Eylül dostluğumuza burada devam (:

aslıdna 15 günde 1 yemek lazım hafta da 1 bile olabilir.. bana kalsa devamlı yerim ama eşim çok sevmiyor. sıkılır bize ayda 1 ideal

evet benmkide sıkılır öyle herhafta yaparsam senin eşin de 24eylül doğumlu sanırım faceden görmüştüm doğumgünü resimlerinizi benmki 23eylül benzeşiyolar birbirlerine

chitlenbik karidesi nasıl yapıyorsun? eşimle bende çok severiz dünde aldık hatta, balık yaptığımda yapıyorum yanına. güveçtede tavada da yapıyorum. değişik bir tarifin vardır belki? mesela bi sosta falan bekletiyormusun?

balığı bizde çok severiz, sırf balık pişirmek için küçük tüp aldık balkonda yapıyorum ben her zaman, orda da masada yiyoruz hatta, eve hiç kokusu sinmiyor.

eşim balığı çok sever, ben çok düşkün değildim ama evlendikten sonra acayip sevmeye başladım
haftada bir tüketiyoruz
hamsiyi hiç sevmem eşimin en sevdiği balıktır mecbur onu yapıyorum çoğunlukla
ama yanına benim sevdiğim bir balık yapıyorum kesin, daha çok büyük balıkları seviyorum
bol yeşillikli bir salatayla ııımmmmhhh harika oluyor

bizim tarhana da turuncu olur
eşim bunu başka bir yerden almış burda ev yemekleri satan bir yer var, ev yapımı yani
üstünde gediz tarhanası yazıyor
gayet lezzetliymiş begendm

aslında hiç bilmem ilk kez yaptım kaynım balık restorantlarının devamlı müşterisi olduğundan o söyledi ben yaptım normalde sosta falan bekletiliyormuşta biz aceleyle yapmak zorundaydık tavaya bol tereyağ koyup suyunu çekmesini bekledim sonra bol pulbiber,karabiber,azcık nane birazda tuz ekleyip pişridim nekadar doğru yanlış bilmiyorum ama çok lezzetli olmuştu.

merhaba kızlar bir selam verip kaçacağım ,
işyeri çok yoğun işe alım olacak sanırım yoksa toptan kafayı yiyeceğiz
elifff eşin işe girmiş hayırlı olsun
landfloves nerelerdesin denk gelemiyoruz hiç

melis bebş ne yapıyor

bizde balık manyağıyız.şimdi hamside çıktı bize gün doğdu.bugun pazardan alıp hamsi yapıcaz hatta az önce konuştuk...

fritöz bozulunca ocakta yapmaya başladık.tabi yağ oluyor mecburen ama gazete fln seriyorum,temizliyorum napıyım ev kokacak pislencek diye vazgeçemem.zaten alt komşu yaptıgında tüm koku bize geliyor,sanki evde balık pişirmişiz gibi oluyor malesef

hımm evet bende sosta bekletmemişsem veya ani karar vermişsek böyle tavada tereyağında yapıyorum. fırında güveç kabının içindede çok güzel oluyor birde mantar ve domateslede çok güzel oluyor.

ben çıkıyorum kızlar yemeğimi yapayım, belimde çatlıyor ağrıdan, bugün regl oldum çünkü.

melisin bebeği mi napıyo

ay hiç gülesim yoktu
şuan sadece kalp hücresinden oluşan 3-4 mm cik bir yaratık napıyodur acaba ben de merak ettim bak şimdi

melisin bebeği mi napıyo

ay hiç gülesim yoktu
şuan sadece kalp hücresinden oluşan 3-4 mm cik bir yaratık napıyodur acaba ben de merak ettim bak şimdi

dün bir belgesel vardı bebekle ilgili o hücre değil bir kere her şeyi anlıyor migrenimle oturup izledik

o zaman miracle haber verde dr. gidin canım, ihmal etme..

melis gelde anlat bebeişin ne yapıyor bu hatun rezil ediyor beni

ay aacaba oda erkek mi

Son düzenleme:
aa elif bak ocak annelerinden okudum şimdi
orda da senin bahsettiğin ağrıların aynısını yaşayanlar var
hepsine magnezyum eksikliği demiş doktorları
bence senin de magnezyum takviyesi alman gerek
bol bol su tüket sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…