Eylül dostluğumuza burada devam (:

ilk bu siteyi nasıl keşfettim hatırlamıyorum,evlilik topiğimize ilk nasıl yazdım onu hiç hatırlamıyorum...birara bakıcam..ama bu sitede hep doğum hikayelerini okurdum çok ilgimi çekerdi

ben burayı eşimin sayesinde keşfettim biz flört ederken buradan kopya çekiomuş kadınlar nelerden hoşlanır falan filan die

ilk bu siteyi nasıl keşfettim hatırlamıyorum,evlilik topiğimize ilk nasıl yazdım onu hiç hatırlamıyorum...birara bakıcam..ama bu sitede hep doğum hikayelerini okurdum çok ilgimi çekerdi

biz eşimle sevgilimiydik nişanlımıydık hatırlamıyorum ama beyaz eşyalarımızı alalım şimdiden ödeyelim demiştik, o zaman beyaz eşya araştırması yaparken keşfetmiştim.. sonra ne alacaksam buraya bakmaya başlamıştım. sonra babama söylemiştim baba bak bişey alacağın zaman kadınlarkulubu diye bi site var oraya bak demiştim, oda elektronik bişey alacaktı neydi tam hatırlamıyorum ama babama ısrarla yaa kk sitesine baksana orda yorumlar vardır demiştim babamda ne anlar yaa kadınlar demişti, sonra açıp beraber okumuştuk yorumları babamın ağzı açık kalmıştı vay bee her ayrıntısını yazmışlar demişti, belki babam bile bişey almadan önce hala bakıyor olabilir

evlilik sürecinde annem sormuştu sen ne yazıyosun kime yazıyosun öle die.bende kadınlar kulubune demiştim,kadınlar kulubunda ne işin var diye kızmıştı bana,ama bu siteyi bildiğinden değil,adı kadınlar kulubu olunca korkmuştu nedense

bende burda güzel bişey olduğunda bazen eşime diyorum yaa bi arkadaş vardı bizim şöyle şöyle oldu diye, hangi arkadaş falan diyor sen tanımazsın diyorum, hıııı kk'da mı diyor bu sefer, aman be sanane alla allaa diye sinirleniyorum bu sefer.. biliyosunuz benim eşim vukuatlı.. neyseki artık bıraktı zaten istesede bakamaz artık şimdiki işi hem çok yoğun hem bayanlarla beraber çalışıyor bilgisayarında açarsa kabak gibi görünür pembe bir sayfa heheheeeee

3-4 gün giremedim aman ALLAHImmmm neler olmuşmelisssssssss kuzummmmm nasıl sevindim anlatamam c.tei konuşmuştuk en son içim sıkılıyor demiştin keşkem sıkıştırsaydık seni o zaman öğrenirdik belkim Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin canım benim, nolur bu havalar çok tehlikeli üşütme kendini çoook dikkatli ol fururuz seni ona göreee
pingucummmm eşinin işide hayırlı uğurlu olsun aynı hastanede olacaksınız dimi? çokkk sevindim...
bende nişanlanmak üzereyken bohça için bişeyler araştırırken bulmuştum bu siteyi, hemen üye oldum sadece resimleri falan görmek içindi sonra ocakta nişanlanacaklar topiğindeydim ama orada arasıra yazardım pek sarmamıştı lemlem in eylül gelinleri topiğinde ilk yazanlardan olmuştum. İyikide üye olmuşum sizleri tanımışım
vaficim malum geçmiş almış başını gitmiş okumam uzun sürdü sen nasılsın canım

ben 2010da üye olmuşum ama ne için üye olduğumu hatırlamıyorum. Size katılmam bile biraz geç olmuş eski mesajlarımı görünce tarihlerine bakmıştım siz benden önce kaynaşmışsınız. Aslında siteye yazdığım ilk mesajı merak ediyorum. ilk sizemi yazmıştım acaba ??

11.03.2008 yılında üye olmuşum.
ilk siteleri gezerken bulmuştum çoğunlukta albümlere bakıyordum düğün resimlerine falan. 2009 da evlilik teklifi alınca daha yoğun girmeye başladım.
sipaydi ye yardım konusu bu site de benim için çok değerli onunla bir sürü arkadaşlarım oldu gerçek hayatta görüştüğüm..

sezonun son tatilini yapmak için gün sayıyorum:103: yarın akşam yola çıkacağım.. Ben sizi özlerim yaa, arada tlf.dan girerim artık..

Kızlar bu hafta sonu kardeşimin nişanı var pazar günü bohça alışverişini tamamlamıştık bu haftasonuna kadarda bohçasını süslüycez annem yuvarlak taşlı kocaman puf gibi bohça almış birde yavrusu var makyaj malzemeleri için bir dolu şey aldık bakalım nasıl sığıcak bunlar,annem çok heyecanlı herşeyi en iyisi olsun dedi gelinini çok seviyor tabi gelinide onu bu hafta yine koşturmacalı geçicek benim,daha elbise bakamadım kendime bu akşam bakıcaz eşimle bu göbüşle evdeki elbiselerim olmuyor
Elbise olmazsa bulamazsam şık bir tayt alırım üstüne bluz alırım artık napıyım,eşimde şehir dışına çıkıcak 2 günlüğüne iş için yarın akşam büyük ihtimal bende annemde kalıcam evimde kalmak istiyorum ama izin vermiyor eşim neyse iki gün yemek derdim olmazz

hayırlı olsun canım bence direk elbise yerine daha sonrada giyeceğin bişey bak yada günlük giyecek bişey hamilesin büyüdükçe kıyafet sıkıntın olacak. ( yada günlük elbise de olabilir )
ne güzel annende kalacaksın. keyifli geçer özlersin eşini ama keyfini çıkart

hayırlı olsn cnm.elbise mutlaka bulursun.göğüs altından sonra bollaşan baya bir elbise görüyorum ben,onlar tam senlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…