- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.361
kız ne bankacısıı. ben atanamayan zavallı bi öğretmenim:))bankacı olan sofistike değil miydi
melis harika şeyler bunlar yaa...Eki Görüntüle 514928 Eki Görüntüle 514929 Eki Görüntüle 514930
kızlar birşeyler yapıyorum diyorum ya işte benimde uğraşım bunlar
elimin altında olanları bulup ekledim
amin cnm.bizde diyoruz iş yeni otursun,evi değiştirelim fln fln.ama bunlar çok gecikirse çocugu bekletenin bi anlamı yok çünkü hayat zaten bi koşuşturmaca hiçbişey bitmiyor...
evliliğe tam olarak alıştığımı söyleyemicem,yani evliliğe değilde ev hanımlığı yoruyo beni,bazen hiçbişey yapmak içimden gelmiyo öğrenci evine döndüğü anlar olabiliyo.çocuk konusu kafamda bi yerlere oturmuyo bi türlü...
buna nasıl karar verilir bilmiyorum....siz hamişler buna nasıl karar verdiniz,nasıl kendinizi hazır hissettiniz????
evet bende bi kaç yerdde gördüm ama yemyeşildi.Kizlar mandalina cikmis
amin cnm.bizde diyoruz iş yeni otursun,evi değiştirelim fln fln.ama bunlar çok gecikirse çocugu bekletenin bi anlamı yok çünkü hayat zaten bi koşuşturmaca hiçbişey bitmiyor...
evliliğe tam olarak alıştığımı söyleyemicem,yani evliliğe değilde ev hanımlığı yoruyo beni,bazen hiçbişey yapmak içimden gelmiyo öğrenci evine döndüğü anlar olabiliyo.çocuk konusu kafamda bi yerlere oturmuyo bi türlü...
buna nasıl karar verilir bilmiyorum....siz hamişler buna nasıl karar verdiniz,nasıl kendinizi hazır hissettiniz????
sofiş napıyousunn???
siz nasıl karar verdiniz bebeğe
sofiş resimleriniz çok hoş bizim o taraflara gitmişsiniz safranboluya da uğrasaydınız yakın amasraya baya..
bi arkadaşım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı,şaşırıyorum walla ben daha 3 ayda annemi özlüyorum diye ağlıyodum ne bebeği
bi arkadaşım evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı,şaşırıyorum walla ben daha 3 ayda annemi özlüyorum diye ağlıyodum ne bebeği
ben hala annemi özlüyorum, hatta arada babamla telde konuştuktan sonra ağlıyorum. ama bunlar ayrı şeyler...
ha şöylede bi durum var ben çalışıyo olsaydım bu kararı kolay veremezdim büyük ihtimalle. iş hayatıda önemli bence...
evt daha önce karar vermenizdeki en büyük etken bu sanırım.bende evde olsam farklı düşünebilirdim.şimdi böle zaman problemi var
ben evdeyim ama bende karar veremiyorum galiba bende problem vargeçen doktora gittiğimde doktorda bi problem yok dedi kansızlık dışında hatta bi de ilaç verdi bu ilacı içip gün aşırı spor hareketlerinde bulunursak olurmuş yüksek ihtimal
siz istiyomusunuz bebiş;?
eşim istiyo gibi sokakta bile görünce seviyo bende istiyorum ama korkuyorum bakamam falan diye bide ilk önce ev alalım istiyorum kiracı olmak çok sinir bozucu yaza doğru düşünüyorum ben bakalım ilacı adetim düzene girsin die verdi doktor
bakarsın cnm neden bakamayasın..ev alma durumunuz yakınsa bekleyin tabi,ama uzaksa dediğim gibi çok fazla beklememek gerek
yaza doğru büyük ihtimal alcaz gibi canım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?