Eylül dostluğumuza burada devam (:

slm kızlar

yine bayadır giremedim nete..eşim hastalandı acaip bi salgın var buralarda sağım solum grip boğaz enfeksiyonu..eve gelir gelmez ona çorba yaptım şehriye bol domatesli...yanına az bi tavuk göğsüm vardı patates havuçla pişirdim birazda lahana sarmam vardı buzlukta onu pişirdim. Bol yeşil salata kocaman bi kase..yanına da turp salatası yaptım yoğurtlu..dünden de sebzeli güveç kaldı ısıttım.menüm baya çeşitli oldu uzun zmndır tek çeşit yanına yoğurt salata geçiştiriyodum da

ayyy balıkatn bahstmişsiniz burnuma koktu sanki ımmh canım istedi valla, geçen eşimin eniştesi yapmıştı hamsi köftesi çoook güzeldi birsürü yedimm kalamarı severim bende offf olsada yesek. sarımsaklı yoğurtluuuuuuu ohhhh
Ama ben evimde hiiiç balık yapmadım yapmamda çünkü mutfağım apartman boşluğuna bakıyor patates kızrttığımda bie saatler sonra çıkıyor kokusu bizde balığı alıp ya enneme yada kv lere gidiyoruz. Acaba fırında buğulama falan yapsam çok kokarmıki:18:
Akşamki menümde pataes-köfte kızartma(patatesi eşim istedi)
sarımsaklı yoğurtlu makarna
havuçlu şehriye çorbası
salata

Son düzenleme:
dün merakımdan sürekli girip okudum yazılanları melisin haberinide aldım ama yazamadım malum misafirlerim vardı. odaya kaçıp tabletten bakıyodum
meliscim çok sevindim Rabbim isteyince herşey olur. Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. çok dikkat et canım benim bu sıralar yat sürekli
chitlenbik; evin çok güzelmiş, ferah bi ev döşemişsiniz çok sevdim.

bizimde öğlen gibi misafirlerimiz gitti. ama bayağı yorulmuşum eşimle öğlen bi uyuduk akşam uyandık

Kızlar merhabaa
Ben hep böyle geç girebiliyorum ama geçmişi satır satır okuyorum

elifff kocacığın işe giriyor demek.Ne kadar sevindim anlatamam.Allah mutluluğunuzu hep bu zamanlardaki kadar bol kılsın
Hanzadem demek siz de kredi ödüyorsunuz...Biz de kredi işine gireceğiz evimiz olsun istiyoruz.Ama allah nasip ederse temmuz gibi hamile kalmak istiyorum yine de.
Temmuzda hamile kalırsam 2. dönem okula gitmem.Eylülde de bebiş 5 aylık olur.

Benim bebişimin bakanı da olmaz.Çook uzaktayım aileme.Annem de gelemez babam seker hastası bi de küçük kardeşim var lisede.
Beni bi yere kadar idare edebilir.Güvenilir komsum var ona bırakabilirim bebişimi.Parayla bakar artık.Yaşını annem çıkarır zaten.

Hanzade evine ben de gelmek isterim

Bu arada landfloves bana nicklerinizin ve isimlerinizin olduğu bi liste yollamıştı.Faceden ekliyorum denk gelenleri kızlar haberiniz olsun

Bana gelince akşama kadar miniklerle uğrasıyorum 6 gibi evde oluyorum.Sonra yemek...Bazen sitede aynı okuldan öğretmen arkadaşlar var arada voleybol oynuyoruz:)
Yakantop :) yedikule :) Büyümüyoruz hiç Ama ev işleri hak getire offf offff

Bu arada poyrazlı günleri ben de okuyacağım.Ama çok datlu bi aile bloğu da tavsye edebilirim.
Nohut oda bakla sofa....
Mükemmel..Sandık içi yazan yere tıklayıp baştan sona okunası bişey

Çok yazdım kusura bakmayın

Pingucumm seni unuttummm. Eşinin işi hayırlı olsun, gözünüz aydın. Bebeğinin kısmeti işte maşşallahh
Deneme süresinde bi sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum canımm.

spidi seni eşinde aydınlı benmki de ağızlarının tadını pek bilmiyolar:)bizimkilerin bildikleri ana yemek patates biber kızartması üzerine yoğurt
günaydın herkese

spidi seni eşinde aydınlı benmki de ağızlarının tadını pek bilmiyolar:)bizimkilerin bildikleri ana yemek patates biber kızartması üzerine yoğurt
günaydın herkese

eşimin annesi aydınlı babası çnkkale
devamlı ot yoğurtla ye onlar için yemek o dur. ama ben çok severim. otu et olmasın devamlı ot yesem sıkılmam.
bu sene 1 hafta gittik aydına

eşimin annesi aydınlı babası çnkkale
devamlı ot yoğurtla ye onlar için yemek o dur. ama ben çok severim. otu et olmasın devamlı ot yesem sıkılmam.
bu sene 1 hafta gittik aydına

aydın merkezi çok güzel de eşimin ailesi kasaba gibi bi yerde sevmedim pek gidince eve dönmeyi iple çekiyorum 2 gün zor durdum bayramda valla ne yalan söliim benm kv beceriksiz sanırım biraz pek öle ot pişirdiğini de görmedim sorsan her şeyi yapıo da geçen gün bana soruodu tarhana yaptın mı die

