- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.901
ilk bu siteyi nasıl keşfettim hatırlamıyorum,evlilik topiğimize ilk nasıl yazdım onu hiç hatırlamıyorum...birara bakıcam..ama bu sitede hep doğum hikayelerini okurdum çok ilgimi çekerdi
ben burayı eşimin sayesinde keşfettim biz flört ederken buradan kopya çekiomuş kadınlar nelerden hoşlanır falan filan die
komikmiş yaa,tabi buda forumda erkeklerin cirit attığı anlamına gelir
ilk bu siteyi nasıl keşfettim hatırlamıyorum,evlilik topiğimize ilk nasıl yazdım onu hiç hatırlamıyorum...birara bakıcam..ama bu sitede hep doğum hikayelerini okurdum çok ilgimi çekerdi
ama şimdi girmiyo yanlış anlaşılmasın
3-4 gün giremedim aman ALLAHImmmm neler olmuşmelisssssssss kuzummmmm nasıl sevindim anlatamam c.tei konuşmuştuk en son içim sıkılıyor demiştin keşkem sıkıştırsaydık seni o zaman öğrenirdik belkim Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin canım benim, nolur bu havalar çok tehlikeli üşütme kendini çoook dikkatli ol fururuz seni ona göreee
pingucummmm eşinin işide hayırlı uğurlu olsun aynı hastanede olacaksınız dimi? çokkk sevindim...
bende nişanlanmak üzereyken bohça için bişeyler araştırırken bulmuştum bu siteyi, hemen üye oldum sadece resimleri falan görmek içindi sonra ocakta nişanlanacaklar topiğindeydim ama orada arasıra yazardım pek sarmamıştılemlem in eylül gelinleri topiğinde ilk yazanlardan olmuştum. İyikide üye olmuşum sizleri tanımışım
vaficim malum geçmiş almış başını gitmiş okumam uzun sürdü sen nasılsın canım
sezonun son tatilini yapmak için gün sayıyorum:103: yarın akşam yola çıkacağım.. Ben sizi özlerim yaa, arada tlf.dan girerim artık..
hayırdır yaw nw tatili öle deme benimde canım çekiyor
Kızlar bu hafta sonu kardeşimin nişanı var pazar günü bohça alışverişini tamamlamıştık bu haftasonuna kadarda bohçasını süslüycez annem yuvarlak taşlı kocaman puf gibi bohça almış birde yavrusu var makyaj malzemeleri içinbir dolu şey aldık bakalım nasıl sığıcak bunlar,annem çok heyecanlı herşeyi en iyisi olsun dedi gelinini çok seviyor tabi gelinide onu bu hafta yine koşturmacalı geçicek benim,daha elbise bakamadım kendime bu akşam bakıcaz eşimle bu göbüşle evdeki elbiselerim olmuyor
Elbise olmazsa bulamazsam şık bir tayt alırım üstüne bluz alırım artık napıyım,eşimde şehir dışına çıkıcak 2 günlüğüne iş için yarın akşam büyük ihtimal bende annemde kalıcam evimde kalmak istiyorum ama izin vermiyor eşim neyse iki gün yemek derdim olmazz
Kızlar bu hafta sonu kardeşimin nişanı var pazar günü bohça alışverişini tamamlamıştık bu haftasonuna kadarda bohçasını süslüycez annem yuvarlak taşlı kocaman puf gibi bohça almış birde yavrusu var makyaj malzemeleri içinbir dolu şey aldık bakalım nasıl sığıcak bunlar,annem çok heyecanlı herşeyi en iyisi olsun dedi gelinini çok seviyor tabi gelinide onu bu hafta yine koşturmacalı geçicek benim,daha elbise bakamadım kendime bu akşam bakıcaz eşimle bu göbüşle evdeki elbiselerim olmuyor
Elbise olmazsa bulamazsam şık bir tayt alırım üstüne bluz alırım artık napıyım,eşimde şehir dışına çıkıcak 2 günlüğüne iş için yarın akşam büyük ihtimal bende annemde kalıcam evimde kalmak istiyorum ama izin vermiyor eşim neyse iki gün yemek derdim olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?