- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.961
bebek çok masraflı değil belki tamam ama sen çalışmıyosun evdesin zaten ben doğum sırasında işten çıkarsam kredilerimizi eşim tek başına ödeyemez şimdi bile zor yetiyo bi de benim doğum iznim sıkıntılı yerimi kimse idare edemez birini almak zorundalar gelen kişi de bi kaç aylığına gelmez muhtemelen beni çıkarırlar tekrar gelemem buraya hoş istemiyorum zaten iş bulabilir miyim hemen o var zaten çocuktan sonra çalışmakta istemiyorum mecbur kalmadığım sürece kendim bakmak istiyorum kafam çok karışık ama 1 sene daha çalışırım sonra bebiş bahanesiyle beni çıkarırlarsa tazminatımı da verirler durumlar toparlanmış olur ben de belki çalışmam evde oturur çocuğuma bakarım
he bide işin bu boyutu var kredi kısmı tek ödeyemez bende çocuğuma bakmak istiyorum..
evde olsam belki şimdi şimdi düşünmeye başlardım bana da arkadaş olurdu. gebelik sonrası burada tutmazlar inş diye dua ediyorum daha hiç hamile kalan geri dönemedi
ama şansıma beni alabilirde geriye başka eleman bulamam falan düşüncesiyledüşün düşün 1 karış çözümü yok.
bebek çok masraflı değil belki tamam ama sen çalışmıyosun evdesin zaten ben doğum sırasında işten çıkarsam kredilerimizi eşim tek başına ödeyemez şimdi bile zor yetiyo bi de benim doğum iznim sıkıntılı yerimi kimse idare edemez birini almak zorundalar gelen kişi de bi kaç aylığına gelmez muhtemelen beni çıkarırlar tekrar gelemem buraya hoş istemiyorum zaten iş bulabilir miyim hemen o var zaten çocuktan sonra çalışmakta istemiyorum mecbur kalmadığım sürece kendim bakmak istiyorum kafam çok karışık ama 1 sene daha çalışırım sonra bebiş bahanesiyle beni çıkarırlarsa tazminatımı da verirler durumlar toparlanmış olur ben de belki çalışmam evde oturur çocuğuma bakarım
cümlelerin sonunda herşeye rağmen iyiki doğurmuşum diyodu sankihepsi geçici onların kızım, zaten şimdi bile yemek temizlik zor gelmiyo mu. minicik bi bebek miss kokulu tamamen senin istediğin gibi şekillenicek anne dicek sana eşinle ikinizin ortak huylarını tipini herşeyini alıcak, çekirdek aile olucaksın evin şenlenicek. sana sarıldığı anda anem dediği anda gülümsediği anda her yorgunluğun olumsuzluğun biticek. oyyy doğsada oğlum öpsem koklasam artııık
hiçbiriniz kavurarak tarhana yapmıyo mu beee
haklısınız kızlar sizin kredi ödemeleriniz oldugu sürece biraz zor görünüyor
Rabbim bir kolaylık verir inş. en hayırlı zamanda kucağınıza verir yavrularınızı
insanın canından can çıkıyor,onu sevmemesi mümkünmü..şimdide zor yemek temizlik vs.. şikayet etsemde mutluyum sonuçta..ki bebeğinle olan mutluluk eminimki bundan 1000 kat daha büyüktür.
konu dışı olacak ama tarhanayı nasıl pişiriyosunuz
ben tereyagda kavrulmuş şekilde yapılanı seviyorum ama
nasıl oluyo o
not: ben salça koymuyorum tadını değiştiriyor, bir büyük boy rendelenmiş domates çok güzel lezzet veriyor..
ayrıca kavrulmuş domatesli tarhanana sıcak su koyma topaklaşıyor, normal çeşme suyu gibi soğuklukta koy.
birde tereyağ çok güzel oluyor, yoksa zeytinyağıyla yap oda güzel olur. benim yaptığım tarhanayı herkes çok seviyor.
sağolun kızlar ben gidip yapayım tarhanamı
domtesle denicem ben de, nane de koyucam
yanına da çıtır ekmek yaparım mis missss
Geçen pazar evde ilkkez balık pişirdimsardalye aldık mısır unu ve una bulayıp kızarttım yanına kızarttım midye de almıştık yanına da bol salata yaptım offf tam balık menüsü olmuştu afiyetle yedik eşim kaynım ben sonrada kalpli pasta yaptırmıştm kocişim için doğum gününü kutladık
BENDE istiyorum ya evde balık yapmak
palamut şu ara hem uygun hemde yerli bu hafta alıyım kızartıyım diyorumeşimde mecbur yiyecek
balığı çok severim eşim olsa da olmasada fark etmez der ama yapınca onunda çok hoşuna gitti herhafta yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?