Eylül dostluğumuza burada devam (:

işallah canım Allah şifa versin. şimdi sıcak suyuyla birlikte koysammı. ne biliyim ben düdüklünün suyunu ayarını yapamıycam gibi geliyo bide korkuyorum kullanmaya benim eski düdükllülerden

eskılerden kım kaldı zaten kuzum
Saka bı yana ben de hıc normal tencerede pısırmedıgım ıcın bılmıyom kı ay dun halımı gormelıydın bamya yaptım normal tencerede ellı kere gıttım basına baktım oldu mu olacak mı dıye

selam kızlarrr
c.tesi kimse yoktur ama yinede bakayım dedim azda olsa sohbet varmış bende hazırlandım eşimi bekliyorum akşam yemeğine eşimin teyzesi çağırmış oraya gitcez taaaa pendik e, buzdlabı tamtakır kuru bakır markete gitmek istiyordum ama yarına kaldı artıkın
siz böle kilodan bahsedince gözüm göbeeeme kayıyor acilen göbüşten 4 kilocuk vermem lazım, pantalon giydiğim zaman resmen kemer üstü göbek var yawwww

kuzucum derdın 4 kılocuk olsun 1 ayda bıttı gıttı olur sen bıle anlamazsın ben napam :2:

melıssss

kuzucum derdın 4 kılocuk olsun 1 ayda bıttı gıttı olur sen bıle anlamazsın ben napam :2:

melıssss

ya aydasum verilir tabi ama boğazımıza bi dur diyemiyoruzki eşimle, bi ara ne güzel 1 haftada 2 şer kilo falan vermiştik ama 2-3 haftadan sonra sıkılıyoruz hep aynı şeyleri yemekten sonra Allah ne verdiyse akşam aburcubur çok var bizde kuruyemişler çikolatalar dilim pastalar oooooo

senı sımdılık cok rahatsız etcek bı kılon yoktur da ondan ıradeyı devreye sokamıyorsundur canım, cıdden cok rahatsız etcek kılon olsa ben gıbı gece gunduz nasıl vercem hadı gayret der dururdun...

Aydasucum yattığım yerden telfndn bakıyordum öyle hasta gibiyim keyifsizim
Sen nasılsın?

hayırdır canım neyın var ılaclardan mı oylesın?
Benn hıc ıyı degılım bakma yazdıgıma bole neselı neselı bı salak gıbıyım

Son düzenleme:
kız aydasu düdüklüye koydum fasulyeleri. 10 dk kaynasa sonra salçasını koyup normal pişirsem olur herhal.

meliscim üşütüyoruz bu mevsim tam hastalık mevsimi dikkat et kendine

kız aydasu düdüklüye koydum fasulyeleri. 10 dk kaynasa sonra salçasını koyup normal pişirsem olur herhal.

meliscim üşütüyoruz bu mevsim tam hastalık mevsimi dikkat et kendine

olur canım sımdı o zaman suyuyla haslıyorsun duduklude demı . Bak ben soyle yapıyorum aksamdan ıslatıyorum ertesı gun etını kavurduktan sonra fasulyesını de koyup tam 40 dakıka pısırıyorum hıc haslamadan... alısırsan bı daha hep yaparsın canım, pekı normal tencerede ne kadar suruyordur pısmesı

aydasucum benim fasulyelerim anannemlerden geliyo marketlerden almadığım için ve daha taze olduğu daha için çabuk pişiyo akşamdan ıslatmaya filan gerek kalmıyo ama bu geçen senenin fasulyesi biraz daha geç pişebilir. hiç saat tutmuyorumki.

anladım canım bız bıme talım :)
bana bakma sen manyagım ben boyle konularda ılla dakka saat bılcem tarıf defterıme bıle yazarken ayar derecesı dakkasına varana kadar yazıyorum, sımdıden afıyet olsun

süpürge yapcam nasıl zor geliyo ya nedense.. dünde kocacım halıy a limonata döktü kendimiz yıkamadık bu kez yıkatmaya verdik ya ben yıkayamam zaten kocamada zor geldi.

kızlaaaar
doktorumuz rahatsızlanmış bugün minnoşumuzu göremedik

ammaaa eminönüne gittik, kızımız için gerekli olan herşeyi aldık hiçbir eksiği kalmadı
şansımıza yüzde on indirim de vardı ohh mis gibi alışveriş yaptık hamdolsun
resimlerini çekip eklicem inş ama şuan aşırı yorgunum
geçm,işi okuyayım

sonraki randevu ne zman canm hazırlık yaparken hamileliğin başlarında yaşadıklarını unuttun bile dimi ne güzeldir...

sonraki randevu ne zman canm hazırlık yaparken hamileliğin başlarında yaşadıklarını unuttun bile dimi ne güzeldir...

ben o zor günlerimi çoktan unuttum canım ya
hala arada bulantılarım oluyo ama çok şükür hayata döndüm:))

bu haftaiçi başka bir güne randevü almam lazım, eşime dedim bu sefer ctesiyi bekleyemem annemle giderim haftaiçi
özledim ben bebeğimi ya

bence de bekleme tekrar haftasonunu eşinde izin alır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…