Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok sevindim pingu Allah'a şükür bebişiniz gelmeden rızkı geldi ne güzel canım ya

bu arada ahsen senin ne sınavın vardı

4 kasım pazar???

tatlım ben hastahanede yatarken açıköğretim final sınavları vardı, girememiştim
şimdi mecbur btünlemeye giricem, benm dersler dönemlik oldugu için bizim bütünleme tarihleridaphne ninkinden farklı
saatini bilmiyorum ama dediğin gibi erken olacaksa 14 ekim de olur

bir hafta sonra sınav saatleri belli olur sanırım

inan bana gözlerim fal taşı gibi açıldı
çok sevindim ya canım beniimm
demiştik ama bebek rızkınızı açacak diye, hamdolsun rabbime

valla benim içime öyle doğuyo şekerim
genelde içime doğanlar olur burada şahid olan arkadaşlar var bak sor istersen

ya burası nasıl bir hal aldı böyle,pingunun eşi işe giriyor seviniyoruz,melis hamile kalıyor seviniyoruz.ama içten seviniyoruz gerçekten yapmacık değil,aydası birşey anlatıyor gözlerimiz doluyor.birbirimize yemek öğretiyoruz,kışlıklarımızı bile burdan öğrenip yapıyoruz..

biz baya ciddi ciddi aile olduk burda..

açlıktan ölücem yemek geldi elemanım önce gönderiyorum sonra ben yiyorum aynı anda bırakamıyoruz burayı
eşimin yaptığı havuçlu tavuk soteden var patates püresi ve çorba var menü süperrrr

4 kasıma kadar herkes planını yapar işini ayarlar heralde
ama olur da benim sınavım öğln gibi biterse bence o kadar ertelemeyelim 14 ekimde buluşalım

landfloves sorma yaa bi toparlanamadık siz de gelseniz keşke olmaz mııı

tekrar teşekkür ederim canım arkadaşlarım.

Similia gerçekten dediğin gibi siz görmeden sevdiğim, çok bağlandığım canım arkadaşlarımsınız. İyi bi haber alsam size söylemek için can atıyorum. Üzlünce, bişey merak edince yine hemen burada anlatmak istiyorum. ARtık annemlerle eşimle bile konuşurken sizin sizle konuştuğumuz şeylerden filan örnek veriyorum. Dün anneme ve eşime melisi anlattım mesela dedim mucize oldu hamile onlarda çok sevindiler. ALıştı artık herkes Çok içten söylüyorum iyi ki varsınız, iyiki ben akıllılık edip topiğe girmişim, muhabbet etmişim sizinle.

açlıktan ölücem yemek geldi elemanım önce gönderiyorum sonra ben yiyorum aynı anda bırakamıyoruz burayı
eşimin yaptığı havuçlu tavuk soteden var patates püresi ve çorba var menü süperrrr

bende çok acıktım ya. Yemek güzel değil ızgara köfte var ama bizim yemekhane güzel yapamıyo, kıymaları çok kötü. Dışardan söyliycez bizde, dürüm istiyo canım bi arkadaşı bekliyorum o gelsin söyliycez.

chirlenbik evini çok beğendim.. özellikle halılarını çok beğendim mobilyalarla çok uyumlu olmuş koltukların ve mutfağında çok güzel.. her zaman sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturun inşallah.. bebeğinde emeklesin o halılarda da birde işesin emii?

Ahsencim eğer sürpriz olmazsa bu kızların bebeğee filan cesaret edecekleri yok. bence jelonun eşi gbi eşleri komplo kursun 1-2 sefer yanlışlıkla kaçtı desin aa bi baksınlarki o ay bebiş olmuş

ahh canm yorumuna bayıldım gelsin de işesinn heryere hiç önemli değil temizler hemen annesi

mmm sen, hanzade ve daphne planlı yapar
biz korunmayı bıraktık dersiniz, kısa süre sonra müjdeyi verirsiniz, Allah bilir tabi
yani sizinki süpriz olmaz gibi geliyo

ya benimki öyle olur işte, derim korunmayı bıraktık falan sonrada müjdeyi veririm plansız olmaz bizimki, hem korunuyoruz kiii zaten olamaz. yapma korkutma beni ahsencim.. yaz bunları bi kenara sonra okutacam sana

ilk bu siteyi nasıl keşfettim hatırlamıyorum,evlilik topiğimize ilk nasıl yazdım onu hiç hatırlamıyorum...birara bakıcam..ama bu sitede hep doğum hikayelerini okurdum çok ilgimi çekerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…