- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.321
işallah canım Allah şifa versin. şimdi sıcak suyuyla birlikte koysammı. ne biliyim ben düdüklünün suyunu ayarını yapamıycam gibi geliyo bide korkuyorum kullanmaya benim eski düdükllülerden
selam kızlarrr
c.tesi kimse yoktur ama yinede bakayım dedim azda olsa sohbet varmışbende hazırlandım eşimi bekliyorum akşam yemeğine eşimin teyzesi çağırmış oraya gitcez taaaa pendik e, buzdlabı tamtakır kuru bakır markete gitmek istiyordum ama yarına kaldı artıkın
siz böle kilodan bahsedince gözüm göbeeeme kayıyor acilen göbüşten 4 kilocuk vermem lazım, pantalon giydiğim zaman resmen kemer üstü göbek var yawwww
kuzucum derdın 4 kılocuk olsun 1 ayda bıttı gıttı olur sen bıle anlamazsın ben napam :2:
melıssss
Aydasucum yattığım yerden telfndn bakıyordum öyle hasta gibiyim keyifsizim
Sen nasılsın?
ya aydasum verilir tabi ama boğazımıza bi dur diyemiyoruzki eşimle, bi ara ne güzel 1 haftada 2 şer kilo falan vermiştik ama 2-3 haftadan sonra sıkılıyoruz hep aynı şeyleri yemekten sonra Allah ne verdiyseakşam aburcubur çok var bizde kuruyemişler çikolatalar dilim pastalar oooooo
Aydasucum yattığım yerden telfndn bakıyordum öyle hasta gibiyim keyifsizim
Sen nasılsın?
hayıdır meliscim bişey yok dimi canını sıkan
hayırdır canım neyın var ılaclardan mı oylesın?
Benn hıc ıyı degılım bakma yazdıgıma bole neselı neselı bı salak gıbıyım
kız aydasu düdüklüye koydum fasulyeleri. 10 dk kaynasa sonra salçasını koyup normal pişirsem olur herhal.
meliscim üşütüyoruz bu mevsim tam hastalık mevsimi dikkat et kendine
kız aydasu düdüklüye koydum fasulyeleri. 10 dk kaynasa sonra salçasını koyup normal pişirsem olur herhal.
meliscim üşütüyoruz bu mevsim tam hastalık mevsimi dikkat et kendine
aydasucum benim fasulyelerim anannemlerden geliyo marketlerden almadığım için ve daha taze olduğu daha için çabuk pişiyo akşamdan ıslatmaya filan gerek kalmıyo ama bu geçen senenin fasulyesi biraz daha geç pişebilir. hiç saat tutmuyorumki.
kızlaaaar
doktorumuz rahatsızlanmış bugün minnoşumuzu göremedik
ammaaa eminönüne gittik, kızımız için gerekli olan herşeyi aldık hiçbir eksiği kalmadı
şansımıza yüzde on indirim de vardı ohh mis gibi alışveriş yaptık hamdolsun
resimlerini çekip eklicem inş ama şuan aşırı yorgunum
geçm,işi okuyayım
sonraki randevu ne zman canm hazırlık yaparken hamileliğin başlarında yaşadıklarını unuttun bile dimi ne güzeldir...
ben o zor günlerimi çoktan unuttum canım ya
hala arada bulantılarım oluyo ama çok şükür hayata döndüm:))
bu haftaiçi başka bir güne randevü almam lazım, eşime dedim bu sefer ctesiyi bekleyemem annemle giderim haftaiçi
özledim ben bebeğimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?