oo teyzesi napsın büyüyor herhalde içerlerde bi yerde, he birde bi ara sanırım seni sordu

melisin bebeği mi napıyo

ay hiç gülesim yoktu
şuan sadece kalp hücresinden oluşan 3-4 mm cik bir yaratık napıyodur acaba ben de merak ettim bak şimdi

aa öle deme bak küser teyzesi o daha büyücek ablası kadar olucak

melis gelde anlat bebeişin ne yapıyor bu hatun rezil ediyor beni

ay aacaba oda erkek mi

valla şaka bir yana bana sürekli kasık ve bel ağrısı yapıyor bu aralar kıvranıyorum
senin için erkek doğurucam beybi ama seninki ne alemde hani seninkiyle beşik kertmesi yapıyorduk nerde hani?

tekme de atıyordur kesin teyzesi
bence onunki kız
bencede melisinki kız
bana da öyle geliyor kesin kızı olacak içime öyle doğuyor ..

valla hanımlar bende anlamadım bu işten birşey şu anda kız ve erkek diyenler eşit benimde içime hiçbirşey doğmuyor eşimde diyorki ne biçim anasın anlamıyormusun
benim eşimde kız istiyor ben anlamadım bi anda kız manyağı oldu çıktı başımıza

hamile kalayım ilk ayda o bebeğe tekme attırmazsam
seninkinden beklenir öyle birşey anasına çekerse çok normal ilk ayda tekme atması

Allah razı olsun canım, Amin canım hepimizin ve tüm isteyenlerin en kısa zamanda Allahım onlara nasip etsin, evet dediklerinizi uyguluyorum yorulmak yok çok dikkat ediyorum yatıyorum mümkünse,
seninkinede bir kardeş daha geliyor sizin minnaklar benim veleti toplaşıp dövmesin güccük diye yanına yandaş arıyorum duyrulur

veeeee günaydın kızlaaarrrr

Son düzenleme:

anladım canım biz merkeze gittik güzel geçti tüm aile orada olunca öğle yemeği bi yerde akşam yemeği başka yrde 2,5 kilo aldım geldim maşallah hepsi de güzel yemekler yapıyorlar.
ot severler ama tavuk falanda harika yapıyorlar. sen geçen aysstle diye bi blog paylaşmıştın baştan sonra hepsine baktım

sağlıklı eli ayağı düzgün olsun sonra gönlünüzden geçen olsun inş.
benim eşimde kız çocuk manyağı eee ne demişler kız babaya oğlan anaya düşkün olur

sağlıklı eli ayağı düzgün olsun sonra gönlünüzden geçen olsun inş.
benim eşimde kız çocuk manyağı eee ne demişler kız babaya oğlan anaya düşkün olur

evet tatlım bunlar takılma tabikide eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi boş insan bunu şimdi dahada iyi anlıyormuş o yüzden o mu bu mu diyemiyorum
eşimde aynısı söylüyor kız olsunda seni sevmesin bana düşkün olsun beni arasın bune dedim sanki o hamile benden daha heycanlı

canım benim ne güzel hiç bitmesin heycanınız.. darısı bize sizi gördükçe hevesleniyorum vallahi

canım benim ne güzel hiç bitmesin heycanınız.. darısı bize sizi gördükçe hevesleniyorum vallahi

amin canım benim valla dua ediyorum içten isteyen herkese nasip etsin Allahım en kısa zamanda. eğer olucaksa ve isteniyorsa gerisi boş nasıl bakılcak nolcak diye. he tabiki ilk öğrendiğim günde ben çok isterken bile bi anda karamsarlığa girdim bakabilcekmiyim sorumluluk vs ama sonrasında herşey vızz geliyor insana.

eşim bu aralar çok ilgili, inanılmaz yardım ediyor, yemeği yine akşam o yaptı sofrayı topluyor görmeniz lazım bu kadarını asla beklemezdim dün akşam biraz surat yaptı hemen dalgaya alıyorum; tükür evladım babana küstü sana tabi bunun üzerine trip mrip atamıyor

yapsın tabi meliscim en azından bebeğin tutunana kadar hiç bi iş yapma boşver varsın evin çok pis olsun annemin bi arkadaşı vardı kadın hamileliğinin 7 ayı hiç kalkmadan yattı düşük riski vardı die öle olmak da çok zor da beslenmene falan çok dikkat et

amin canım inşallah zamanı geldiğinde bizde yaşarız.
ne güzel işte eşin yardımcı oluyor. iyi değerlendir bu zamanları

çok saol tatlım tavsiyelerin için zaten benimde o durumlardan bir farkım yok, bi o yana bir bu yana devrilip duruyorum

günaydın kızlar

melis bana çekerse o bebek çok uslu olur ben bebekken o kadar sessizmişimki annemler nefes alıyormuyum die bakıyorlarmış bana

1 yasımda konuşmuşum çok korkunç valla bebek konusuyor babama annemi şikayet ediyormuşum tam 12 aylıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…