- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #10.981
aslıdna 15 günde 1 yemek lazım hafta da 1 bile olabilir..bana kalsa devamlı yerim ama eşim çok sevmiyor. sıkılır bize ayda 1 ideal
ilk defa domatesle yaptım gerçekten daha hoş oldu pişmesini bekliyorum
evet benmkide sıkılır öyle herhafta yaparsam senin eşin de 24eylül doğumlu sanırım faceden görmüştüm doğumgünü resimlerinizi benmki 23eylül benzeşiyolar birbirlerine
bugün arkadaşım gelecek şinitzel istedi yanına patates püresi tarhanam yok olsa yapardım o yüzden domates çorbası yapmayı düşünüyorum pilavım vardı bi de salata yaparım tamam
bizim tarhana da turuncu oluyo ama asıl en çok yarmadan yapılan tarhanamız oluyo annem yapmış köyden getirecek onu daha çok seviyorum
chitlenbik karidesi nasıl yapıyorsun? eşimle bende çok severiz dünde aldık hatta, balık yaptığımda yapıyorum yanına. güveçtede tavada da yapıyorum. değişik bir tarifin vardır belki? mesela bi sosta falan bekletiyormusun?
balığı bizde çok severiz, sırf balık pişirmek için küçük tüp aldık balkonda yapıyorum ben her zaman, orda da masada yiyoruz hatta, eve hiç kokusu sinmiyor.
aslında hiç bilmem ilk kez yaptım kaynım balık restorantlarının devamlı müşterisi olduğundan o söyledi ben yaptım normalde sosta falan bekletiliyormuşta biz aceleyle yapmak zorundaydık tavaya bol tereyağ koyup suyunu çekmesini bekledim sonra bol pulbiber,karabiber,azcık nane birazda tuz ekleyip pişridim nekadar doğru yanlış bilmiyorum ama çok lezzetli olmuştu.
merhaba kızlar bir selam verip kaçacağım ,
işyeri çok yoğun işe alım olacak sanırım yoksa toptan kafayı yiyeceğiz
elifff eşin işe girmiş hayırlı olsun
landfloves nerelerdesin denk gelemiyoruz hiç
melis bebş ne yapıyor
melisin bebeği mi napıyo
ay hiç gülesim yoktu
şuan sadece kalp hücresinden oluşan 3-4 mm cik bir yaratık napıyodur acaba ben de merak ettim bak şimdi
hımm evet bende sosta bekletmemişsem veya ani karar vermişsek böyle tavada tereyağında yapıyorum. fırında güveç kabının içindede çok güzel oluyor birde mantar ve domateslede çok güzel oluyor.
ben çıkıyorum kızlar yemeğimi yapayım, belimde çatlıyor ağrıdan, bugün regl oldum çünkü.
dün bir belgesel vardı bebekle ilgili o hücre değil bir kere her şeyi anlıyor migrenimle oturup izledik
melis gelde anlat bebeişin ne yapıyor bu hatun rezil ediyor beni
ay aacaba oda erkek mi
bencede melisinki kız
tekme de atıyordur kesin teyzesi
bence onunki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?