- 27 Kasım 2019
- 501
- 450
- 103
- 30
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Ben de perşembe günü transfer olucamMerhaba ben de 8 eylulde taze transfer olacagim insallah
hormon ilaçları için bana öyle demediler saati çok önemli değil sadece günde üç kere almanız gerekiyorsa üç taneyi aldığınızdan emin olun dediler. Yanımda başka bir kişiye de estrofemi içmeyi unutursanız iki tane bireen alabilirsiniz demişti. Ama bence düzenli içmek çok daha faydalıdırBana da iğnelerimi yapan hemşire ovalama sadece bastır. Ovalardan ilaç yayılır ve daha çok ağrı hissedersin demişti. Bir de hormon ilaclari olduğu için +- 2 saatten fazla oynamasın. Unutursan bile içme o gün yarın yine aynı saatinde iç dedi.
İnşallah güzel sonuçlar alırızİyi düşünelim iyi olsun
Aynı durumdayım alarm kuruyorum unutmamak içinBana da bir sürü ilaç iğne verdiler. Mahvoldum ilaçlardan. Yemekten çok hap yutuyorum. Perişanlık diz boyu. İnşallah bunca emeğin karşılığını alırız.
Bende aynısını yapıyorum bi gün sağdan bir gün soldan ve hemen bastırıp ovalıyorum yoksa topçuk kalıyor dediğiniz gibi ama bazen iğnenin girmediği yerler oluyor bende başka bi yere yapmaya çalışıyorum girmeyen yerlerde morarıyor maalesefBen birgün sağdan birgün soldan yapıyorum iğneyi morarma olmadı bende . Ama ben sadece prolutex yapıyorum. Bir de burdan okumuştum iğneden sonra biraz ovuşturun topak topak oluyor yoksa deri altında diye ilk günler öyle yapıyordum nedense aşırı ağrı yapıyordu gün içinde sağıma soluma zor dönüyordum yatarken. Ama sonra iğneden sonra sadece bastırmaya başladım sertçe o ağrı kesildi sadece iğne yaptığım yer acıyor
Günaydınn sakın stres yapma neden reglin 14 gün önce gelsin ki bu durumu daha önce yaşadın mı hiç ayrıca iğneler de regl olmana izin vermiyor büyük ihtimalle soğuk aldın yada herhangi bir sancıda olabilir gönlünü ferah tut herşey istediğin gibi olucakHerkese günaydınlar. Hanımlar yarın transfer olacağım. Sabah şiddetli regli ağrısıyla uyandım. Adet olucam transfer ertelenecek diye ödüm koptu ki reglime 14 gün var. Regl olmuyorumdur değil mi?
Amin inşallah. Sizden hangi kan testini istediler?Aamin canım.aminnbende geldim kan vericem ..sonrası transfer insalalh rabbim yardım eder bizlere zor çok zor surec
Bunlar salınımlı haplar ilaçlar olduğu için vücuda girdiğinde vücut kendi salınım dozajini ayarliyormus sanırım. Yani farklı zamanlarda almak sanırım ya etki etmiyor, yada sistemi bozuyor olarak algıladım.hormon ilaçları için bana öyle demediler saati çok önemli değil sadece günde üç kere almanız gerekiyorsa üç taneyi aldığınızdan emin olun dediler. Yanımda başka bir kişiye de estrofemi içmeyi unutursanız iki tane bireen alabilirsiniz demişti. Ama bence düzenli içmek çok daha faydalıdır
Doğrudur ben iğneyi sabah 8de yapıyorum hep ama fitil ve estrofemi çok düzenli alamıyorum dikkat edeyim ben deBunlar salınımlı haplar ilaçlar olduğu için vücuda girdiğinde vücut kendi salınım dozajini ayarliyormus sanırım. Yani farklı zamanlarda almak sanırım ya etki etmiyor, yada sistemi bozuyor olarak algıladım.
Benimde hafta sonu geç kalktığım için saat kayıyor. Ona göre uyarlamaya çalışıyorum. Ama midemi çok kötü yaptı ilaçlar.Doğrudur ben iğneyi sabah 8de yapıyorum hep ama fitil ve estrofemi çok düzenli alamıyorum dikkat edeyim ben de
Teşekkür ederimGünaydınn sakın stres yapma neden reglin 14 gün önce gelsin ki bu durumu daha önce yaşadın mı hiç ayrıca iğneler de regl olmana izin vermiyor büyük ihtimalle soğuk aldın yada herhangi bir sancıda olabilir gönlünü ferah tut herşey istediğin gibi olucak
Bende de şişkinlik ve kabızlık yaptı dün gece davul gibi şiştim acile gidecektim nerdeyse. Duphalac şurup içtim iki ölçek öyle kendime geldim . Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor tüp bebek tedavisiBenimde hafta sonu geç kalktığım için saat kayıyor. Ona göre uyarlamaya çalışıyorum. Ama midemi çok kötü yaptı ilaçlar.
Endişelenmeyin stres olmamanız bu dönemde çok önemli herşeyi akışına bırakın hiç düşünmeyin bile emin olun bu sizin için daha da iyi olucaktır siz stres yaptıkça rahim kasılıyor Buda sizin için olumsuz bi durumTeşekkür ederiminsallah her isteyen için dediğiniz gibi olsun. Büyük ihtimal soğuk aldım. Ama işte bu süreç insanı tedirgin ediyor
Bende çok fazla şişkinlik oluyor. Kabız olmayayım diye 40 takla atıyorum. Şişkinlik için sürekli gastrenduo içiyorum.Bende de şişkinlik ve kabızlık yaptı dün gece davul gibi şiştim acile gidecektim nerdeyse. Duphalac şurup içtim iki ölçek öyle kendime geldim . Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor tüp bebek tedavisi
Nasıl geçti acaba transferiniz benimde perşembe olacak hayırlısıylaMerhaba benim transferim de yarın olacak
Gayet iyiydi sadece idrara sıkışık olmak kısmı biraz sıkıcı ama dayanılıyor. Çok kısa sürüyor zaten işlemNasıl geçti acaba transferiniz benimde perşembe olacak hayırlısıyla
Güzel haberler alırız inşallahGayet iyiydi sadece idrara sıkışık olmak kısmı biraz sıkıcı ama dayanılıyor. Çok kısa sürüyor zaten işlem
Amin İnşallah canımGüzel haberler alırız inşallahtest tarihinşz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?