Eylül dostluğumuza burada devam (:

yaa baskı değil tatlım hepiniz bu güzelliği tadın istiyorum Allahın izniyle. sizi sevdiğimden diyorum yani

şaka söylüyorum pingucum sizin haberlerinizi bile duyunca gözlerim doluyo valla benmde eminim ki yaşamak çok daha güzeldir

oyy daha mini minicik nasıl gözüksün annesi
önce kesesini görüceksiniz bir hafta sonra da kendisini
mini minicik bir nokta halindeyken nasıl şekle giriyor zamanla bir mucizeye tanıklık ediyo insan, hamilelik çok keyifli bir dönem. Senin için de çok güzel olur inş

bol yeşillik tüket vücudunun bu haftalarda ihtiyacı var
seninki doğduğunda benim kızım 6 aylık koca kız olcak, diğerleri de bayagı büyümüş olcak ohooo bütün tecrübelerimizi sana aktarırız artık

ayy aklıma geldi inş. mide bulantısı çekmezsin ya

1.AHSEN 03.01.2013

2.PİNGU 09.01.2013

3.JELO 16.01.2013

4.SOFİŞ 14.02.2013

5.CAPON 24.03.2013

6.MELİS 04.06.2013

7.?

8.?

9.?

10.?

tüm gün merakla bekledim seminer verirken bile hep melis aklımda ve duamdaydı. forumu açtım ve harika haberi alınca hüngür hüngür hem ağlıyorum hem sevinçten gülüyorum allahtan evde yalnızım gören olsa şaşar kalırdı halime.

melisim canım kardeşim rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin.çok çok dikkat et kendine darısı diğer bütün isteyenlere olsun inş.,

bende bugün 9aylık bebeği olan bi arkadaşla konuştum önce yaramazlıklarından bahsetti ve sonunda dedi ki ne olursa olsun öyle harika bir duygu ki emin ol allahta nasip ederse 2 tane daha doğuracağım

rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın

kızlar hemencik geçmişe göz gezdirdim hepinizden bir kere daha Allah razı olsun hepiniz merak etmişsiniz beni çok gözlerim doldu sizin yüzünüzden eşimi aradım hemen göstericem sana herkes beni nasıl merak etmiş diye şımarıyor hemen sana noluyor sanki dedim, hala havalarda inmemiş yere,

şimdilik çıkıyorum kızlar evde değilim k.validemdeyim akşam eve geçicez kuzenler gelicekmiş, anca yarın girerim rahat rahat.

öpüyorum hepinizi çok çokk

Son düzenleme:
ay söyleyene bak sen.. sen bizden kıdemli evlilikte canım hadi siz yapın artık amaa

AMAN olur mu ya alt tarafı 3 ay siz doğurun 3 aylık olsun öyle diyelim bari

bi tatile gidip geleyim, dr gideceğim ondan sonra artık Allah ne zaman nasip ederse

bende öyle diyordum tatile temmuzda gittim dr da gittim en son eşime d.gününde söz demiştim. dün dgünüydü ama çok şükür ucuz atlattık. aklına gelmedi
böyle böyle 2 sene daha idare edeceğim

liste pek güzel oldu yaaa ben de hevesleniyorum niye yalan söyliim ama 1 sene sonra başlarız heralde çalışmalara
ama 3 ünde doktora gidim bakiim ne diyecek hani bi problem var filan derse daha erken başlarım belki çalışmalara baırköye gidicem murat ekin diye bi doktor netten araştırdım hastaları çok memnun ben de memnun kalırsam ilerde herşeyimi o takip eder ben zaten erkek doktor istiyodum doğumda ama bakalım utancımı nasıl yenicem istemesi kolay davulun sesi uzaktan hoş

bende öyle diyordum tatile temmuzda gittim dr da gittim en son eşime d.gününde söz demiştim. dün dgünüydü ama çok şükür ucuz atlattık. aklına gelmedi
böyle böyle 2 sene daha idare edeceğim

ooo bende yaş problem olmasa ne bahaneler bulurdum, anca bu kadar kaçabildim

Son düzenleme:
ooo bende yaş problem olmasa ne bahaneler bulurdum,ama anca bu kadar kaçabildim

sende yaş var bide göstersen gam yemiccem he maşallah gencecik duruyorsun minyonsun
yap yap bebek sevelim ya keşke hep birlikte yapaydık bundan sonraki görüşmelerimiz bebekli olurdu neyse artık o zaman 5*6 tane abi abla olur aramızda. (ahsen,pingu,sofistik,melis) bebeişleri abla abi olacaklar

ooo bende yaş problem olmasa ne bahaneler bulurdum,ama anca bu kadar kaçabildim

sende yaş var bide göstersen gam yemiccem he maşallah gencecik duruyorsun minyonsun
yap yap bebek sevelim ya keşke hep birlikte yapaydık bundan sonraki görüşmelerimiz bebekli olurdu neyse artık o zaman 5*6 tane abi abla olur aramızda. (ahsen,pingu,sofistik,melis) bebeişleri abla abi olacaklar

mersi canım

Bebişle yaş farkı çok oluyo işte

hee şimdilik 1 abla, 3 abi var

meliis canım benim çok sevindim bugün benimde sürekli aklımın bir köşesindeydin.. Allah nazarlardan saklasın, inşallah sağlıka kucağınada alırsın.

ya kızlar sizlerin hamile haberlerini aldıkça gaza geliyorum, neyseki bir sonra geçiyor. normale dönüyorum biraz.

Geldim kızlar Ocak annelerine birde hamilelere bakıyordum malum bilgi alıyoruzz
Melis hamileymiş oy oy oy taze anne Hayırlı olsunn çok sevindim vallahi kendim hamile olduğum haberini duyduğumda bile daha az sevinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…