Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay maşallah oğluşuna, benim oğluşum minik biraz 35-36. haftada 2350 gr'dı.

hemde ne maşallah benimkine dün doktordydık 345 olmuşuz bende uğraşıyom almasın diye ama nafile ..ben normal doğum istiyorum ama böle hızlı kilo alırsa çok büyürse sezeryan yaparlar diye korkuyorum..
gecenin bu saatinde neden burdayım deli gibi midem yanıyo neler yapmışsınız çare nedir diye bakayım dedim birde bir sancı ie uyandım.bu kasılmalar başladı :) hazırlıklı olmak lazım..oğluşumda büyük ya doktor çapraz yatmış boyuda uzun diyo haftaya doğsa süper olur dolabı bu hafta gelcek evdeki bütün işlerim bitmiş olcak..bu haftasonu itibari ile hazır olucam ben...

gece uyuyamayınca tüm aldığım kıyafetleri yıkadım ütüledim bu gece..çantayada yarın sabah koydukmu tamamdırrr..
dumaaam bende 2000 yılı öğretmenlik mezunuyum bu sene ii bi alımla atnırım inşallah diyorum branşım beden eğitimi sen ve badeniin de öğretmen sanırsam..
gidip bi ılık süt yapayım bu yanma geçmedi hala... :44:

canım ya valla korku heyecan sabırsızlık herşey birbirine girdi :) inşalla 24 üne kadar sabreder bizim yaramazlar erken gelmezler. benim asıl doğum tarihim 2 ekim ama dr um 24 ünde alacak.. seninkinin kg si ne kadar olmuş.biz en son geçtiğimiz değil ondan önceki cuma gitmiştik 2300 olmuştu. normal dedi dr umuz..
bu zonklamalar yüzünden erken gelecek diye korkuyorum valla :)
hazırlıkların bittimi.ben bitti diye düşünüyorum unuttuğum birşey varmı bilmiyorum artık kısmet..:)

selam kızlar

benim bebiş de 6 ekim ama eylül sonu alınacak malum, ben de öğretmenim, bi sürü meslektaşım varmış burda .)
benim kız 2500 gr, bayağı önden gidiyor, diyabet hastasıyım ben 10 yıldır,ondan irileşti benimki... bebeklerinize neler aldınız kızlar? şu çıtçıtlı badiler var ya, ben onlardan 4 tane kolsuz aldım ama acaba kollu ya da yarım kollu mu alsaydım siz nasıl yaptınız

canım ben 33.haftamda gittim yani bu geçtiğimiz perşembe değil ondan önceki perşembe 2500 gr. 44 cmdi..şimdi ayın 30 unda randevum var bakalım ne kadar olmuş bebeğm.bu gittiğimde nst ye girecekmişim...hazırlıklarım bitti sayılır çantamıda hazırladım bekliyoruz şimdi paşayı heyecanla....senin bebeğinin boyu kaç?

slm canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi...benimde normalde 7 ekim ama dr umuz 24 ünde alacak nasip olursa...benimkide 2500 gr.dr iri bi bebek gelecek sanki diyo...bakalım hayırlısı...ben nerdeyse en çok çıtçıtlı badi aldım tatlım kollu kolsuz hepsinden aldım lazım olur diye farklı aylarda.çünkü eylül ekim öyle çok soğuk geçmiyo istanbulda üstü kalın olursa içine kısa kollu giydiririm diye düşündüm...

sağol canım hepimizin inşallah sağ salim bebişleriolur :)))
evet çıtçıtlı badileri çok önerdi herkes zaten, yazın bi tek onu giydiriyolar bebeklere de bizimkiler kışa girecek .) ben daha alıcam, hangilerinden alıyim diye danışayım dedim, 2 tulumum var, ondan da alıcam bi kaç tane, bi de çıtçıtlılardan :)dediğin gibi üstüne nasılsa zıbın yelek falan giydiricez... istanbuldasınız o zaman, biz muğladayız. memleket neresi?

ah canım muğlada sıcak memleket...ben 10 tane kadar tulum 10-15 arası çıtçıtlı badi tek alt falan aldım pijama takımları eşofman takımları aldım penye battaniye peluş battaniye falan çoğu şeyi tamam sayılır..bi astronot tulum alcam kışlık mont gibi işte o kadar..bu arada memleket eskişehir..ben epidural sezeryan istiyorum sen?

Son düzenleme:
Mrb kızlar..!benimde normade doğum tarihim 15 ekim ama bebeğim kız olduğu için doktorum 15 eylülden sonra her an hazır ol dedi,bakalım cimcimem ne zaman gelicek..bende hastane çıkışı,tulum,çıtçıtlı body,çorap vs. çoğu eksiğimizi aldım,sadece bebek bezi,biberon,şampuan tarzı şeyleri daha almadım,onları da bu haftadan sonra yavaş yavaş tamamlarım inş,kendim için de bir tane pijama takımı,bir tane gecelik aldım ama bir tane daha mı pijama takımı alsam diye kararsız kaldım açıkçası,zaman geçtikçe daha da sabırsızlanıyorum ben kızlarr..:18:nasıl olucak,sancı nasıl gelicek çok merak ediyorum..:44:

