Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Yaa hadi bakalım hemen geçiyor büyütme süreçleri. Transfer sonrası ise geçmek bilmiyor İlk denemeniz mi sizin
Evet ilk olacak vallahi korkuyorum büyümez etmez yumurta diye sağlklı embriyo oluşmaz diye bazen düşüncelere dalıyorum siz de sorun neydi özel değilse

Evet ilk olacak vallahi korkuyorum büyümez etmez yumurta diye sağlklı embriyo oluşmaz diye bazen düşüncelere dalıyorum siz de sorun neydi özel değilse
Benim amh düşüklüğünden kaynaklı, senelerce hamile kalamadığım için başladık. Benim fazla yumurtam toplandı. (Yani benim için baya güzel) ama döllenen ve sürece devam eden toplam 2 tane kaldı. Çift transfer edildi. O yüzden negatif olursa baştan başlayacağız. Bu da beni üzüyor. Sizin sorun neydi özel değilse

Evet progestan fitil dışında progestan dex diye bir iğne kullanıyorum. Bir tane de kan sulandırıcı iğnem var. Günde toplam 3 iğne
Allah yardımcınız olsun canım benim evde yanında kimse varmı destek olacak yoksa zaman geçmez ben hiç kimseye söylemedim kizkerdesim hariç evde nasıl zaman geçecek bilmiyorum

Amh kaçtı acaba. Benim de amh düşük 0.94 ama eşimde ileri hareketli sperm sayısı 0 olduğu için başladık

Allah yardımcınız olsun canım benim evde yanında kimse varmı destek olacak yoksa zaman geçmez ben hiç kimseye söylemedim kizkerdesim hariç evde nasıl zaman geçecek bilmiyorum
Benim evde kimse yok canım. Ben de aileme söylemedim. Yakın arkadaşlarım zaten şehir dışında veya çalışıyorlar. Eşim destek oluyor hallediyoruz. Ben de forumlarda kendime benzer kişilerin pozitif haberlerini okuyarak zaman geçirmeye çalışıyorum Dizi, kitap vs derken geçiyor merak etmetin. Ama kolay değil. Çünkü kahve içemiyorum

Evet ilk olacak vallahi korkuyorum büyümez etmez yumurta diye sağlklı embriyo oluşmaz diye bazen düşüncelere dalıyorum siz de sorun neydi özel değilpi
Pozitif düşün canim kendini hiç kasma Allah'ım yardım ediyor dua et bol bol biribirime edelim

Yaaa en iyisi transfere kadar mideme stok yapayım

Amh kaçtı acaba. Benim de amh düşük 0.94 ama eşimde ileri hareketli sperm sayısı 0 olduğu için başladık
Benim 0.73 amh. Normalde daha fazla yumurtam oluşur diye bekliyordum. Çünkü geçmiş kontrollerimde fazla oluyordu belli olmuyor yani sakın benle kendinizi kıyaslayıp moral bozmayın.

Benim 0.73 amh. Normalde daha fazla yumurtam oluşur diye bekliyordum. Çünkü geçmiş kontrollerimde fazla oluyordu belli olmuyor yani sakın benle kendinizi kıyaslayıp moral bozmayın.
Yok yok çift çıkacak kadar iyi neticelenmiş öyle düşün canım geçen ay 7 yumurta saydı iğnesiz yani tedaviye başlamadan başladıktan sonra kıyıda köşede küçük olan o zamana büyür mü Allah Kerim biz de ailemize söylemedik strese girmeyelim diye

Ay evet şükür. Birbirlerine destek oluyorlarmış. İkiz falan olursa diye de korkmuyorum artık. Şuan sadece sonuca odaklandım. Korkma kısmını sonra değerlendireceğim Herkese söylememek daha iyi oluyor bence de. Zaten söyleseniz de yaşamayan süreci anlayamıyor. 7 yumurta iyi bence, bunların en az 4 ü falan döllense bile mükemmel. İnşallah sizin için de dua edeceğim

Evett Evett anne karnında destek olsunlarda dünyaya gelince saçını mı çekiyo üstüne mi oturuyor artık naparsa haha ay inşallah 4 tane çok iyi bi rakam sizde kaç taneydi bu arada soruyorum ama cevap vermek zorunda değilsin canım

Yok canım önemli değil nasılsa anonim takılıyoruz buralarda 10 tane toplandı. 4 tanesi döllendi, 2 tanesi 3. Güne kadar geldi. Normalde en güzeli 5. gün ama sayı az olduğu için risk almamak adına, 3. Günden doğal ortamına yerleştirdiler. O yüzden de sonucum daha uzun sürede çıkacak.

Değere rağmen gayet iyi bir sayı kuzucum maşallah. Sayıdan çok kalite önemli diyolar gerçi allahım bana da nasip etsin önce transfer aşamasına iyi gelmeyi sonra da bebişleri. Takviye aldın mı öncesinde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…