- 25 Ekim 2023
- 378
- 383
- 23
- Konu Sahibi Manolya_31
-
Salı günü bizde başlayacağız inşallah 10 12 gün sonrada transfer hazırlığıMerhaba arkadaşlar
27 Eylül'de transfer olacagım dualarınıza talibim...Amin...
İnşallah canım benim çok heyecanlıyımSalı günü bizde başlayacağız inşallah 10 12 gün sonrada transfer hazırlığı
Canım hayırlısı olsun şimdiden. Ben 12 eylülde transfer oldum. Özellikle ilk günler hareketlerime ekstra dikkat ettim. Hala eğilme, uzanma, ani hareketler vs yapmıyorum. Evde minimum seviyede hareket ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. En önemlisi transfer sonrası kabızlık sorunu. Önceden bilsem daha erken dikkat ederdim. Kefir, lifli gıdalar, sebzeler, badem, incir vs beslenerek düzene girdim. Bence çok dikkat edilmesi gerek beslenmeye. Ve bol su içmemi söyledilerTecrübeli arkadaşlar transfer sonrası nelere dikkat ettiniz .bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Tranferden sonra hiçmi icmiyoruzCanım hayırlısı olsun şimdiden. Ben 12 eylülde transfer oldum. Özellikle ilk günler hareketlerime ekstra dikkat ettim. Hala eğilme, uzanma, ani hareketler vs yapmıyorum. Evde minimum seviyede hareket ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. En önemlisi transfer sonrası kabızlık sorunu. Önceden bilsem daha erken dikkat ederdim. Kefir, lifli gıdalar, sebzeler, badem, incir vs beslenerek düzene girdim. Bence çok dikkat edilmesi gerek beslenmeye. Ve bol su içmemi söyledilerAyrıca hamur işi, kahve vs kesinlikle yasak. Bir haftadır kahve içememek baya zorladı
Ben de transfer olana kadar bir sorun yaşamamıştım ama iğnelerin sebep olduğunu düşünüyorum. Ikınmak vs önerilmediği için aklınızda olsun inşallah siz yaşamazsınız. Yumurta toplamanız olmuş muydu. Dondurulmuş ise kaçıncı gün embriyosu ve ilk denemeniz mi. Emin olun tüp bebek sürecindeki her kadın benzer duygularda.Çok teşekkür ederim şuan kabizlikla alakalı hiç bir sorunum yok herzaman günlük 3 litre su içerim inşallah kolay geçer aslında cokcada tedirginim tutmazsa diye sonra psikoloji mi geri düzeltiyorum o yüzden buraya konu açtım arkadaşımda yok yalnız hissediyorum kendimi
Evet bana kafein yasak dediler. Tutunmada etkisi oluyormuş. Bu süreçte hiç içmeyin dediler. Başka bir arkadaşıma doktoru bir fincan içebilirsin demiş. Chatgbt ye de sordum o da kahve içilmesin demiş. İçmemekten yanayım ben deTranferden sonra hiçmi icmiyoruzkahvesiz Allah'ım hamur işi en sevdiğim ama bebişlerimiz için tabiki dayanacagiz
Yaaa kahve evetCanım hayırlısı olsun şimdiden. Ben 12 eylülde transfer oldum. Özellikle ilk günler hareketlerime ekstra dikkat ettim. Hala eğilme, uzanma, ani hareketler vs yapmıyorum. Evde minimum seviyede hareket ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. En önemlisi transfer sonrası kabızlık sorunu. Önceden bilsem daha erken dikkat ederdim. Kefir, lifli gıdalar, sebzeler, badem, incir vs beslenerek düzene girdim. Bence çok dikkat edilmesi gerek beslenmeye. Ve bol su içmemi söyledilerAyrıca hamur işi, kahve vs kesinlikle yasak. Bir haftadır kahve içememek baya zorladı
Ayy bende yaİnşallah canım benim çok heyecanlıyım
Doğurdum an hastanede birde çay bardaginda içeceğimYaaa kahve evetolsun sonu çok güzel olsun ağzınızın tadıyla içersiniz sonra
Kupa kupa hahahaDoğurdum an hastanede birde çay bardaginda içeceğim
Teşekkür ederim amin inşallah, ben de öyle diyorum. Pozitifi görünce gidip bir kahve içiveririm diye kendimi motive ediyorumYaaa kahve evetolsun sonu çok güzel olsun ağzınızın tadıyla içersiniz sonra
Salı günü başlıyoruz henüz transfer aşamasında değiliz iğnelerle yumurta büyütme başlayacakTeşekkür ederim amin inşallah, ben de öyle diyorum. Pozitifi görünce gidip bir kahve içiveririm diye kendimi motive ediyorumSiz de transfer mi bekliyorsunuz
Benim ilk günden beri kasık ağrım var ve göğüslerde şişkinlik, hassasiyet. Yani regl beklediğim bir dönemde olsam hamile miyim derdim. O yüzden belirti arayamıyorum hep sancım var çünkü. Progestan iğnesi vs etkisiymiş.Dondurulmuş kaliteleri orta evet ilk dememem canım.
Sizin şuan 7.ci gün hiç belirti varmı acaba
Yaa hadi bakalım hemen geçiyor büyütme süreçleri. Transfer sonrası ise geçmek bilmiyorSalı günü başlıyoruz henüz transfer aşamasında değiliz iğnelerle yumurta büyütme başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?