Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Kızlar merhaba bende pazartesi günü transfer olacağım heyecan bastı 3 aydır bekliyorum aracım yok eşimde evde değil iğne için sağlık ocağına yürüyorum 15 dk transferden sonra sıkıntı olur mu acaba iğnem kalçadan eğilip kalkarken ağrım oluyor vurulurken yüz üstü yatıp kalkıyorum inşallah sıkıntı olmaz onun stresindeyim 🥹
Yok canım tranferden sonra bende yürüyorum doktorda zaten yürüyün diyor sıkıntı olmaz merak etme

Yok canım tranferden sonra bende yürüyorum doktorda zaten yürüyün diyor sıkıntı olmaz merak etme
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım sürecimiz hayırlısıyla kolaylıkla geçsin yılların acısını çıkaralım🥲 İster istemez endişe duyuyorum ama olumlu olmak lazım nasipte olan gelir bizi bulur🌸 Bir de yeme içmeden korkuyorum mutfakta saatlerm geçiyor nasıl yemek olayını hallederim biliyorum kimseye söylemedim bu süreci yardımcı olacak kimsem yok bakalım hayırlısı artık

Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım sürecimiz hayırlısıyla kolaylıkla geçsin yılların acısını çıkaralım🥲 İster istemez endişe duyuyorum ama olumlu olmak lazım nasipte olan gelir bizi bulur🌸 Bir de yeme içmeden korkuyorum mutfakta saatlerm geçiyor nasıl yemek olayını hallederim biliyorum kimseye söylemedim bu süreci yardımcı olacak kimsem yok bakalım hayırlısı artık
Sen ve eşin yokmu bu süreçte saatlerce uğraşacağın değil pratik yemekler yapabilirsin benimde kimsenin haberi yok yalnızım eşim ve ben öyle balikti tavuktu fırına suruyoruz pratik

Ben de sizim gibiydim. Eşiniz işe falan gidiyorsa akşamdan veya sabahtan bazı şeyleri size hazırlayıp gitsin. Ben mesela ilk haftanın ortalarında ara ara yemek yapmaya başlamıştım. Tencere vs ne gerekiyorsa her şeyi eşime çıkarttırmıştım. Ağır kaldırmamak, eğilmemek, uzanmamak adına. İlk günler eş desteği işleri kolaylaştırıyor. Merak etmeyin halledersiniz siz de.

Sen ve eşin yokmu bu süreçte saatlerce uğraşacağın değil pratik yemekler yapabilirsin benimde kimsenin haberi yok yalnızım eşim ve ben öyle balikti tavuktu fırına suruyoruz pratik
Evet haklısın en pratik fırın yemekleri şimdiden nohut fasülye haşlayıp dolaba koyarım insan herşeyi düşünüyor işte 🫠

Ben de sizim gibiydim. Eşiniz işe falan gidiyorsa akşamdan veya sabahtan bazı şeyleri size hazırlayıp gitsin. Ben mesela ilk haftanın ortalarında ara ara yemek yapmaya başlamıştım. Tencere vs ne gerekiyorsa her şeyi eşime çıkarttırmıştım. Ağır kaldırmamak, eğilmemek, uzanmamak adına. İlk günler eş desteği işleri kolaylaştırıyor. Merak etmeyin halledersiniz siz de.
Doğru eşim polis memuru evde olmuyor gece gündüz belli değil ondan endişe ettim uzanacağım şeyleri masaya indiririm çözüm olarak kalsınlar öyle teşekkür ederim 🌸

Doğru eşim polis memuru evde olmuyor gece gündüz belli değil ondan endişe ettim uzanacağım şeyleri masaya indiririm çözüm olarak kalsınlar öyle teşekkür ederim 🌸
Rica ederim, eğilmeniz gereken durum olursa ve yalnız olursanız yere çömelip o şekilde yapabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum sürecinizde🙏🏻

Rica ederim, eğilmeniz gereken durum olursa ve yalnız olursanız yere çömelip o şekilde yapabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum sürecinizde🙏🏻

Evet en az 3 gün evde dinlenmeniz lazım. Sonrasında çalışan kişiler oluyormuş ama onda da sürekli oturmayın ara ara kalkın demişlerdi. Başka bir arkadaşıma doktoru kesinlikle bu hafta evde olacaksın hep yatacaksın demişti. Doktordan doktora değişiyor bence. Ama ben de evde olmayı tercih ettim bu süreçte. Kendi doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur bence. Sizin durumunuzu en iyi o yorumlar.
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu acaba ? Birde ne yiyip ne içmeye dikkat ettiniz ?

