- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.941
hastaneye gidecek eşyalar fln var.güzel bi site.pingum sende bakarsın
ben çoğunu okumuştum zaten tatlım çok faydalı gerçekten..
Yaa evime gidip uzanmak istiyorum bel ağrım geçsin istiyorum.. Bugün balık yapıcam pazarı buranın eşim alıcak. Eve gidip yarım saat hiçbişey yapmadan ayaklarımı dikip uzancam.
similla senin vaktin gelmiş gelmiş
vafi beklemeyin artık niye bekliyosunuz ki bence çok pişman olursun biraz daha beklersen yaşnız gelmiş evlilik desen 1 yıl geçmiş maddi sıkıntılarınız da yok bildiğim kadarıyla daha ne olsun
Ahsencim eğer sürpriz olmazsa bu kızların bebeğee filan cesaret edecekleri yok. bence jelonun eşi gbi eşleri komplo kursun 1-2 sefer yanlışlıkla kaçtı desin aa bi baksınlarki o ay bebiş olmuş
ya benimki öyle olur işte, derim korunmayı bıraktık falan sonrada müjdeyi veririm plansız olmaz bizimki, hem korunuyoruz kiiizaten olamaz. yapma korkutma beni ahsencim.. yaz bunları bi kenara sonra okutacam sana
şu depresif cümleleri okuyunca vazcaydım
- Ev her zaman tertemiz olsun istiyorum ama ben temizlemek istemiyorum.
- Çok güzel yemekler yemek istiyorum ama onları ben pişirmek istemiyorum.
- Doğumdan önceki kiloma dönmek istiyorum, böyle şişko olmak istemiyorum ama ne spor ne diyet yapmak istemiyorum.
- Eskisi gibi topuklu ayakkabı giymek istiyorum ama topuklu ayakkabıyla yürümek istemiyorum.
- Poyraz'a mümkünse 3 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum ama öte yandan onu yarın bir bakıcıya bırakıp kaçmak istiyorum.
biz biraz birlikte vakit geçirelim istedim, bide anne olmakla ilgili endişelerim var.. ama hamişlerden anladım ki anne olma hissi, olmadan gelmiyor zaten..
anlatılmaz yaşanır bir duygu
Rabbim işte yarattığını herkesten daha iyi tanıyor, kucağımıza hoop diye düşürmüyor bebekleri
9 ay boyunca kadının hem psikolojik hem de fizyolojik olarak anneliğe hazırlanmasını sağlıyor, rahminde bir mucize gerçekleştiriyor cm cm büyütüyor şekil veriyor, bu sırada sen onunla duygusal bağ kurmaya başlıyosun, hareketleriyle iletişime geçiyosun, kendini hazırlıyosun, hayatını planlıyosun. Doğumdan sonra bebek yeme içme ihtiyacını tamamen senin göğüslerinden sağlıyor. Bu sırada anne çocuk bağları daha da kuvvetleniyo vs vs vs
ne bileyim Allah herşeyi öyle bir düzen içinde yaratmış ki fıtraten oluveriyo hepsi kendiliğinden gelişiyo
ve bize bahşedilen en güzel duygu bence
çok yoruldum ya ama bir sürü iş hallettim
bu siteye ben çoookk uzun zaman önce üye olmuştum yanılmıyosam 2006 falandı
en eski benim yani
doğum kursuna ben de yazıldım ama malesef mide bulantımın oldugu günlere denk geldi ve gidemedim
şimdi amerikan hastahanesinin kursu devam ediyor ama bitmek üzere
çok uzak olmasa giderdim çok faydalı olduguna eminim
bence de
jelo "bu ay olmasın bu ay olmasın" dedi dedi durdu, çift çizgi belirmesine ragmen hala öyle diyordu
maddi durumlar hep ertelemeye sebep oluyor ama sanıldıgı gibi bir yük değil ki bebek
ancak yaşayınca görecekler bouna ertelediklerini
sen korunmaya devam et cicim siz bebek planı yapmazsınız hayatta
olsa olsa kazara olur
bebek çok masraflı değil belki tamam ama sen çalışmıyosun evdesin zaten ben doğum sırasında işten çıkarsam kredilerimizi eşim tek başına ödeyemez şimdi bile zor yetiyo bi de benim doğum iznim sıkıntılı yerimi kimse idare edemez birini almak zorundalar gelen kişi de bi kaç aylığına gelmez muhtemelen beni çıkarırlar tekrar gelemem buraya hoş istemiyorum zaten iş bulabilir miyim hemen o var zaten çocuktan sonra çalışmakta istemiyorum mecbur kalmadığım sürece kendim bakmak istiyorum kafam çok karışık ama 1 sene daha çalışırım sonra bebiş bahanesiyle beni çıkarırlarsa tazminatımı da verirler durumlar toparlanmış olur ben de belki çalışmam evde oturur çocuğuma bakarım
şu depresif cümleleri okuyunca vazcaydım
- Ev her zaman tertemiz olsun istiyorum ama ben temizlemek istemiyorum.
- Çok güzel yemekler yemek istiyorum ama onları ben pişirmek istemiyorum.
- Doğumdan önceki kiloma dönmek istiyorum, böyle şişko olmak istemiyorum ama ne spor ne diyet yapmak istemiyorum.
- Eskisi gibi topuklu ayakkabı giymek istiyorum ama topuklu ayakkabıyla yürümek istemiyorum.
- Poyraz'a mümkünse 3 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum ama öte yandan onu yarın bir bakıcıya bırakıp kaçmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?