- 26 Haziran 2024
- 1.306
- 194
- 43
- 26
- Konu Sahibi adaselinkara
-
Merhaba canm negatif mi seninki kesinMerhaba olumsuz olan arkadaşlar konuşmak için kurdum üzülmek yok devam ediyoruz
Yaa hakkında hayırlısı olsun inşallahBen 22 Eylül transfer oldum sonucum negatif kimyasal geldi
Dün adet oldum bende evet düşünüyorum ama ne zaman olur nasıl olur bilmiyorum Çarşamba doktorumla görüşmem var bi yol cizecegiz beraber esiminde muayene olmasını istiyorum tekrardan bakalım rabbim büyükRuhefza211 abla tekrardan düşünüyor musun tüp Bebek
Kaçıncı denemendi canm Rabbim yardımcımız olsun zor çok zor... Yaşayan bilir maddiyat zaten gidiyor ama manevi olarak özelikle kadın bitiyor yaaBende varım negatif alan, ikinci tedaviye hiç gücüm yok hala atlatamadım
İlk miydi sizin de benim de ilk transferim oldu negatif ikinciye nasıl adım atarız bilmiyorum iğnenin yerleri acıyor yanıyorBende varım negatif alan, ikinci tedaviye hiç gücüm yok hala atlatamadım
Evet ilk transferdiİlk miydi sizin de benim de ilk transferim oldu negatif ikinciye nasıl adım atarız bilmiyorum iğnenin yerleri acıyor yanıyor
Selamlar bende 8 eylülde transfer olmuştum gebelik değerim çok yavaş yavaş yükseldi kimyasal gebelik oluştu ve düşük yaptım maalesef ilk transferimdi ikinciyi tekrar denemek o kadar zor geliyor kiMerhaba olumsuz olan arkadaşlar konuşmak için kurdum üzülmek yok devam ediyoruz
İlk kacla öğrendinSelamlar bende 8 eylülde transfer olmuştum gebelik değerim çok yavaş yavaş yükseldi kimyasal gebelik oluştu ve düşük yaptım maalesef ilk transferimdi ikinciyi tekrar denemek o kadar zor geliyor ki
56.5 öğrendim ikinci gün 98.6 oldu ama daha sonrasında cok az az yükselme oldu ilaçları bıraktım sonra değerim ikiye katladı birden ama kanamam gelmişti artık düşük oldu doktor sağlıksız bir gebelik olduğunu söylediİlk kacla öğrendin
Bende 8 eylulde transfer oldum benim 3.denememdi negatif sonuc aldimSelamlar bende 8 eylülde transfer olmuştum gebelik değerim çok yavaş yavaş yükseldi kimyasal gebelik oluştu ve düşük yaptım maalesef ilk transferimdi ikinciyi tekrar denemek o kadar zor geliyor ki
Hiccc üzülmeyin toparlanmasi güç ama pes etmek yok sağlikla bizlerinde olacak inşallah benim 3.denememdi 8 Eylül de negatif sonuc aldik simdi 4.icin bekliyorum biraz toparlanmayi maddi manevi Bir kac ay sonra yola devam edecegiz mecbur baska caremiz yokAbla dün beta verdim 9,2 kimyasal
İnanır mısın bugün sabah kayinvalidemle bunu konuştuk soğan suyunu dene dedi bana hem kaynatıp içmemi hemde baharında otur diye söyledi bende deneyim diye düşünmüştüm ovulasyon testi Benimde aklımda dediğin gibi ilaçlar etkisi 6 ay kadar vücutta kalıyormuşKızlar ben bu ay soğan suyu ve incir kürü ovulasyon testi ile denemek istiyorum ilaçların etkisi hala vücudumda var
Birlikte yapalımİnanır mısın bugün sabah kayinvalidemle bunu konuştuk soğan suyunu dene dedi bana hem kaynatıp içmemi hemde baharında otur diye söyledi bende deneyim diye düşünmüştüm ovulasyon testi Benimde aklımda dediğin gibi ilaçlar etkisi 6 ay kadar vücutta kalıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?