Eylül dostluğumuza burada devam (:

Melisim hayırlı olsun kuzucuğum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin fındık kurdunu Gruptaki 6. teyzeliğim. Baharada ben yapıcak çok pis gaza geldim şu anda

jeloo hoşgeldin rahatsız ettik bacım kusura bakma online olduğun halde yanımıza gelmiyosun aşk olsunnnnnnnnn

jeloo hoşgeldin rahatsız ettik bacım kusura bakma online olduğun halde yanımıza gelmiyosun aşk olsunnnnnnnnn

Gebelik topiğine takılmışım zaman nasıl geçmiş anlamadım girip baktım bir ara gelirim dedim geri ama ordan oraya gezince forumda niye gelmiyim bebişim daha senin sofrana bakıcam bakamadım du bakıyımm çok güzel geçmiş yıldönümünüz eşini tebrik ediyorum demekki hamile kalsan sana süper yemekler yapabilicekk

Similla listeni topiğin ilk sayfasına ekledim canım.. ne zamandır yapalım diyorduk iyi hatırlattın.

bebişinin arkadaşları çoğalıyor

Evet bebişlere arkadaşlar gittikçe artıyor bakalım kaç tane daha eklenicek biz doğurana kadar bütün topik nerdeyse hamile kalıcak inşallah (isteyenler tabisii)

VAfim evlilik yıldönümünüzmüş tebrik ederim şimdiden romantik bir akşam geçirinn

en başa bizim listemiz altına da hamişlerimizin listesi eklense ?? elini kolunu sallayan buraya gelmese

benim fikrimce 17 kişiyiz.. semerta,buan ve siyahdeniz yok ne zmandır dimi kızlar.. onlarıda sayarsak 20 olacaz. ama bu sayma işinde isimleri yazıpta bir tartışma yaratmak istemiyorum yeniden. o yüzden yazmayacağım..

neyse nerden geldi aklıma bu onu söyliyim, vafi dedi ya hamilelik listesinde ilk 10'a gireyim diye ordan geldi aklıma kaç kişiyiz diye.. bende ilk 20'ye gireyim o zaman

buan bugün geldi işi yoğunmuş bu aydan sonra normale dönermiş ama
siyahdeniz sıksık geliyo aslında
ama semerta uzun zamandır gelmiyo

Kızlar bizde dün gece konuştuk eşimler samimiyim bahar konusunda. Dün eşimin iş yerindeki bir arkadaşıda bizden sonra evlendi 5 haftalık hamileymiş. Melisinde hamilelik haberini alınca konusunu açtım. Eşim zaten dünden hevesli en geç bahara bizde başlarız dedi. Tabi önce doktora gidip ikimizde muayne olacağız sonrasında. Çok uzatmayacağım çünkü 2. ciyide düşünüyoruz. Yaşım geçiyor artık.

istemek başarmanın yarısıymış % 50 hamile sayılırsın

inşallah istediğiniz zaman olur bahara yani

neyse işte doğru söylüyorsun her zaman gelenlerde belli gelmeyenlerde belli, ama bazıları ayda yılda bir geldiği halde birde listeyi görüp yüzsüzce benim adım neden yok vs gibi sorabiliyor. o yüzden hiiiiç bulaşmak istemiyorum malum ayrı bir konu açarken bile baya tantana olmuştu kimseyi kısıtlayamazmışız isteyen gelirmiş falan.... amaaaaan neyse işte eğer siz bir liste yaparsanız eklememi isterseniz eklerim en baştaki açılış mesajına..

dapne eşimde gitmek istiyo doktora ben gittim geçen hafta ama erkekler hangi doktora gidio acaba onu kestiremedik:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…