- Konu Sahibi adaselinkara
-
Çok üzüldüm sizin adınızaBende 8 eylulde transfer oldum benim 3.denememdi negatif sonuc aldim
Yapalım valla normal yollarla da şansımızı deneyelimBirlikte yapalım
Aminn hepimizi inşallahÇok üzüldüm sizin adınızabiraz dinlenip yeniden deneyim Allah'm inşallah mucizelerle karşılaştırsın sizi
Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinYapalım valla normal yollarla da şansımızı deneyelim
30 yaşındayım 7 yıllık evliyimKaç
Kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
3 yıllık evliyim 25 yaşında esinde sıkıntı var mı sperminde30 yaşındayım 7 yıllık evliyim
Çok şükür yok bende de sorun yok aslında ama olmuyor maalesef3 yıllık evliyim 25 yaşında esinde sıkıntı var mı sperminde
Bende pcos varÇok şükür yok bende de sorun yok aslında ama olmuyor maalesef
Bizde de hic bir sorun yok ama tutmuyor doktor ekstra hic bir yan tedaviye gerek yok diyor sizin doktorunuz size birseyler önerdi miÇok şükür yok bende de sorun yok aslında ama olmuyor maalesef
Bende 29 yaş 7 yıldır evliyim yaklaşık 2-3 senedir korunmasız hiç gebelik oluşmadı ikimizde de sıkıntı yok bende sadece 1 cm bazende 2 cm çıkan çikolata kisti var30 yaşındayım 7 yıllık evliyim
3 yıllık evliyim 25 yaşında esinde sıkıntı var
Yok bir şey önermedi rahim amaliyatlarim var ve daha önce düşüklerim olduğu için direk tüp bebek tedavisi önerdi sadece amh değerim biraz yüksek ama onunda sorun olmadığını söylemişti doktorumBizde de hic bir sorun yok ama tutmuyor doktor ekstra hic bir yan tedaviye gerek yok diyor sizin doktorunuz size birseyler önerdi mi
Sanırım o kadarı sorun olmuyor diye biliyorum doktorunuz ne dedi bu durum hakkındaBende 29 yaş 7 yıldır evliyim yaklaşık 2-3 senedir korunmasız hiç gebelik oluşmadı ikimizde de sıkıntı yok bende sadece 1 cm bazende 2 cm çıkan çikolata kisti var
Vitamin ne ise yarıyor kullananlar var mı çevrenizde ne için kullanacaksinizBen soğan suyuna başlayacam yarın bide maxiper diye bir vitamin var onu alıp kullanmayı düşünüyorum
Ayy vallahi nedense benimde içime öyle bir his doğuyor tüp bebe tedavisinde kanallar açıldı ve ilaçların hala etkisi kaldığı için normal olma şansımız var bende 6 ay kadar bekleyeceğimEn az 3 ay kendim doğal yolla denemeyi düşünüyorum sonra gideceğim ikinci transfere inanıyorum ben normal yolla olacak nedense içimde böyle bir his var sizde inanın
Bende inanıyorum sanki yakın banaEn az 3 ay kendim doğal yolla denemeyi düşünüyorum sonra gideceğim ikinci transfere inanıyorum ben normal yolla olacak nedense içimde böyle bir his var sizde inanın
Adet oldun bittimiBen soğan suyuna başlayacam yarın bide maxiper diye bir vitamin var onu alıp kullanmayı düşünüyorum
Yumurtlamayı destekliyor L karnitin var içindeVitamin ne ise yarıyor kullananlar var mı çevrenizde ne için kullanacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?