- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.761
jeloo yok ortalıkta yaa özledimm
jelocum açıkta burda değil :44:
Geldim vafim geldim bu haberi kaçırırmıyım bir hamilemiz daha varr
Melisim hayırlı olsun kuzucuğum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin fındık kurdunuGruptaki 6. teyzeliğim. Baharada ben yapıcak çok pis gaza geldim şu anda
jeloo hoşgeldin rahatsız ettik bacım kusura bakma online olduğun halde yanımıza gelmiyosun aşk olsunnnnnnnnn
bebişinin arkadaşları çoğalıyor
Evet bebişlere arkadaşlar gittikçe artıyor bakalım kaç tane daha eklenicekbiz doğurana kadar bütün topik nerdeyse hamile kalıcak inşallah (isteyenler tabisii)
VAfim evlilik yıldönümünüzmüş tebrik ederim şimdiden romantik bir akşam geçirinn
Kızlar bizde dün gece konuştuk eşimler samimiyim bahar konusunda. Dün eşimin iş yerindeki bir arkadaşıda bizden sonra evlendi 5 haftalık hamileymiş. Melisinde hamilelik haberini alınca konusunu açtım. Eşim zaten dünden hevesli en geç bahara bizde başlarız dedi. Tabi önce doktora gidip ikimizde muayne olacağız sonrasında. Çok uzatmayacağım çünkü 2. ciyide düşünüyoruz. Yaşım geçiyor artık.
Kızlar bizde dün gece konuştuk eşimler samimiyim bahar konusunda. Dün eşimin iş yerindeki bir arkadaşıda bizden sonra evlendi 5 haftalık hamileymiş. Melisinde hamilelik haberini alınca konusunu açtım. Eşim zaten dünden hevesli en geç bahara bizde başlarız dedi. Tabi önce doktora gidip ikimizde muayne olacağız sonrasında. Çok uzatmayacağım çünkü 2. ciyide düşünüyoruz. Yaşım geçiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?