- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.781
Kızlar bizde dün gece konuştuk eşimler samimiyim bahar konusunda. Dün eşimin iş yerindeki bir arkadaşıda bizden sonra evlendi 5 haftalık hamileymiş. Melisinde hamilelik haberini alınca konusunu açtım. Eşim zaten dünden hevesli en geç bahara bizde başlarız dedi. Tabi önce doktora gidip ikimizde muayne olacağız sonrasında. Çok uzatmayacağım çünkü 2. ciyide düşünüyoruz. Yaşım geçiyor artık.
dapne eşimde gitmek istiyo doktora ben gittim geçen hafta ama erkekler hangi doktora gidio acaba onu kestiremedik:44::44::44:
dapne eşimde gitmek istiyo doktora ben gittim geçen hafta ama erkekler hangi doktora gidio acaba onu kestiremedik:44::44::44:
ben en önce vafiden bekliyorum
vafi vafi vafi....
İnşallah istediğiniz zamanda gelir bebişiniz şimdi düşünmesi ayrı bir heyecan ama göbüşünde tekmeler atmaya oynamaya başladığı zaman çok çok farklı bir heyecan dünyanın merkezi göbüşün oluyorr
ben de landfloves gibi ilk 20 de görüyorm kendimi ilk 10 a yetişemem sanırım
TOP 10 kaçırmıyım bari 10. ben oliim:)
ben de landfloves gibi ilk 20 de görüyorm kendimi ilk 10 a yetişemem sanırım
landfloves ilk 20 olabilir :44:, ama seni ilk 15 de görüyorum..
daphneyi 11 veya 12
benim fikrimce 17 kişiyiz.. semerta,buan ve siyahdeniz yok ne zmandır dimi kızlar.. onlarıda sayarsak 20 olacaz. ama bu sayma işinde isimleri yazıpta bir tartışma yaratmak istemiyorum yeniden. o yüzden yazmayacağım..
neyse nerden geldi aklıma bu onu söyliyim, vafi dedi ya hamilelik listesinde ilk 10'a gireyim diye ordan geldi aklıma kaç kişiyiz diye.. bende ilk 20'ye gireyim o zaman
Kızlar bizde dün gece konuştuk eşimler samimiyim bahar konusunda. Dün eşimin iş yerindeki bir arkadaşıda bizden sonra evlendi 5 haftalık hamileymiş. Melisinde hamilelik haberini alınca konusunu açtım. Eşim zaten dünden hevesli en geç bahara bizde başlarız dedi. Tabi önce doktora gidip ikimizde muayne olacağız sonrasında. Çok uzatmayacağım çünkü 2. ciyide düşünüyoruz. Yaşım geçiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?