Eylül dostluğumuza burada devam (:

Daphne canım benim inşallah iyileştiğinide görürsünüz,bol bol dua et onun için bizde ederiz elbette,inşallah senin bebişini görüp sevmek nasip olur

Son düzenleme:
daphnecim anannene Rabbim acil şifalar versin işallah.

Kızlar hata bende aslında doktor bana 2. ayda filan verdi kan ilacı ama ben kullanmadım nasılsa herşeyi yiyorum dedim ama bebeğim depolarımı boşaltmış. işallah serumlar kendime getiricek iyi olucak ya.

Meliscim benimde hiç mide bulantım olmadı, aşermedim de. Eşimde diyo bana ben senin hamileliğinden korkuyodum ama hiç üzmedin beni maşallah şimdi sırt ağrım başladı işte, halsizliğimde var ama işlerimi hallediyorum kendim.

ee hamişler uzun zamandır göbüşlerinizin fotosunu çekmediniz..

meliscim senin göbüşün kadraja sığmaz şimdi

Dimi kadraja sığmaz oy yesinler onun göbüşünü bizimki hiç sığmaz artık vafi dün akşam eşim tshirtümü kaldırdı dur öyle dedi neden dedim iki gün yokum e oğlumu özlerim böyle karnının fotosunu çekiyim bakarım diyor sonrada benim normal resmimi çekti

gelmiş geçmiş en göbekli eylül gelini ben olucam, tosun gibi yiyorum valla

Heh içmedin sen ilaçları şimdi seruma talim iyi gelicek kan serumları toparlarsın ağrın falan kalmaz canım, pingum maşallah canım,bendede oluyor arada halsizlik ama normal artık otura kalka yapmak lazım işleri kendini çok yorma

kızlar bakın ne buldum bebek düşünenlere

*6 ay önceden folic asit almaya başlanmalı ama bazı kitaplarda 3 ay da yazıyor.
*hem kadın hem erkek et tavuk ve yumurtayı azaltmalıymış.
*1 ay önceden kahve kola çikolata asitli ve kafeinli içecekler tamamen kesilecek.
*gebelik oluşumu durumu varsa adaçayı kadında söktürücü olduğu için düşüğe sebep oluyormuş içilmeyecekmiş.
*gebelik oluşumu durumu varsa ağrı kesici alınmamalıymış..
*Korunmasız ilişkiye yani denemelere :) başlamadan önce baba adayı selenyum e ve c vitamini almalıymış.
*bizler zinc a ve d vitaminini ekstra almalıymışız ama folic asit alıyoruz bir doktora sormak gerekir bunu ?
*Denemelerden bir ay önce süt yoğurt ve sütlü tatlılar gibi şeyler bol tüketilmeliymiş..Birde enteresan olarak enginar tüketmenin döllenmeye yardımcı olduğu yazılı idi bir iki yerde :)
*Ve son olarak reglin ilk gününden sonraki 12. 14. ve 16. günler sabah erken saatte ilişkiye girilmesi başarı oranını arttırıyormuş ve ilişkiden sonra 1 saat yataktan bel altına yastık koyarak kalkmamak gerekli imiş..

Farklı kitaplar ve dergilerden okuduğumda gördüğüm ortak noktalar bunlar umarım işinize yarar... hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum.

kızlar ya ben de çok göbeklendim görenler hemen bebek mi var diyolar gıcık oluyorum yok diyorum saklıyorum sanıyolar var heralde saklıyosun bizden diyolar ya kilolu değilim çok abes duruyo o yüzden iğrenç oldum yağlandım erimem lazım ama engel olamıyorum kendime uyarıyolar hep yanımdakiler iş yerimde filan ama dinlemiyorum yemeye devam böyle giderse iyice şişicem

yuh yaa bunlar ne böyle...ben hamile kalmayı sadece spor heraketlerinden ibaret zannediyordum.allahım çok cahilim...okullarda bunun eğitimini versinler benceee

ben dün pazardan dukan diyeti nin kitabını aldım,akşama başlıcam okumaya....

Ha ben bu arada pazardan 1 tl ye etek aldım.giydim bile

ben dün pazardan dukan diyeti nin kitabını aldım,akşama başlıcam okumaya....

Ha ben bu arada pazardan 1 tl ye etek aldım.giydim bile

eşim de bi ara yaptı bol bol et ve süt ürünleri o değil mi

fotonu çek görelim eteğini

bu göbekten kurtulan var ise bana da lütfen çare olsun yaaaa

yakında hamilemisin sorularından cinnet geçirip gazetelere manşet olacağım yani

çok güldüm ya eşine, bunları unutma, bebişe söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…