hiçbişey bitmiyor...

evliliğe tam olarak alıştığımı söyleyemicem,yani evliliğe değilde ev hanımlığı yoruyo beni,bazen hiçbişey yapmak içimden gelmiyo öğrenci evine döndüğü anlar olabiliyo.çocuk konusu kafamda bi yerlere oturmuyo bi türlü...

buna nasıl karar verilir bilmiyorum....siz hamişler buna nasıl karar verdiniz,nasıl kendinizi hazır hissettiniz????

bnde aynı böle düşünüyorum yaa:18: ev işleri nankör sürekli dağılan ev durmadan bulaşık yemek ütü çamaşır silme süpürme ve tozzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…