- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi landfloves
-
- #11.001
BENDE istiyorum ya evde balık yapmak
palamut şu ara hem uygun hemde yerli bu hafta alıyım kızartıyım diyorumeşimde mecbur yiyecek
benm eşimde yemiyo gıcık oluyorum
spidi seni eşinde aydınlı benmki de ağızlarının tadını pek bilmiyolar:)bizimkilerin bildikleri ana yemek patates biber kızartması üzerine yoğurt
günaydın herkese
eşimin annesi aydınlı babası çnkkale
devamlı ot yoğurtla ye onlar için yemek o dur. ama ben çok severim. otu et olmasın devamlı ot yesem sıkılmam.
bu sene 1 hafta gittik aydına
merhaba kızlar bir selam verip kaçacağım ,
işyeri çok yoğun işe alım olacak sanırım yoksa toptan kafayı yiyeceğiz
elifff eşin işe girmiş hayırlı olsun
landfloves nerelerdesin denk gelemiyoruz hiç
melis bebş ne yapıyor
melisin bebeği mi napıyo
ay hiç gülesim yoktu
şuan sadece kalp hücresinden oluşan 3-4 mm cik bir yaratık napıyodur acaba ben de merak ettim bak şimdi
melis gelde anlat bebeişin ne yapıyor bu hatun rezil ediyor beni
ay aacaba oda erkek mi
tekme de atıyordur kesin teyzesi
bence onunki kız
bencede melisinki kız
bana da öyle geliyor kesin kızı olacak içime öyle doğuyor ..
seninkinden beklenir öyle birşey anasına çekerse çok normal ilk ayda tekme atmasıhamile kalayım ilk ayda o bebeğe tekme attırmazsam
dün merakımdan sürekli girip okudum yazılanları melisin haberinide aldım ama yazamadım malum misafirlerim vardı. odaya kaçıp tabletten bakıyodum
meliscim çok sevindim Rabbim isteyince herşey olur. Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. çok dikkat et canım benim bu sıralar yat sürekli
chitlenbik; evin çok güzelmiş, ferah bi ev döşemişsiniz çok sevdim.
bizimde öğlen gibi misafirlerimiz gitti. ama bayağı yorulmuşum eşimle öğlen bi uyuduk akşam uyandık
aydın merkezi çok güzel de eşimin ailesi kasaba gibi bi yerde sevmedim pek gidince eve dönmeyi iple çekiyorum 2 gün zor durdum bayramda valla ne yalan söliim benm kv beceriksiz sanırım biraz pek öle ot pişirdiğini de görmedim sorsan her şeyi yapıo da geçen gün bana soruodu tarhana yaptın mı die
valla hanımlar bende anlamadım bu işten birşey şu anda kız ve erkek diyenler eşit benimde içime hiçbirşey doğmuyor eşimde diyorki ne biçim anasın anlamıyormusun
benim eşimde kız istiyor ben anlamadım bi anda kız manyağı oldu çıktı başımıza
sağlıklı eli ayağı düzgün olsun sonra gönlünüzden geçen olsun inş.
benim eşimde kız çocuk manyağı eee ne demişler kız babaya oğlan anaya düşkün olur
evet tatlım bunlar takılma tabikide eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi boş insan bunu şimdi dahada iyi anlıyormuş o yüzden o mu bu mu diyemiyorum
eşimde aynısı söylüyor kız olsunda seni sevmesin bana düşkün olsun beni arasın bune dedim sanki o hamile benden daha heycanlı
canım benim ne güzel hiç bitmesin heycanınız.. darısı bize sizi gördükçe hevesleniyorum vallahi
amin canım benim valla dua ediyorum içten isteyen herkese nasip etsin Allahım en kısa zamanda. eğer olucaksa ve isteniyorsa gerisi boş nasıl bakılcak nolcak diye. he tabiki ilk öğrendiğim günde ben çok isterken bile bi anda karamsarlığa girdim bakabilcekmiyim sorumluluk vs ama sonrasında herşey vızz geliyor insana.
eşim bu aralar çok ilgili, inanılmaz yardım ediyor, yemeği yine akşam o yaptı sofrayı topluyor görmeniz lazım bu kadarını asla beklemezdimdün akşam biraz surat yaptı hemen dalgaya alıyorum; tükür evladım babana küstü sana tabi bunun üzerine trip mrip atamıyor
amin canım benim valla dua ediyorum içten isteyen herkese nasip etsin Allahım en kısa zamanda. eğer olucaksa ve isteniyorsa gerisi boş nasıl bakılcak nolcak diye. he tabiki ilk öğrendiğim günde ben çok isterken bile bi anda karamsarlığa girdim bakabilcekmiyim sorumluluk vs ama sonrasında herşey vızz geliyor insana.
eşim bu aralar çok ilgili, inanılmaz yardım ediyor, yemeği yine akşam o yaptı sofrayı topluyor görmeniz lazım bu kadarını asla beklemezdimdün akşam biraz surat yaptı hemen dalgaya alıyorum; tükür evladım babana küstü sana tabi bunun üzerine trip mrip atamıyor
yapsın tabi meliscim en azından bebeğin tutunana kadar hiç bi iş yapma boşver varsın evin çok pis olsun annemin bi arkadaşı vardı kadın hamileliğinin 7 ayı hiç kalkmadan yattı düşük riski vardı die öle olmak da çok zor da beslenmene falan çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?