yok kız muğla öyle sıcak değil sandığın gibi, merkezdeyiz biz, rakım 625, dağlık bölge malum, dün gece buz gibiydi :) nem falan yok muğlada,denizin etkisini dağlar kestiği için rahatız yani .)
bebek pijama eşofman takımı nasıl oluyor ya :) iyi herşeyi almışsın, bebişler sağlıkla gelsinler :) ben sezeryan türlerini bilmiyorum cnm,araştırmadım da,zaten ahstanenin ya da doktorun bi stili oluyormuş, o nasıl yapıyorsa ona uyacazartık,önceden araştırırsam korkarımdie düşünüyorumben, çok bilince çok endişeli oluyorum ben, araştırmıcam hiç :)

denizyeşili meraba....ben şamppuan,pişik kremi,küvet,ıslak mendil,bez vs aldım, kendime bend e 1 tane önden düğmeli yazlık gecelik aldım ama yetmeyebilişr, altımızda lekelenmeler çıkarsa zor olur,yedek alıcam bende. hayırlısı olsun

Haklısın cnm,hatta şimdi netten aldım..senin de bebeğin hayırlı olsun,Allah hepimize yavrularımızı bağışlasın inş..

selam,

yaklaşık yanı tarihler de doğum yapacak gibiyiz..
Benim de yarın kontrolum bakalım ne dicek doktorumuz.
hem sana hem herkese sormak istiyorum doğum çantam henüz hazır değil..Açıkças eylül'ün ilk haftası annem geliyor (yazlıktaydı) o gelsin yapacağım..Ben daha bebeğin hastane çıkışını falan bile almadım.. babası alacakmış kız olacak bizimkisi de :)

hastane çıkışı hariç kızımın diğer kıyafetleri hazır.ama benim henüz hiç bişiyim hazır değil..
bu çantayı ne zaman hazır etmemiz gerek bilgisi olan var mı?

ben bir networking firmasına üyeyim,ürünlerini hem kendim alıyorum,hemde satıyorum,burdan yazsam reklam olurmu bilmem ama istersen yazıyım senin için cnm..üye olursan 23 tl civarında bir fiyata denk geliyo cnm

hmm anladım canım, ben bilindik bi site falan sandım, gebe, gittigidiyr falan gibi. uğraşmiyim o zaman şimdi üyelikle cnm sağolasın ilgin için ben burda çarşıya pazara bakayım en iyisi he hee

bıdık1983 meraba... hastane çantasının hazırlanma zamanı kişiye göre değişir,sana kalmış yani :) kimileri 2 ay önceden, 1 ay önceden ya da kimisi 1 hafta önceden ahzır bulunduruyor. heves edenler erkenden başlıyor hazırlığa, bazıları tedirgin oluyor ya da vakti olmuyor geç kalıyor hazırlamak için. bebeğin geliş tarihi kesin olsa 1 gün önce hazır et yeter dicem ama olur da erken doğum olursa diye erkenden ahzırlaman iyi olur :) yani şu sıralar hazır et bence,zaten almışsın çoğu şeyi, ben de bi kaç takım aldım yıkadım ütüledim koydum, bebek çantam ahzır değil daha, alacaklarım da var, ama şimdi doğum olsa aniden gözüm arkada kalmaz :) için rahat etsin yani...

Cnm ben kendi çantamı hazırlamadım ama kızımın çantasını hazırladım,koyulacak kıyafetleri yıkadım,ütüledim,yerleştirdim,diğer kıyafetlerini de yıkadım ama daha ütüleyip yerleştirmedim,bu hafta ablamın kızıyla beraber kızımın odasını toparlıcaz,temizlicez,o zaman da diğer kıyafetlerini da ütüleyip yerleştiricem,benim annem şehir dışında yaşadığı için malesef yanlızım,eşimin ailesi desen iyi gün dostu olduğu için genelde her işimi yavaş yavaş kendim halletmeye çalışıyorum cnm,yani anlayacağın çantanın belli bir zamanı yok tatlım,sende annen gelince hazırlayabilirsin,zaten gelmesine de çok kalmamış..

hmm anladım canım, ben bilindik bi site falan sandım, gebe, gittigidiyr falan gibi. uğraşmiyim o zaman şimdi üyelikle cnm sağolasın ilgin için ben burda çarşıya pazara bakayım en iyisi he hee

Rica ederim cnm ne demek..en iyisi çarşı pazar aslında,çeşit çeşit modeller bulursun..

ay canım gerçekten nem olmadığı için çok şanslısın ben burda yapış yapış dayanamıyorum artık banyoyla kanka olduk resmen... allahım çook sıcakk...evet canım pijama ve eşofman takımları sende almalısın inan çok ihtiyaç oluyomuş...

Ben 2004 mezunuyum, dilciyim iyi bir alım olursa bende atanıcam inşallah. Gerçi hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.
Bende normal doğum istediğim için oğluşumun kilosunun az olmasına üzülmüyorum. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.

Bebişlerimiz için en çok kullanacağımız şey o çıtçıtlı badilermiş. O yüzden yarım kollu-uzun kollu da alırsan faydalı olur bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…