Düşünmüyorum çünkü moralim bozulacakmış gibi geliyor. 3. gün embriyoları ancak tutunuyorlarmış. Son ana kadar beklemeye çalışacağım bakalım🫠
Benimkiler de 3. gün embriyoları. ben de transfer olduğu takdirde son güne kadar beklemeye yemin ettim :))

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu acaba ? Birde ne yiyip ne içmeye dikkat ettiniz ?
Benim 3. gün embriyosuydu. Sebze ve protein ağırlıklı beslendim. Kahve ve hamur işinden uzak durdum. Kefir, badem, kabak çekirdeği, incir vs bolca tükettim. Bol su içtim başka da bir şey içmedim.

Hayirli olsun insallah pozitifler uçuşur🌸

kısaca yazayım kendi surecimi belki diger arkadaşlar yorumda bulunur. Bizde problem pkos amh 14.56 ydi. 50 yumurta toplandi 29 döllendi 11 tane donduruldu. Yasim genç diye pgtden doktorum hic bahsetmedi bile. 5. Gun 5ab kalite transferim yumurta toplamadan 2 regli sonra yapay siklus yapildi direkt negatif. 2. Transferi dogal olarak planlamak istedik femara verdi düşük doz ganolf ile fakat yumurtlar cevap vermedi iptal oldu. 2. Transfer icin tekrar yapaya döndük tekrar ilaçlar kullanıldı derken 5. Gun 4bb kalite embriyom transfer edildi. Ekstra olarak embriyo glue ve transferden itibaren 5 gun kullanma sartiyla prednol(bağışıklık baskilayici) kullandim 10. Gun 18.33 degerle öğrendim ve tabi cok düşük olduğu icin kimyasal gebelik oldu. 12. Gun degerim 5.81 e düştü. Bunun üzerine doktorum degerlerim tam sifirlanmadan hormon istedi prolaktin tsh unsilin hpv gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak hormonlar. Hepsi normaldi. Sorunu bulamadık. Kandan kromozom analizi yaptırdık o da normal geldi esiminde benimde. Doktorum birde rahime bakalım dedi onuda yaptık Histeroskopi rahime cizik atıldı. Hersey normal. Anormal hic birsey bulunamadı. Sonra Histeroskopiden 3 gun gecti ve lekelenme olan kanamam arttı doktorum kontrol etti ve kanama alanını bulamadı neden olduğunu anlayamadi ilk defa yaşadığını ve rahimin içinden geldiğini söyledi. Belki bir damara denk gelmis olabilir dedi ama yinede kanama alanı ultrasonda gorunmedi herseye cok dikkat ettim dedi bir takım ilaclar verdi pihtilasma icin. Kullandim ve kanamam kesildi. Hersey normal suanlik. Bu sefer 4bc 5. Gun embriyosu 2 tane konulacak. Şimdi ise regli bekliyorum benim surecim böyle.
sürecinizi kolaylıkla atlatırsınız inşallah sağlıkla. Bende doğuştan çift rahimli olduğumu ve bebek taşımamın çok zor olduğunu bilerek yaşadım son 6 senemi. 3 doktor aynı şeyi söyledi rahim filmi bile çektirmeden hem de. Ta ki şu anki doktoruma yaz başı gidene kadar. Sadece o rahim filmi istedi ve aslında çift rahimli olmadığımı basit bir perde olduğunu söyledi. Temmuz ayında hem yumurta toplama hem de perde ameliyatı oldum. Şuan transfer zamanımın gelmesini bekliyorum.

NOT: Rahmimde her şey normale döndü fakat tüp bebek yapma sebebim düşük yumurtalık rezervi.

Merhaba ben de dün transfer için rahim kalınlaştırma sürecine başladım. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşük sonrası 5.ve son denemem olacak. 2 adet pgtli 2bb ve 2aa embriyo transfer edilecek. Ama doktoru ikna edersem pgtsiz 1 tane 2bc var onu da transfer etsinler istiyorum. Daha ikna edemedim 🤭 yine pgt li 4aa ve 3 BB ile düşük yaşadım. Nasip herşey. Neden bilmiyorum ama bu sefer olacak diye hissediyorum. Umarım son seferimde Rabbim yüzümüze güler🤲 Hepimizin yüzü gülsün inşallah.
merhaba. transferiniz yapıldı mı?

Back
X