Eylül transfer olumsuz negatif kimyasal olanlar toplanın

Sanırım o kadarı sorun olmuyor diye biliyorum doktorunuz ne dedi bu durum hakkında
Doktorum bir yorum yapmadı hatta tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyordu başka doktorlar tüp bebeğe gerek dahil olmadığını söylüyorlardı hatta hep ama hiç hamile kalmadım nasip demek ki zamanı değil

İçini ferah tut vakti zamanı gelince hayırlısı olacak inşallah

İçini ferah tut vakti zamanı gelince hayırlısı olacak inşallah
Çok üzüldüm bu süreçte çok yıprandım stres her şeyin başı biliyorum ama yine de engel olamıyorum herkes gözümün içine bakıyor çocuk lafı dahi duymak istemiyorum rabbim görsün halimizi inşallah

Aynısını bende yaşıyorum inan bende aşırı stresliydim tartışmadığım ters düşmediğim kimse kalmadi çok zor geçti herkes bir bekleyiş içinde benimde aynı sekilde çocuk diye söyleniyorlar cok fazla can sıkıcı olmaya başladı Allah'm gerçekten isteyen bizlere nasip etsin

Amin, insan gerçekten inanırsa her şey olur

Bende 6 eylülde ilk defa transfer oldum. Çift embriyo maalesef kimyasal gebelik oldu. 24 eylülde de ilk adetimi gördüm. Çok ağrılı geçti. 2. Adet de haberleşelim dediler ama sanki bende biraz bekleyecek gibiyim. Hazır değilim.

Kızlar Bugün kan verdim tamamen negatif ilk transfer olumsuz rahim çizik yapılacak onu istiyorum

Bana da 15 Eylül'de çift embriyo transfer edildi 4aa ve 4ba kalitedeydi ancak kimyasalla sonuçlandı. Doktor eşimden ve benden genetik testler istedi. Özelde bayağı pahalı olduğu için devlet hastanesinde yaptırdık. Bir sonraki adet dönemi için de histeroskopi ile rahime çizik atılmasını önerdi. İlaçlar ve süreç nedeniyle hem bedenen hem de ruhen çok etkilendim. Yumurta toplamadan önceki gün eşim kalp krizi geçirdi. Yumurta dondurup bir sonraki ay transfer edildi. Büyük ihtimalle bu üzüntü de tutunmayı etkiledi. En az bir kaç ay bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum. 3bb kalitede bir embriyomuz daha var onu mu transfer edebiliriz istersen yeniden yumurta toplama yapıp onları transfer edebiliriz dedi doktorum çok kararsızım. İnşallah ikinci bir kez aynı süreci yaşamadan doğal yolla gebelik olur. Çünkü eşimde de bende de hiçbir sorun çıkmadı.

Gen testinde çıktı mı sıkıntı normalde de mı sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…