- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.881
kızlar size süppperrr bi haberim varrr. Eşim hastanede işe başlıyoyazılım firması var hastanenin programlarını denetleyen, oraya başvurmuştu sağolsun hastane müdürümüz filan çok ilgilendi. az önce mail gelmiş çok şükür Rabbime p.tesi günü işe başlıycak 1 ay deneme süresi memnun kalırlarsa girişi kasımda olucak işallah. ama yarından itibaren gelip işi öğrenir 2 gün..
bu arada ahsen senin ne sınavın vardı
4 kasım pazar???
kızlar size süppperrr bi haberim varrr. Eşim hastanede işe başlıyoyazılım firması var hastanenin programlarını denetleyen, oraya başvurmuştu sağolsun hastane müdürümüz filan çok ilgilendi. az önce mail gelmiş çok şükür Rabbime p.tesi günü işe başlıycak 1 ay deneme süresi memnun kalırlarsa girişi kasımda olucak işallah. ama yarından itibaren gelip işi öğrenir 2 gün..
ayyyy ahseeeen yapma kaza kurşunu olmasın yaaa, ben planlı programlı yapmak isterim, burcunu bile bilerek yapmam lazııııımcık cık cık mümkün değil diye diye doğuracaksın diyo bide yaaaaa mümkün değiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll....
açlıktan ölücem yemek geldi elemanım önce gönderiyorum sonra ben yiyorum aynı anda bırakamıyoruz burayı
eşimin yaptığı havuçlu tavuk soteden var patates püresi ve çorba var menü süperrrr
ahsen benim içinde bi tahminde bulun canm
chirlenbik evini çok beğendim.. özellikle halılarını çok beğendim mobilyalarla çok uyumlu olmuş koltukların ve mutfağında çok güzel.. her zaman sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturun inşallah.. bebeğinde emeklesin o halılarda da birde işesin emii?
mmm sen, hanzade ve daphne planlı yapar
biz korunmayı bıraktık dersiniz, kısa süre sonra müjdeyi verirsiniz, Allah bilir tabi
yani sizinki süpriz olmaz gibi geliyo
Ahsencim eğer sürpriz olmazsa bu kızların bebeğee filan cesaret edecekleri yok. bence jelonun eşi gbi eşleri komplo kursun 1-2 sefer yanlışlıkla kaçtı desin aa bi baksınlarki o ay bebiş olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?