Eylül transfer olumsuz negatif kimyasal olanlar toplanın

Merhaba olumsuz olan arkadaşlar konuşmak için kurdum üzülmek yok devam ediyoruz
Selamlar bende 8 eylülde transfer olmuştum gebelik değerim çok yavaş yavaş yükseldi kimyasal gebelik oluştu ve düşük yaptım maalesef ilk transferimdi ikinciyi tekrar denemek o kadar zor geliyor ki

Selamlar bende 8 eylülde transfer olmuştum gebelik değerim çok yavaş yavaş yükseldi kimyasal gebelik oluştu ve düşük yaptım maalesef ilk transferimdi ikinciyi tekrar denemek o kadar zor geliyor ki
Bende 8 eylulde transfer oldum benim 3.denememdi negatif sonuc aldim

Abla dün beta verdim 9,2 kimyasal
Hiccc üzülmeyin toparlanmasi güç ama pes etmek yok sağlikla bizlerinde olacak inşallah benim 3.denememdi 8 Eylül de negatif sonuc aldik simdi 4.icin bekliyorum biraz toparlanmayi maddi manevi Bir kac ay sonra yola devam edecegiz mecbur baska caremiz yokinşallah birdahakine güzel haberler aliriz

Kızlar ben bu ay soğan suyu ve incir kürü ovulasyon testi ile denemek istiyorum ilaçların etkisi hala vücudumda var

Kızlar ben bu ay soğan suyu ve incir kürü ovulasyon testi ile denemek istiyorum ilaçların etkisi hala vücudumda var
İnanır mısın bugün sabah kayinvalidemle bunu konuştuk soğan suyunu dene dedi bana hem kaynatıp içmemi hemde baharında otur diye söyledi bende deneyim diye düşünmüştüm ovulasyon testi Benimde aklımda dediğin gibi ilaçlar etkisi 6 ay kadar vücutta kalıyormuş

Birlikte yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…