- 9 Ekim 2024
- 300
- 90
- 13
- 41
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
İnş doktor ama pat die negatif dedi yaBende onuncu gun geldiginde idrar bakayim diye düşünüyordum. Daha çok küçük gerek yok moralin bozulur vaktini bekle dediler. O yüzden sıkmayın canınızı. En azından 0 değerinde değil. Belki Nazlı nazlı yükseliyordur bebisinizin değeri :)
Onun cu gün demedim acilde bakıldıİnş doktor ama pat die negatif dedi ya
İnş cnm öyle belirtiler ilaçlardan mısBenim de test günüm 17 si inşallah tutunurlar2 gündür göğüs hassasiyetim vardı . Bugün kasık ağrım başladı . Ağrı belime bacağıma vurdu. İnşallah hayırlı bir işarettir
İnşBende onuncu gun geldiginde idrar bakayim diye düşünüyordum. Daha çok küçük gerek yok moralin bozulur vaktini bekle dediler. O yüzden sıkmayın canınızı. En azından 0 değerinde değil. Belki Nazlı nazlı yükseliyordur bebisinizin değeri :)
Özel hastaneye geldim şimdi bide burda baktıracamBende onuncu gun geldiginde idrar bakayim diye düşünüyordum. Daha çok küçük gerek yok moralin bozulur vaktini bekle dediler. O yüzden sıkmayın canınızı. En azından 0 değerinde değil. Belki Nazlı nazlı yükseliyordur bebisinizin değeri :)
İnşallah güzel bir sonuç alirsinizÖzel hastaneye geldim şimdi bide burda baktıracam
Doktorlar bazen ruhtan yoksunmus gibi davranıyorlar. Allah ıslah etsin.İnş doktor ama pat die negatif dedi ya
İnşİnşallah güzel bir sonuç alirsiniz
İnan bi umut diyorum çünkü benim önceki betaları 0 yada 1 oluyordu o yüzden doktordan bi kaç gün sonra gene demesini bekledimDoktorlar bazen ruhtan yoksunmus gibi davranıyorlar. Allah ıslah etsin.
Canım pozitif hemde değerim yüksekDoktorlar bazen ruhtan yoksunmus gibi davranıyorlar. Allah ıslah etsin.
Ay o kadar sevindim mi. İnşallah olmuştur umutvar konuştum hep hayal kırıklığı ugramasin diye dua ettim. Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.Canım pozitif hemde değerim yüksek
Kaça yükselmiş değerin ? Hayırlı olsun tekrardanİnan bi umut diyorum çünkü benim önceki betaları 0 yada 1 oluyordu o yüzden doktordan bi kaç gün sonra gene demesini bekledim
Ay o kadar sevindim mi. İnşallah olmuştur umutvar konuştum hep hayal kırıklığı ugramasin diye dua ettim. Allah sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.
7.27Kaça yükselmiş değerin ? Hayırlı olsun tekrardan
İlki 4.7
Kaça yükselmiş değerin ? Hayırlı olsun tekrardan
Kaç gün sonra gördünüz 4.7 yi . Benim 3. Gün embriyosu buradaki birçok insan doktor un test gününden önce minik de olsa yakalamış. Ben bir türlü yakalayamadım. Umudum kırıldı biraz bekliyorum 17 sini mucize olur da umarım minik de olsa değer görürüm diyeİlki 4.7
Kaç gün sonra gördünüz 4.7 yi . Benim 3. Gün embriyosu buradaki birçok insan doktor un test gününden önce minik de olsa yakalamış. Ben bir türlü yakalayamadım. Umudum kırıldı biraz bekliyorum 17 sini mucize olur da umarım minik de olsa değer görürüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?