Eylül dostluğumuza burada devam (:

İnşallah istediğiniz zamanda gelir bebişiniz şimdi düşünmesi ayrı bir heyecan ama göbüşünde tekmeler atmaya oynamaya başladığı zaman çok çok farklı bir heyecan dünyanın merkezi göbüşün oluyorr

dapne eşimde gitmek istiyo doktora ben gittim geçen hafta ama erkekler hangi doktora gidio acaba onu kestiremedik:44::44::44:

Canım ürolojidir diye tahmin ediyorum.

Kız hanzede Allah nasip ederse nisan mayıs gibi yakın dediğin baya bir var gaza getirme beni şimcik

Speddiy darısıda başına inşallah :)

Landflowes bencede yapma bir sürü saçma muhabbet döner gereksiz alınganlıklar hiç gerek yok.

oo daphne sevindim canım yakında haberlerini alırız inşallah... o zaman hamileler, isteyenler vede erteleyenler var topiğimizde sende erteleyenlerden isteyenler kısmına geçiş yaptın...

ya bende kist vardı hem onun kontrolü hemde hormon kontrolleri için doktora gitmek istiyorum ama regl dönemimin 3.gününde gitmem gerekiyormuş dimi? similla sen mi gitmiştin canım regl iken? ne kontrolü yaptı peki? kan değerine falan mı bakıyor neden regl iken gidiliyor acaba? birde cesaretim yok zaten ilk gidişimde miracle'ın gazıyla ve desteğiyle gitmiştim sağolsun, aslında yine beraber gidebilirim miraclecııııım benide götüüüüüüüüür... haftaya başlar benim regl.

ben de landfloves gibi ilk 20 de görüyorm kendimi ilk 10 a yetişemem sanırım

...........................................

Son düzenleme:
oooo top10 listemizin isteklileri ortaya çıktı.. Rabbim önce isteyenlere versin inşallah kızlar.. aydasu, chitlenbik, miracle, vafi, sniperelit, daphne... var mı başka isteyenler?

özden similla hanzade, bizde 2014 bebişleri top 10 yapıp ilk üçe koyalım kendimizi bari sonlarda kalmayalım :82::82:

TOP 10 kaçırmıyım bari 10. ben oliim:)

ben de landfloves gibi ilk 20 de görüyorm kendimi ilk 10 a yetişemem sanırım

Kızlar maşallah hertürlü kaçma yolundasınızz ama bunun kaçarı yok eninde sonunda bebişiniz olsun istiyceksiniz makul bir zamanı belirleyin tabi çokta fazla planlamamak lazım ama ya olmama ihtimalini düşünüyormusunuz? Tabiki Allah göstermesin aratmadan versin ama çokta ertelemeyin çevremde çok uğraşıpta olmayan var siz kontrollerinizi aksatmayın ama bebişide çok ertelemeyinn

landfloves ilk 20 olabilir :44:, ama seni ilk 15 de görüyorum..

daphneyi 11 veya 12

bu kadar isteyen var 15 benim için çok erken olur.. zaman önemli benim için, daha kendimi hazır hissetmiyorum gerçekten.. eşimle o kadar plan yapıyoruz seneye şuraya gidelim şunu yapalım vs diye ama içinde bebek yok bu planların hiçbirinde

hem benim önce iş bulmam lazım, bu şekilde evde otururken birde hamile kalıp hiç işe giremez 9 ay ve sonrasında bebek bakımı için evde kalırsam kafayı yerim iyice

bak sana içimden geceni söyleyeyim
sizin hiç planınız yok ya bebek için, bir gün bi farkedeceksin ki regl olmamışsın, bekleyeceksin bekleyeceksin olmayacaksın
sonra buraya yazacaksın imkansız diceksin biz seni gazlicaz gidip test yapacaksın. anaaaa o da ne hamilesin
mümkün değil diye diye doğuracaksın heheeehe
kaza kurşunu olcak seninki yani
ayy bu mesajımı saklasana ya ben gerçekten böyle olacağını hissediyorum

ayy desene mels doğurur doğurmaz senin haberini alabilirz yani
ay ben çok heyecanlandım ya hepimiz dizicez minnoşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…