Eylül ortasında transfer olacak varmı 🫠

İk günler zorlanıyordum tabi ilk kez kullandım ..ama dün bugün gelmiyor .kapsül parçası dahi gelirdi...eriyor dimi tamamen...ay içerde kalır eder tedirgin oldum...herşeyi dert ediyoruz da tabi bu dönemde ...yatar sekilde yastık koyuyorum kalça kısmına iteliyorum 40 dk kalkmiyorum

Yaa bende oturma pozisyonunda yapıyorum hemen de ayağa kalkıyorum tabi
siz ne güzel 40 dk kalmıyormuşsunuz

Yaa bende oturma pozisyonunda yapıyorum hemen de ayağa kalkıyorum tabi
siz ne güzel 40 dk kalmıyormuşsunuz
O şekil zor olur canım...uzanmaya bakın itelediginiz kadar artık zor vallahi..benki muayene de dahi kasiliyorum zor bela ..transferde anestezi alicam napim duramıyorum...bu fitil işi vermişti ..inşallah oluyordurda progestan iğne vurunuyormusun peki

Amin inşallah ne güzel söylediniz öyle Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah siz transfer oldunuz mu ?
Ben 9 unda transfer olacağım. 2 senedir bebek istiyoruz. Son 4 aydır tüp bebek sürecindeyiz. Opu, histeroskopi, rahim dinlendirme derken bugün 9 eylülde yapalım dedi doktor. Aylardır bekliyorum. Sabahtan beri ağzım kulaklarımda

Hayırlı olsun canım ama anlayamadım 9 eylülde transfer olucağını bilmiyormuydun yani
peki transfer hazırlığı olmadın mı estrofem progestan iğne veya prolutex iğne bunları kullanmadın mı yoksa transfer olucağını biliyordun Ama tam net gün mü belli değil di

Ay yok 28 agustosta reglimin 2. Günü estrofeme basladim. Bugün progestan dex, Prednol, duphaston eklendi. 9 u transfer dendi.
Ben hazirandan beri her ay ertelendiği için kontrole giderken yine ertelenecekmiş gibi geliyordu. Yoksa bugün transfer tarihi belli olacaktı zaten ama ben inanmıyordum içten içe sanırım sevincim bu yuzden

Camasira veya tuvalete gelmesi normalmiş. Benim de akıntı gibi geliyor

Yaa aynı gün transferimiz hakkımızda hayırlısı olsun. Benim iki adet 3. Gun embriyolarim var. Çift transfer planlıyorduk ama bugün tek transferde karar kıldık. Sizin 5. Gun embriyosu mu?
Benimde 3. Gün embriyosu tek transfer yapılacak. Ama benim pek umudum yok açıkçası nedense. Sanki vakti değilmiş gibi geliyor.

Benimde 3. Gün embriyosu tek transfer yapılacak. Ama benim pek umudum yok açıkçası nedense. Sanki vakti değilmiş gibi geliyor.
Allah hayırlısını versin ama öyle de düşünmeyin. Nasibimizi önceden bilemiyoruz. Tedaviye ani bir şekilde mi başladınız? Bazi durumlarda doktorlar aniden tüp bebeğe yönlendiriyor. Bu süreçler duygusal olarak hazır değilken daha da zordur eminim. Siz gönlünüzü ferah tutun

Evet progestan iğne oluyorum sen peki

Neden böyle düşünüyorsunuz lütfen kendinizi üzmeyin ve böyle düşünmeyin Rabbim en doğrusunu yapıyor sizin için emin olun gönlünüzü ferah tutun allahtan ümit kesilmez

Aynen ani bir karar ile başladım. Hayırlısı olsun inşallah.

Neden böyle düşünüyorsunuz lütfen kendinizi üzmeyin ve böyle düşünmeyin Rabbim en doğrusunu yapıyor sizin için emin olun gönlünüzü ferah tutun allahtan ümit kesilmez
Açıkçası nedenini ben de bilmiyorum. Bir tüp tıkalı, aşılama fln da yapıldı yumurta büyütürken kapalı olan tüpe dikkat edildi hep ama tutmadı. Bu nedenle sebepsiz infertelite dediler. Haliyle bir sebep bulunamadığı için bir tedavi yöntemi de uygulanmadı. O yüzden sanki tutmayacak gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…