- 25 Ekim 2023
- 378
- 383
- 23
- Konu Sahibi Manolya_31
-
İnşallah canım benim. Evet en azından iyi kalitede dediler embriyolar için. İnşallah tutunur minikler. Canım ben transfer olana kadar iki ay bir kaç ilaç kullandım. Biri estrofemdi. Diğerini hatırlamıyorum yumurta kaliteme destek olsun diye kullandım onu. Onun dışında ekstra vitamin vermedi doktor. Folik asit fiks zaten. Beslenme, spor vs yaşam kalitemi de baya düzenledim aylar önce.Değere rağmen gayet iyi bir sayı kuzucum maşallah. Sayıdan çok kalite önemli diyolar gerçi allahım bana da nasip etsin önce transfer aşamasına iyi gelmeyi sonra da bebişleri. Takviye aldın mı öncesinde canım
Hahaha ya çok tatlısın ne kadar güzel şeyler yazmışsın
İyi maşallah canım. Bana da prowomen verdi doktorum içinde zaten folik asit vs hepsi var baya içinde bişeyler varda aklımda değil 1 ay olucak işte. Çiğ fındık badem yumurta nar suyu yiyip içiyorum inşallah faydası olurİnşallah canım benim. Evet en azından iyi kalitede dediler embriyolar için. İnşallah tutunur minikler. Canım ben transfer olana kadar iki ay bir kaç ilaç kullandım. Biri estrofemdi. Diğerini hatırlamıyorum yumurta kaliteme destek olsun diye kullandım onu. Onun dışında ekstra vitamin vermedi doktor. Folik asit fiks zaten. Beslenme, spor vs yaşam kalitemi de baya düzenledim aylar önce.
Ay evet avokado, yumurta vs yiyorum ben de sürekli. Mutlaka faydası olur takviyelerinİyi maşallah canım. Bana da prowomen verdi doktorum içinde zaten folik asit vs hepsi var baya içinde bişeyler varda aklımda değil 1 ay olucak işte. Çiğ fındık badem yumurta nar suyu yiyip içiyorum inşallah faydası olur
Eder eder merak etme. Senin transferden önceki gün ben de sonucu öğreneceğim bakalımBende elanetal1 diye vitamin verdi onu kullanıyorum 3 ay önce kan değerlerim vitamin değerlerim zaten çok iyiydi inşallah da böyle devam eder
Selam bende buralarda yeniyim, tüp bebekte de öyle. Bu çarşamba toplama oldu 10tane toplandı 7 si dollendi bugün 2.gün aradılar 4ü bölünmeye başlamış gün gün arayıp söylüyorlar, ama transferim hemen olmayacak doktor ohss riskinden kaynaklı dondurma yapılacak dedi. Şimdi 2 regl bekliyorum bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolay süreç değilmişYok canım önemli değil nasılsa anonim takılıyoruz buralarda10 tane toplandı. 4 tanesi döllendi, 2 tanesi 3. Güne kadar geldi. Normalde en güzeli 5. gün ama sayı az olduğu için risk almamak adına, 3. Günden doğal ortamına yerleştirdiler. O yüzden de sonucum daha uzun sürede çıkacak.
Düşünmüyorum çünkü moralim bozulacakmış gibi geliyor. 3. gün embriyoları ancak tutunuyorlarmış. Son ana kadar beklemeye çalışacağım bakalımEvde test yapmayı düşünüyormusun canım
Amin inşallah güzel haberler alırsınız siz de. Bahaneyle dinlenmiş olursunuz transfere kadarSelam bende buralarda yeniyim, tüp bebekte de öyle. Bu çarşamba toplama oldu 10tane toplandı 7 si dollendi bugün 2.gün aradılar 4ü bölünmeye başlamış gün gün arayıp söylüyorlar, ama transferim hemen olmayacak doktor ohss riskinden kaynaklı dondurma yapılacak dedi. Şimdi 2 regl bekliyorum bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolay süreç değilmiş
Selam bende buralarda yeniyim, tüp bebekte de öyle. Bu çarşamba toplama oldu 10tane toplandı 7 si dollendi bugün 2.gün aradılar 4ü bölünmeye başlamış gün gün arayıp söylüyorlar, ama transferim hemen olmayacak doktor ohss riskinden kaynaklı dondurma yapılacak dedi. Şimdi 2 regl bekliyorum bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolay süreç değilmiş
İzmit canımAy evet avokado, yumurta vs yiyorum ben de sürekli. Mutlaka faydası olur takviyelerinHangi şehirdeydin canım
Amin inşallah. Aynen çünkü hormon iğneleri dengemi baya sarstı dinlenmeye aldım kendimi evden çalışıyorum bir yandan. Bekliyorum sabırla içimi karartmadan beklemeye çalışıyorum olumsuz düşünmek istemiyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ☺Amin inşallah güzel haberler alırsınız siz de. Bahaneyle dinlenmiş olursunuz transfere kadar
Hoşbuldum canım benim ☺
Bu olumsuz düşünmeyi ben çok yaşıyorum nasıl engel olacağım olumsuz ya tutmazsa diyorum sonra beynime tekrar konut veriyorum olumlu düşünüyorum geriAmin inşallah. Aynen çünkü hormon iğneleri dengemi baya sarstı dinlenmeye aldım kendimi evden çalışıyorum bir yandan. Bekliyorum sabırla içimi karartmadan beklemeye çalışıyorum olumsuz düşünmek istemiyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ☺
Sen hangi il kuzumAy evet avokado, yumurta vs yiyorum ben de sürekli. Mutlaka faydası olur takviyelerinHangi şehirdeydin canım
Aynı durumdayım olumsuz düşünecek olursam zihnimi başka şeye yönlendirmeye çalışıyorum onu yönlendirmek bizim elimizde. Bekleyeceğiz sabırla öğreneceğiz, kafanı dağıtacak şeylere odaklan ben öyle yapmaya çalışıyorum bulmacadır örgü isidir vs. Olumsuz düşünceler gelirse hemen kov ☺☺Bu olumsuz düşünmeyi ben çok yaşıyorum nasıl engel olacağım olumsuz ya tutmazsa diyorum sonra beynime tekrar konut veriyorum olumlu düşünüyorum geri
İzmir ben de canımSen hangi il kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?